13 igrača ispod 21 godine, od toga 8 iz omladinskog pogona.
Na probi su još Hasan Jahić, Kemal Mujarić i Boro Mišović ! Uz dolazak Dujakovića i Galića i potpisom ovih igrača što su na probi sastavila bi se fina ekipa, još uz eventualni ostanak Štilića i Zeca bi bili dobro pokriveni, ako mognemo registrovati igrače trebalo bi doći krilo iz 1.HNL na posudbu.
Sviđa mi se što se na poziciji štopera uigravaju Vrhovac i Drina. Zanimljivo da smo igrali u formaciji 4141 a ne uobičajeno 4231 ili 433 !
@Cunami87 E ja tom tvom Amawu želim da nikad više nepriđe Grbavici na sto metara
A ja želim tebi i takvim kao što si ti da nikad ne priđu klubu. Amar se sa nikakvim igrčima koji nisu primali plate borio za Evropu a da nam nisu oteli najmanje 15 bodova možda bi i titulu osvojio sa takvim igračima bez plata. Sad kad ste ga ispljuvali i otjerali ti i takvi jadnici zajedno sa pitarima kojima je največa želja bila da Amar ode evo šta imamo. I šta sad.
Na probi su još Hasan Jahić, Kemal Mujarić i Boro Mišović ! Uz dolazak Dujakovića i Galića i potpisom ovih igrača što su na probi sastavila bi se fina ekipa, još uz eventualni ostanak Štilića i Zeca bi bili dobro pokriveni, ako mognemo registrovati igrače trebalo bi doći krilo iz 1.HNL na posudbu.
Sviđa mi se što se na poziciji štopera uigravaju Vrhovac i Drina. Zanimljivo da smo igrali u formaciji 4141 a ne uobičajeno 4231 ili 433 !
Pa valjda je tuzio ili ce da tuzi klub. To je i Ploco napisao sinoc u svom tekstu, a i pisao je neko ovdje. Nece ni prijateljske da igra. Nema on sta vise da radi u nasem klubu.
Pa valjda je tuzio ili ce da tuzi klub. To je i Ploco napisao sinoc u svom tekstu, a i pisao je neko ovdje. Nece ni prijateljske da igra. Nema on sta vise da radi u nasem klubu.
Zec ostaje, ali neće biti spreman za prva kola( standardno).
Neka ga može nam koristiti. Iskreno volio bi i da Štila ostane,, njegovo znanje nam je itekako potrebno.
@Cunami87 E ja tom tvom Amawu želim da nikad više nepriđe Grbavici na sto metara
A ja želim tebi i takvim kao što si ti da nikad ne priđu klubu. Amar se sa nikakvim igrčima koji nisu primali plate borio za Evropu a da nam nisu oteli najmanje 15 bodova možda bi i titulu osvojio sa takvim igračima bez plata. Sad kad ste ga ispljuvali i otjerali ti i takvi jadnici zajedno sa pitarima kojima je največa želja bila da Amar ode evo šta imamo. I šta sad.
Zecu dugujemo 9 plata i premije za izborenu Evropu. Dabno sam napisao da platu nisu dobili svi sto potvrdi i novinar u tekstu. Opet se nasi ponasaju kao da sve stima. Imamo igraca koji nas moze "ugasiti" i niko nije u stanju iz Uprave da ga zovne i da sjednu i dogovore oko duga. Nego ga ponizavamo i kada nas opali po usima njega cemo prozivati a ove lezihljebovice dizati u nebesa. Poremecen sistem vrijednosti. Za 15 dana kada se Ivkovic ispali jer ne moze biti registrovan ovi koji ga danas hvale jeb.. ce mu od do. To smo mi.
Zec ostaje, ali neće biti spreman za prva kola( standardno).
Neka ga može nam koristiti. Iskreno volio bi i da Štila ostane,, njegovo znanje nam je itekako potrebno.
Lik otkad je kod nas svske pripreme ista prica, dosta je vise
Najgore sto ti i ovdje imas ljudi ,vidis neka ga moze nam pomoci,a lik varalica da ne moze veca biti,utakmicu odigra,2 mjeseca povrede,2 mjeseca glume ,onda opet jednu odigra i sve tako..
Najgore sto ti i ovdje imas ljudi ,vidis neka ga moze nam pomoci,a lik varalica da ne moze veca biti,utakmicu odigra,2 mjeseca povrede,2 mjeseca glume ,onda opet jednu odigra i sve tako..
I sve to ne mijenja cinjenicu da mu se duguje vise od 100.000 i da ga niko nije pozvao da se vidi sta dalje. Plata ide, dug sve veci a jos 12 mjeseci ugovora. Na kraju cemo mu prostor priepisati a mi cemo nastaviti skandirati nikom te ne damo. Jedan njemu, jedan Stili, dva vec pod hipotekom.
Pa to je drugi par cipela,sto mu je neka budaletina dala takav ugovor umjesto da na prvu kad su vidjeli da je lik seoska lola i varalica ,trebali nabiti nogom i skinuti ga sa sise kluba,ovako i ne mozes ga kriviti kad nikoga nije natjerao da ga dovede,ali ako cemo iskreno lik nije 3 plate zaradio ,kazem ZARADIO..
Taman smo onu buregdzinicu izmjestili sa stadiona, dat Zecu tu nek otvori sta nek ne placa kiriju, ionako mu ugostiteljstvo ide bolje od lopte u zadnjih par godina