Pasovi Hrelje i Beće kod golova

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pitari molili Boga da ostanebojamora je napisao/la: ↑04 jul 2021, 18:05A ja želim tebi i takvim kao što si ti da nikad ne priđu klubu. Amar se sa nikakvim igrčima koji nisu primali plate borio za Evropu a da nam nisu oteli najmanje 15 bodova možda bi i titulu osvojio sa takvim igračima bez plata. Sad kad ste ga ispljuvali i otjerali ti i takvi jadnici zajedno sa pitarima kojima je največa želja bila da Amar ode evo šta imamo. I šta sad.
Pa Zec redovno trenira, sto ne bi ostao?1921boy je napisao/la: ↑04 jul 2021, 18:43Trenutni igrački kadar :
Golmani : Bender - Milićević - Muftić
Lijevi bekovi : Malić
Desni bekovi : Blažević - Musić
Štoperi : Vrhovac - Drina - Kosorić
Defanzivni vezni : Bojo - Osmanović - Beća - Mućaj
Centralni vezni : Mehić - Duraković
Ofanzivni vezni : Bekrić - Subašić
Lijevi vezni/krilo : Mujezinović
Desni vezni/krilo : Gasal - Hrelja
Napadači : Juričić - Grubešić - Jaganjac
13 igrača ispod 21 godine, od toga 8 iz omladinskog pogona.
Na probi su još Hasan Jahić, Kemal Mujarić i Boro Mišović ! Uz dolazak Dujakovića i Galića i potpisom ovih igrača što su na probi sastavila bi se fina ekipa, još uz eventualni ostanak Štilića i Zeca bi bili dobro pokriveni, ako mognemo registrovati igrače trebalo bi doći krilo iz 1.HNL na posudbu.
Sviđa mi se što se na poziciji štopera uigravaju Vrhovac i Drina. Zanimljivo da smo igrali u formaciji 4141 a ne uobičajeno 4231 ili 433 !
Pa valjda je tuzio ili ce da tuzi klub. To je i Ploco napisao sinoc u svom tekstu, a i pisao je neko ovdje. Nece ni prijateljske da igra. Nema on sta vise da radi u nasem klubu.
Plus potpis Mekića i Stjepanovića1921boy je napisao/la: ↑04 jul 2021, 18:43Trenutni igrački kadar :
Golmani : Bender - Milićević - Muftić
Lijevi bekovi : Malić
Desni bekovi : Blažević - Musić
Štoperi : Vrhovac - Drina - Kosorić
Defanzivni vezni : Bojo - Osmanović - Beća - Mućaj
Centralni vezni : Mehić - Duraković
Ofanzivni vezni : Bekrić - Subašić
Lijevi vezni/krilo : Mujezinović
Desni vezni/krilo : Gasal - Hrelja
Napadači : Juričić - Grubešić - Jaganjac
13 igrača ispod 21 godine, od toga 8 iz omladinskog pogona.
Na probi su još Hasan Jahić, Kemal Mujarić i Boro Mišović ! Uz dolazak Dujakovića i Galića i potpisom ovih igrača što su na probi sastavila bi se fina ekipa, još uz eventualni ostanak Štilića i Zeca bi bili dobro pokriveni, ako mognemo registrovati igrače trebalo bi doći krilo iz 1.HNL na posudbu.
Sviđa mi se što se na poziciji štopera uigravaju Vrhovac i Drina. Zanimljivo da smo igrali u formaciji 4141 a ne uobičajeno 4231 ili 433 !
On se kod nas samo lijecio.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 19:04A koje je Zec odigrao utakmice za nas
**** te on a ti njegabojamora je napisao/la: ↑04 jul 2021, 18:05A ja želim tebi i takvim kao što si ti da nikad ne priđu klubu. Amar se sa nikakvim igrčima koji nisu primali plate borio za Evropu a da nam nisu oteli najmanje 15 bodova možda bi i titulu osvojio sa takvim igračima bez plata. Sad kad ste ga ispljuvali i otjerali ti i takvi jadnici zajedno sa pitarima kojima je največa želja bila da Amar ode evo šta imamo. I šta sad.
I sve to ne mijenja cinjenicu da mu se duguje vise od 100.000 i da ga niko nije pozvao da se vidi sta dalje. Plata ide, dug sve veci a jos 12 mjeseci ugovora. Na kraju cemo mu prostor priepisati a mi cemo nastaviti skandirati nikom te ne damo. Jedan njemu, jedan Stili, dva vec pod hipotekom.