FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ono što smo uspjeli saznati, je da je Malezijcu žao što se ovakva stvar desila klubu, ali da je pandemija koronavirusa izazvala previše problema u biznisima širom svijeta, te da je puno manje novaca "u igri" za investiranja u klubove.
Što se tiče njegovog direktnog angažmana u klubu, vrlo male su mogućnosti da se Tan i njegovi ljudi vrate u bh. fudbal i nastave tamo gdje su stali prije dvije godine. Iako ima želju da pomogne, šanse za njegov povratak su minimalne, zapravo gotovo nikakve, pa će se Sarajevo, po svemu sudeći, morati okrenuti novim izvorima finansiranja.
....
Što se tiče njegovog direktnog angažmana u klubu, vrlo male su mogućnosti da se Tan i njegovi ljudi vrate u bh. fudbal i nastave tamo gdje su stali prije dvije godine. Iako ima želju da pomogne, šanse za njegov povratak su minimalne, zapravo gotovo nikakve, pa će se Sarajevo, po svemu sudeći, morati okrenuti novim izvorima finansiranja.
....
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Jedan igrac dobio novi ugovor do 2023 

-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Svaka čast i veliko hvala Hebiboviću kad je u ovoj situaciji odlučio da ostane! Bravo Anele.
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Dresovi u prodaji od 19.07
Kolicine ogranicene
Kolicine ogranicene
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dervisagic i Hebibovic do 2023
-
- Kontakt:
Svaka cast i hvala obojici,u ovako teskom trenutku ostati vjerni klubu,a obojica nam mogu biti od dobre pomoci sigurno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
pa zar jos postoje ljudi koji vjeruju da Tan i Nam nisu imali nista od ovogShategabri je napisao/la: ↑05 jul 2021, 09:19E al zamislite samo da neko ubaci 5 miliona...10....15...nebitno koliko god....da ubaci u OVO...u BiH ovakvu kakva je, gdje je sve neriješeno i sve zapinje...ja sam zahvalan i Tanu i Namu da više marke ne daju. Ti ljudi nisu imali ništa od svega ovog, a mi itekako jesmo.
Ne znam koliko je istina ovo sve, povratak Tana, privremeno, dok se ne nađe neko drugi...po meni je to dokaz da je jako teško nekog naći da kaže vrijedi uložiti u FKS, da vidi nešto u svemu tome, da će mu za x godina donijeti profit.

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Kad putuju naši u Moldaviju i u kojem sastavu ??
Ima li kakvih insajdera.
Hoce li biti tv prijenos ili neki link?
Ima li kakvih insajdera.
Ukoliko se obistine ovo sto pise ** onda treba otjerati iz uprave sve od predsjednika do portira.
E sad je pitanje koga dovesti u ovakvoj situaciji. Koja budala ce biti predjednik kluba, direktor, da volontira nesto pokusa izvuci, a da slusa 3,000 sa tribina da mu *ebu familiju.
Opet nekim slucajem da se nadje neki nas covjek sa parama ala Husic, Gracic, kakav ima interes da daje svoje pare,a glavni dionicari samo da gledaju. Jedina šansa nam je da Tan pokrije porez i plate , i da krenemo od nule.
Bgm u opasnim smo problemima, i daj boze da se iscupamo.
E sad je pitanje koga dovesti u ovakvoj situaciji. Koja budala ce biti predjednik kluba, direktor, da volontira nesto pokusa izvuci, a da slusa 3,000 sa tribina da mu *ebu familiju.
Opet nekim slucajem da se nadje neki nas covjek sa parama ala Husic, Gracic, kakav ima interes da daje svoje pare,a glavni dionicari samo da gledaju. Jedina šansa nam je da Tan pokrije porez i plate , i da krenemo od nule.
Bgm u opasnim smo problemima, i daj boze da se iscupamo.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 05 jul 2021, 12:15, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Putuju u srijedu vjerovatno,Mersu ce vjerovatno povesti ali male su sanse da ce igratibordobijeli je napisao/la: ↑05 jul 2021, 11:57Kad putuju naši u Moldaviju i u kojem sastavu ??
Ima li kakvih insajdera.
Sablic ce voditi sa tribina
Bez Lazica i Sevelja
Pitao sam maloprije ove iz Arene,kazu da ne znaju jos hoce li prenositi
Nisam insajder nego neke informacije uspijem saznati samo,ali daleko od toga da znam sve zivo sta se desava
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 jul 2021, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hoćemo li igrati u errea dresovima zna li se? Jesu li uspjeli sebi obezbijediti kad već nama nisu?
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Upravo ono što sam neki dan napisao"No, ipak treba jasno izreći nešto što niko ne želi javno da izrekne, a Nam se žali kako je izgubio interes za klub jer nema publike, mladih igrača, sponzora, liga nekvalitetna i skupa te ne vidi mogućnost povrata sredstava, ako sam dobro shvatio sve to?! Ima istine u tome, novac se u Premijer ligi i u BiH ne može ostvariti, ali je kristalno jasno da jedini pravi put za realnu i opipljivu zaradu je plasman u UEFA takmičenja svake godine i kao cilj treba biti grupna faza jednog takmičenja, ili da bude jasno, treba investirati da bi se dostigla razina učešća u grupnoj fazi. Tek tada se počinje zadržavati novac (primjer Dinamo, Crvena zvezda itd), tada se bude sponzori jer su UEFA takmičenja marketinški izazov, mlade igrače iz Akademije treba staviti u izlog, a taj izlog je Evropa.
"Bez malicioznosti to ne može bit Kakanj, Posušje, Krupa, Srebrenik, Zenica, Tuzla, Sarajevo… Na taj način se otvara još jedan kanal za afirmaciju i zaradu jer ako Akademija i proizvede super igrača ako ga niko ne vidi mala je korist od toga. U evropskom izlogu stvar je drugačija", naveo je Kusturica te poručio:
Samo neki investitor koji ce u klub dovesti svoje ljude i direktno raditi u klubu.. pa ne mora ni neke velike novce uloziti ali da se poslozi sistem,jer ovo vise nista ne funkcionise.
- osvajaci551
- Kontakt:
Kao što rekoh, Arena nije upućena jer se ni u Moldaviji ne zna hoće li (i ko) proizvoditi tekmu. Oni bi trebali raditi ako to bude pravi tv signal, a u suprotnom će vjerojatno biti na yt ili slično (FaceTV je ovaj put 'zauzet' tekmom Veleža pa ne bi mogli dizati taj stream u program).NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jul 2021, 12:01Pitao sam maloprije ove iz Arene,kazu da ne znaju jos hoce li prenositi
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
Znaci dres nikad docekati, sreca nisam danas svratio do fs da provjerim.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ma ja,ako ne bude Arena ili neko od nasih onda bit ce sigurno nesto na youtube ili neki link ili nesto,uglavnom snaci cemo se za prijenososvajaci551 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 12:18Kao što rekoh, Arena nije upućena jer se ni u Moldaviji ne zna hoće li (i ko) proizvoditi tekmu. Oni bi trebali raditi ako to bude pravi tv signal, a u suprotnom će vjerojatno biti na yt ili slično (FaceTV je ovaj put 'zauzet' tekmom Veleža pa ne bi mogli dizati taj stream u program).NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jul 2021, 12:01Pitao sam maloprije ove iz Arene,kazu da ne znaju jos hoce li prenositi
Ali mislim da ce to Arena prenositi,kad su jednom mogli nas iz Armenije i Bjelorusije siguran sam da ce i ovo
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 jul 2021, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kako bi nam mogla izgledati ekipa u četvrtak: Kanurić, Pidro, Dupovac, Lazić ako je dobio radnu dozvolu (Bešić), Salčin (Oremuš), Đokanović, Adukor, Hebibović, Sušić, Fanimo i Ahmetović. Više ne znam niko je ostao da igra, i hoće li još neko otići do četvrtka 

Trenutno korisnika/ca: alacious, fks74, Google Adsense [Bot], Hamagara, James1987, kogmagie46, mnon46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46 i 111 gostiju.