Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hoćem, za 20 dana..
Brt ja koliko znam ne mozes imati 12 igraca na terenu
Oprali milione?donDondon je napisao/la: ↑05 jul 2021, 11:57pa zar jos postoje ljudi koji vjeruju da Tan i Nam nisu imali nista od ovogShategabri je napisao/la: ↑05 jul 2021, 09:19E al zamislite samo da neko ubaci 5 miliona...10....15...nebitno koliko god....da ubaci u OVO...u BiH ovakvu kakva je, gdje je sve neriješeno i sve zapinje...ja sam zahvalan i Tanu i Namu da više marke ne daju. Ti ljudi nisu imali ništa od svega ovog, a mi itekako jesmo.
Ne znam koliko je istina ovo sve, povratak Tana, privremeno, dok se ne nađe neko drugi...po meni je to dokaz da je jako teško nekog naći da kaže vrijedi uložiti u FKS, da vidi nešto u svemu tome, da će mu za x godina donijeti profit.![]()
![]()
Nije bespotrebna rasprava, ovo se svaki dan mora pisati. Ja nekad zaboravim da napomenem tih par gnjida, sreća nisam jedini koji ih nikada neće zaboraviti, vidim ima nas sad mnogo, da ne kažem svi, a do prije par mjeseci smo bili manjina.BordoSarajevo je napisao/la: ↑05 jul 2021, 12:58Gdje su oni koji su mjesecima i mjesecima konstantno napadali, vrijeđali, lažno optuživali, sarkazmom ismijavali one koji su ukazivali na greške, pisali kritike i govorili da se ne ide u pravom smijeru?
Nakon toliko vrijeđanja inteligencije, vrijeđanja i provociranja od dotičnih, okrenuli su priču "da smo to jedva čekali" nakon što im bilo šta kažeš poslije, a kako im to svakodnevno ismijavanje i omalovažavanje nakon svega prešutiti?
Gdje su sad kad je situacija alarmantna, jesul to uopšte navijači FK Sarajeva? Imal ljudskosti i morala u tim ljudima ako su zaista navijači FK Sarajeva da se jave i kad ne ide.
Nije mi cilj pokretanje bespotrebne rasprave ali takve treba spominjat, te koji neće činjenički diskutovati, koji vrijeđaju i napadaju svakog ko napiše kritiku. Može se imat pogrešno mišljenje i pogriješiti ali oni jedni od takvih nisu.
Glavu dajem da njih qrac boli za trenutno stanje u klubu, dok ovi neprijatelji "kritičari" non stop ulaze na portale ne bil pročitali da se nešto pokrenulo sa mrtve tačke u našem klubu i tako sebi popravili dan.
Ma nece skontati sudija
Bračo, samo sa 12 igrača imamo neke šanse
Ja nez nesto da smo inace na Evropske isli 2 dana ranije
Tim je dobar,da ne kazem odlican za ovu liguPeakyBlinders je napisao/la: ↑05 jul 2021, 13:31NIje taj prvi tim toliko loš, a ni klupa nije za baciti iskreno. Kada bi te finansije riješili mogli bi se nadati nekim podvizima.
Evo ispravke, puko sam ko kokica.
Klupa:
Vekloski, Kurdić, Cmiljanić, Pidro, Hebibović, Šabanović, Adukor, Dizdarević... Još ako Bagarić dođe, fino je to sve.
UPRAVA NAPOLJE!
Samo par zamjerkiPeakyBlinders je napisao/la: ↑05 jul 2021, 13:31NIje taj prvi tim toliko loš, a ni klupa nije za baciti iskreno. Kada bi te finansije riješili mogli bi se nadati nekim podvizima.
Evo ispravke, puko sam ko kokica.
Klupa:
Vekloski, Kurdić, Cmiljanić, Pidro, Hebibović, Šabanović, Adukor, Dizdarević... Još ako Bagarić dođe, fino je to sve.
UPRAVA NAPOLJE!
Znaci,nista ni od Tana..Sabrina nas izradila..I sta cemo sad?
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], johntravolta123, mire971, mnon46, propoklopac, ronaldo99 i 79 gostiju.