Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
10ti put pisem Oliver, Makkelie, Orsato, Brych UEFIni ljudi od zadatka. Ceferina smijeniti podhitno, a sudijama zabraniti uloge u fudbalu bilo kakve.
HoceBoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 23:40Auh al će zaboliti kad ih Italijani isprangijaju u sred Londona
Ko sto su ispali iz grupe
Ispali od svaba
Pa od Ukrajinaca
Pa od danaca
Tako će sad i od talijana
- akisarajevo92
- Kontakt:
svi mu prisli, slave svirani penal a pogledaj Sterlinga, lik je bio siguran da ce VAR ispraviti odluku jer zna da je simulirao

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Kako nekom ovi likovi mogu bit simpaticni ja fakat ne kontam... daj neko nek objasni
-
- Kontakt:
dragi ljudi, nemojte da gledate to finale, mislim da nemate želudac ni živce za to, a da potpišemo peticiju da nam zatamne sve kanale United Grupe i HRT2, a i internet da nam isključe u nedjelju od 21 do 23:30?
UEFA imala jako produktivne sastanke sa predsjednikom NSBIH Vicom Zeljkovicem
Football diving home
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Danska igra odlicno prvenstvo, a danas centra preci ne mogu. Bas je mocna Engleska. Veliki favoriti u finalu protiv Italije. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Odlično finale pred nama, dvije najbolje ekipe na prvenstvu.
Ko god uzme, biće zasluženo.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Jel realno da fakat svrsava na Sterlinogvo lijecenje kompleksa protiv mrtve ekipe gdje ni Englezi vise nisu htjeli napadat 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma nije ni meni jasno, valjda fanboy-aju igrače iz svojih klubova. Navijam i ja za Arsenal pa ne balim za ovo repkom Engleske.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 23:43Kako nekom ovi likovi mogu bit simpaticni ja fakat ne kontam... daj neko nek objasni
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 23:45Odlično finale pred nama, dvije najbolje ekipe na prvenstvu.![]()

-
- Kontakt:
- osvajaci551
- Kontakt:
On je igračina, nemoj takoakisarajevo92 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 23:43svi mu prisli, slave svirani penal a pogledaj Sterlinga, lik je bio siguran da ce VAR ispraviti odluku jer zna da je simulirao
![]()

Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ljudi do finala primili jedan gol. Ni taj jedan ne bi da je na golu prosječan golman.
Jedino ispravno je da dignu trofej pred svojom publikom na kultnom Wembleyju.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Slazem se da su odigrali odlican turnir, posebno nakon one prve tekme i onog sa Erikssenom, digli su se i definitivno najvece iznenadjenje ovog Eura. Veceras mozda i najslabija tekma poslije one prve, prerano su se povukli i kao da nisu imali snage za vise.Shategabri je napisao/la: ↑07 jul 2021, 23:25Pa i Danci igraju odličan turnir osim one utakmice gdje ima razlog zašto je bilo kako je bilo.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 23:22Ne pricam o penalu, pricam o tekmi, sa ovim povlacenjem je bilo pitanje vremena kad ce ga primiti, na ovaj ili onaj nacin.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 23:17
Sve da je svih 11 igrača stalo na goo liniju ne možeš svirati penal tamo gdje ga nema. To nije nikakvo opravdanje. Teška lakrdija od suđenja.
Englezi zasluzeno idu u finale, isto kao i Italijani, koji sinoc nisu bili ni blizu onog sto su igrali u ranijim tekmama, al opet ukuono gledano dvije najbolje ekipe ce biti u finalu. Da Danska prodje to ne bi bio slucaj.
Čak možda i bolje od Engleza odigrali ostale utakmice.
Penal ne opravdavam, da se razumijemo. Ovo je trebao sudija provjeriti na ekranu i onda donijeti odluku ili ovi iz Var sobe da kazu da provjeri jer oni nisu sigurni.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
prestanes pratit ovaj smijesni sport i ovi fudbaleri ce morat nesto konkretno u zuvotu raditi da prezive
dok god vi i mi budemo ovo pratili i nervirali se oni ce biti multi milioneri,a za vas i nas nece ni zanti da postojimo
dok god vi i mi budemo ovo pratili i nervirali se oni ce biti multi milioneri,a za vas i nas nece ni zanti da postojimo
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa normalno kad igraju kuci kad ce i osvojit, al u qurcu.HordasOdMalena je napisao/la: ↑07 jul 2021, 23:46Ljudi do finala primili jedan gol. Ni taj jedan ne bi da je na golu prosječan golman.![]()
Stvarno velika sramota,da nije bilo vara na utakmici pa hajde,nije covjek vidio dobro.Al bio var,cijeli svijet vidi da nije uopste penal,i ti dosudis opet penal
Dabogda u finalu izgubili poklonjenim penalom za Italiju

Dabogda u finalu izgubili poklonjenim penalom za Italiju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.