Pa ovima je dozvonilo, oni lete, tako da ne vidim svrhu nabijanja dugova itd... al dobro.TMmanija2012 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 14:14Hijene se nameracile na pomocni teren svejsno idu da nabiju veliki dug,svjesno su pravili greske na stetu kluba .Nazalost pitanje je dana kada nam saopste da nemaju drugi izlaz nego prodaja terena,jer tonemo u dugovima. Neko je ovo svjesno i dobro skontao.
Pitari da su nam vodili klub bolje bi prosli.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kaže Mekić da je cilj kluba ove sezone izboriti europu, pričao je o otočkom stilu fudbala Ivkovića , kad će potpisat ugovor i slično
Mekić za N1: Sada sam napokon kući gdje je najljepše
Mekić je na Grbavicu stigao prije nekih mjesec dana, ali još uvijek nije potpisao ugovor sa ekipom.
“Treniram sa ekipom već neko vrijeme, klub treba da ozvaniči moju suradnju u narednom periodu i nadam se da će se sve veoma brzo srediti.”, rekao je Mekić
Mekić se kao igrač afirmisao u bijeljinskom Radniku u kojem iza sebe ima nekoliko dosta uspješnih sezona.
“Bio sam u najljepšem, ali i najgorem periodu Radnika. Klub je najviše izgubio kada je Radnik napustio Krstajić. Došla je neka nova uprava koja nije iz svijeta fudbala. To je mnogo utjecalo na nas igrače. Jer kada imate nekoga ko zna o fudbalu, imate prvoklasne savjete. Na kraju uz sve probleme tim je ispao, ali je na sreću ostao zbog Mladosti koja nije dobila licencu i nadam se da će biti bolje.”, rekao je Mekić koji se potom osvrnuo i na natpise o eventualnom povratku Krstajića u tim iz Bijeljine.
“Njegov povratak bio bi najveće pojačanje Radnika u novoj sezoni.”
Mekić se nakon nakon više od pet godina vratio u Željezničar i predstavljat će veliko pojačanje za ovu ekipu.
“Izmijenjao sam dosta klubova, nisam se tada na početku mogao nametnutni Željezničaru i kao mladi igrač želio sam igrati u tom periodu. Otišao sam na posudbu na Igman. Nakon toga sam prešao u Travnik gdje sam imao odličnu sezonu. Sa Zvijezdom nažalost nisam ušao Premijer ligu. U Gošku mi je bilo prelijepo, tamo sam bio nažalost samo godinu dana. Nakon toga dolazi Radnik, gdje sam se zadržao četiri godine i sada sam napokon kući, gdje je najljepše.”
Mnogo promjena desilo se u Željezničaru u posljednje vrijeme, a svjestan je toga i vezni fudbaler.
“Dosta je turbulencija bilo u klubu zadnjih godinu dana, ali Željo je veliki klub. Željo ne može biti mnogo vremena u krizi. Cilj je prije svega stabilizovati klub, vratiti ga u normalu. Da se ne dovedemo do borbe za opstanak. Željo zaslužuje biti u vrhu tabele, a nama i upravi cilj je izboriti Evropu.”
Novi trener ekipe je legendarni Tomislav Ivković koji će pokušati ekipu vratiti na pravi put.
“Šef Ivković je zaista dobar i čovjek i stručnjak. Najviše insistira na disciplini, spremi i trčanju. Otočki stil fudbala. Nadam se da ćemo se uspjeti nametnuti njemu da njegov sistem rada prikažemo najbolje na terenu.”
Mekić je prokomentarisao i nastupe bh. klubova u Evropskim takmičenjima.
“Prije svega mislim da Sarajevo ima najviše šanse za prolazak u narednu rundu jer je B nosilac. Pet godina su najbolja ekipa u BiH. I pored svih problema kvalitetniji su od Modavaca i proći će. Što se tiče Veleža dobro poznajem trenera Dudića koji je moj dobar prijatelj, iz njegovih priča vjerujem da će proći dalje.”
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
braco je napisao/la: ↑08 jul 2021, 15:07Kaže Mekić da je cilj kluba ove sezone izboriti europu, pričao je o otočkom stilu fudbala Ivkovića , kad će potpisat ugovor i slično
Mekić za N1: Sada sam napokon kući gdje je najljepše
Mekić je na Grbavicu stigao prije nekih mjesec dana, ali još uvijek nije potpisao ugovor sa ekipom.
“Treniram sa ekipom već neko vrijeme, klub treba da ozvaniči moju suradnju u narednom periodu i nadam se da će se sve veoma brzo srediti.”, rekao je Mekić
Mekić se kao igrač afirmisao u bijeljinskom Radniku u kojem iza sebe ima nekoliko dosta uspješnih sezona.
“Bio sam u najljepšem, ali i najgorem periodu Radnika. Klub je najviše izgubio kada je Radnik napustio Krstajić. Došla je neka nova uprava koja nije iz svijeta fudbala. To je mnogo utjecalo na nas igrače. Jer kada imate nekoga ko zna o fudbalu, imate prvoklasne savjete. Na kraju uz sve probleme tim je ispao, ali je na sreću ostao zbog Mladosti koja nije dobila licencu i nadam se da će biti bolje.”, rekao je Mekić koji se potom osvrnuo i na natpise o eventualnom povratku Krstajića u tim iz Bijeljine.
“Njegov povratak bio bi najveće pojačanje Radnika u novoj sezoni.”
Mekić se nakon nakon više od pet godina vratio u Željezničar i predstavljat će veliko pojačanje za ovu ekipu.
“Izmijenjao sam dosta klubova, nisam se tada na početku mogao nametnutni Željezničaru i kao mladi igrač želio sam igrati u tom periodu. Otišao sam na posudbu na Igman. Nakon toga sam prešao u Travnik gdje sam imao odličnu sezonu. Sa Zvijezdom nažalost nisam ušao Premijer ligu. U Gošku mi je bilo prelijepo, tamo sam bio nažalost samo godinu dana. Nakon toga dolazi Radnik, gdje sam se zadržao četiri godine i sada sam napokon kući, gdje je najljepše.”
Mnogo promjena desilo se u Željezničaru u posljednje vrijeme, a svjestan je toga i vezni fudbaler.
“Dosta je turbulencija bilo u klubu zadnjih godinu dana, ali Željo je veliki klub. Željo ne može biti mnogo vremena u krizi. Cilj je prije svega stabilizovati klub, vratiti ga u normalu. Da se ne dovedemo do borbe za opstanak. Željo zaslužuje biti u vrhu tabele, a nama i upravi cilj je izboriti Evropu.”
Novi trener ekipe je legendarni Tomislav Ivković koji će pokušati ekipu vratiti na pravi put.
“Šef Ivković je zaista dobar i čovjek i stručnjak. Najviše insistira na disciplini, spremi i trčanju. Otočki stil fudbala. Nadam se da ćemo se uspjeti nametnuti njemu da njegov sistem rada prikažemo najbolje na terenu.”
Mekić je prokomentarisao i nastupe bh. klubova u Evropskim takmičenjima.
“Prije svega mislim da Sarajevo ima najviše šanse za prolazak u narednu rundu jer je B nosilac. Pet godina su najbolja ekipa u BiH. I pored svih problema kvalitetniji su od Modavaca i proći će. Što se tiče Veleža dobro poznajem trenera Dudića koji je moj dobar prijatelj, iz njegovih priča vjerujem da će proći dalje.”
Osvježenje je kad ti napišeš post na temi

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Samo par dana kasnije....
Kakva je ovo vrsta bitange

💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Zasto nije jos niko od igraca registrovan, hocemo imati 20 igraca za prvo kolo
Znaci neki problem postoji kod registracije, nisu dogovori, pregovori izmedju dvije strane smetnja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Lete ukoliko se nadje kompletna nova uprava, a nisam siguran da će tako i da bude, kroz priču ovi pominju da će i dalje biti u klubu.zeljodogroba je napisao/la: ↑08 jul 2021, 15:04Pa ovima je dozvonilo, oni lete, tako da ne vidim svrhu nabijanja dugova itd... al dobro.TMmanija2012 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 14:14Hijene se nameracile na pomocni teren svejsno idu da nabiju veliki dug,svjesno su pravili greske na stetu kluba .Nazalost pitanje je dana kada nam saopste da nemaju drugi izlaz nego prodaja terena,jer tonemo u dugovima. Neko je ovo svjesno i dobro skontao.
Pitari da su nam vodili klub bolje bi prosli.
-
- Kontakt:
A moze li neko ako zna odgovoriti kako je moguce uopste registrovati i zaposliti novog igraca ako plivas doprinosa za pola godine za, lupam, 40+ ljudi? Kako poreska dozvoli zaposljavanje novih ljudi ako imas tolike dugove prema starim "radnicima"?
I sta se desava sa doprinosima za one koji su sporazumno raskinuli ugovore i oprostili dio ili cijeli dug? Da li im se doprinosi moraju isplatiti u punom iznosu?
Pročepit će negdje.
Ma nije moguce naravno,daj Boze da cemo registrovatiMojaMalenkost je napisao/la: ↑08 jul 2021, 17:05A moze li neko ako zna odgovoriti kako je moguce uopste registrovati i zaposliti novog igraca ako plivas doprinosa za pola godine za, lupam, 40+ ljudi? Kako poreska dozvoli zaposljavanje novih ljudi ako imas tolike dugove prema starim "radnicima"?
I sta se desava sa doprinosima za one koji su sporazumno raskinuli ugovore i oprostili dio ili cijeli dug? Da li im se doprinosi moraju isplatiti u punom iznosu?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Hoce li biti ko sa lincencom? J tri tacke registracija igraca.
Pa sta rade ovi ljudi jbt? Svaki dan kad pomislis da ne moze gore, ovi demantuju insana..
Pa sta rade ovi ljudi jbt? Svaki dan kad pomislis da ne moze gore, ovi demantuju insana..
@igrajlopte 🐦
Je li moguće da se ovakva pitanja postavljaju?MojaMalenkost je napisao/la: ↑08 jul 2021, 17:05A moze li neko ako zna odgovoriti kako je moguce uopste registrovati i zaposliti novog igraca ako plivas doprinosa za pola godine za, lupam, 40+ ljudi? Kako poreska dozvoli zaposljavanje novih ljudi ako imas tolike dugove prema starim "radnicima"?
- lijevapolutka
- Kontakt:
mavi je napisao/la: ↑08 jul 2021, 18:16Je li moguće da se ovakva pitanja postavljaju?MojaMalenkost je napisao/la: ↑08 jul 2021, 17:05A moze li neko ako zna odgovoriti kako je moguce uopste registrovati i zaposliti novog igraca ako plivas doprinosa za pola godine za, lupam, 40+ ljudi? Kako poreska dozvoli zaposljavanje novih ljudi ako imas tolike dugove prema starim "radnicima"?

moSa ljoŽe
Kako je tuzno gledati ove kadrove Grbavice, evropska utakmica. navijaci... a Zelje nigdje na mapi.
Jos jednom hvala sampanjcima! DaBogda vam zadnji bio.
Jos jednom hvala sampanjcima! DaBogda vam zadnji bio.
@igrajlopte 🐦
Zasto ne puste karte za prijateljsku sa rudarom, mogu nesto zaradit
- kontrasviju
- Kontakt:
Vjeruj mi da sam isto krenuo napisati....
Otkako se Grbavica renovirala, odigrali smo samo dvije evropske utakmice kući. Žalosno

1921
dns prolazim gledam ono sve ispred sjevera covjek se u jednom momentu nafura i odmah sjeb kad skonta da moramo jos cekati sedmicu da udjemo na nasu ljepoticukontrasviju je napisao/la: ↑08 jul 2021, 19:27Vjeruj mi da sam isto krenuo napisati....
Otkako se Grbavica renovirala, odigrali smo samo dvije evropske utakmice kući. Žalosno![]()

Kakav je teren? Ja ne mogu gledati utakmicu i tu emisiju prije.
- kontrasviju
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 35 gostiju.