Potpis na post, s tim što bih dodao Dupovca na listu vrijednih pomena.holyman je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:36Kanuric bio treci golman, sad prvi, dizdarevic treci u doboj kaknju sad prvi/drugifeniksptica je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:25Krste nema mjesta 4 godine a igra redovno. Sabanovic je bolji od Oremusa na beku da je 7x gluplji za fudbal jer Mirsko je ofanzivno cista 0. Ostalo tu i tamo. Zaboravljate da je u ovoj ligi bitno da imas dobrog napadaca i jedno solidno krilo i sigurno se boris za top 4
Sabanovic nije bio ni za sireg spiska, poslali ga u kakanj, gledao sam ih 6-7 utakmica, da bog sacuva.
Kurdica poslali na posudbu, otjerali ga iz pazara, mi ga vratili, necu spomenuti resica koji nije mogao 10 minuta ni u slobodi skupiti.
Pidro hebib krle - neopisivo, N E O P I S I V O
Djokan susic oremus fanimo su jedini vrijedni pomena (moje misljenje). Vidjet cemo sta moze sevelj uraditi.
Bek krilo i napadac pod moranje ako idemo na evropu ove sezone
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- ElCartel11
- Kontakt:
Previse ste vi svi ocekivali od ekipe koja je jedva pripreme prosla i odigrala jedva jednu prijateljsku te pritom jos otputovala brez klasicnog napadaca.
Kad smo neki ocajavali zbog produzenja Velkoskog bili smo napadnuti, da je on zaduzio klub i da bi se samo pitar rjesio igraca koji je ucesnik na EURU (ucesnik kao i ja bez odigrane sekunde na tom EURU i sigurno su ga poveli, da se samo častno oprosti od repke).
Na to dodaš jos produzenje Hebibu i to je slag na tortu. Igraci koji godinama samo odmazu na terenu ali eto nekima su dobri jer su dugo godina u klubu (jedan od najglupljih razloga).
Za nadati se, da cemo moci registrovati nove igrace i dovesti napadaca te lijevo krilo. Ocigledno je, da nam dosta sepa u ofanzivi kao sto je to bilo u prosloj polusezoni.
Za Evropu me iskreno i zaboli jer grupama necemo ni primirisati tako, da mi svejedno ispali u prvom ili trecem pretkolu.
Vise me brine za ligu jer cemo gledati preslikanu sliku iz zadnje polusezone a to bi nas dovelo negdje na sredinu tabele.
Kad smo neki ocajavali zbog produzenja Velkoskog bili smo napadnuti, da je on zaduzio klub i da bi se samo pitar rjesio igraca koji je ucesnik na EURU (ucesnik kao i ja bez odigrane sekunde na tom EURU i sigurno su ga poveli, da se samo častno oprosti od repke).
Na to dodaš jos produzenje Hebibu i to je slag na tortu. Igraci koji godinama samo odmazu na terenu ali eto nekima su dobri jer su dugo godina u klubu (jedan od najglupljih razloga).
Za nadati se, da cemo moci registrovati nove igrace i dovesti napadaca te lijevo krilo. Ocigledno je, da nam dosta sepa u ofanzivi kao sto je to bilo u prosloj polusezoni.
Za Evropu me iskreno i zaboli jer grupama necemo ni primirisati tako, da mi svejedno ispali u prvom ili trecem pretkolu.
Vise me brine za ligu jer cemo gledati preslikanu sliku iz zadnje polusezone a to bi nas dovelo negdje na sredinu tabele.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Krle

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Svi nasi predstavnici su realizirali rutinski penale, i Siroki i Velez. Samo neugodni Krle. Mozda ga je sad sramota tek. Mozda...
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:19Nije Krste kriv sto mora biti nosioc igre, kriv onaj koje doveo klub u ovu situaciju da Hebib i Krste moraju ostati. Ponavljam postujem Velkoskog al ne moze vise igrati, moze biti tu radi svlačionice i eventualno 15 tak minuta da odigra.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:00Evo kažu trenutno u svlačionici atmosfera kakvu Moldavci nisu vidjeli do sad. Krstu na rukama u špaliru nosaju.bordobijeli je napisao/la: ↑02 jul 2021, 11:06Nije da se nesto sad hvalim al sve sto sam pisao ispostavilo se tacnim. Pa i u vezi igraca ismijavali su me ovdje kad sam pisao Za Velkoskog, Hebiba i Ahmeta da su bitni za klub kao ljudi kako prave atmosferu. Ovdje se sprdali s tim Krste motivator, klaun itd. A momci sad kad je tesko i nema love pokazali pravo lice.
Iskreno nisi tako pisao, izvini.
Krste neće više izvoditi penale.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:18Meni je on drag ali ne vidim stvarno kako on ili hebibovic mogu nama dati neki doprinos na terenu a opet kod svakog trenera igraju.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 jul 2021, 20:50Dvije godine vam govorim:dobar covjek, ali kao igrac je prosao zenit, najgori je za SVLACIONICE.
Ni sekunde nije kriv, krivi smo mi, rece pjesnik.![]()
Jednostavno kad imas u isto vrijeme takve igrace na terenu tesko je i ocekivati golove.
Da nam je jedini Krste takav pa hajd moglo bi se opravdati nekako.
Generalno kako sam ocekivao dobro smo i odigrali ali nije ova 0 rezultat koji nam bilo sta garantuje. Jedna frljoka nek uđe kao velez sto je primio i eto ti problema.
Buraz zasto bi mi bio drag, min. 2 godine nije za ozbiljan fudbal. Dragi su mi Rahmanovic,Kova,Stanojevic,Djokanovic,Dupovac...
Ahmetovic,Hebib,Oremus i Krste su opterecenje,jedino ako ne trebaju Upravi. Napravljena je steta Klubu to produzenje.
Umjesto te cetvorice moglo se dovesti 2 spica. Pozdrav tebi mladji brate

Pare od EURA dati za raskid ugovora svoj 4-ci i zaposliti po strucnoj naobrazbi.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Zanima me kako je Sule igrao i na kojoj poziciji i generalno u kojoj formaciji smo igrali
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Strasan, strasan fudbalski psiholog i motivator je ovaj Feđa Dudić.
Uzivanje je gledati ovakvog Veleža…
Ja ne pamtim kada smo mi ovako zadnji puta izgarali na terenu…
zamisli ne puca ti penal fanimo s svojim topom od lijeve noge 

-
- Kontakt:
Kako sam pisao ??Samozdravlje je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:53bordobijeli je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:19Nije Krste kriv sto mora biti nosioc igre, kriv onaj koje doveo klub u ovu situaciju da Hebib i Krste moraju ostati. Ponavljam postujem Velkoskog al ne moze vise igrati, moze biti tu radi svlačionice i eventualno 15 tak minuta da odigra.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:00
Evo kažu trenutno u svlačionici atmosfera kakvu Moldavci nisu vidjeli do sad. Krstu na rukama u špaliru nosaju.
Bas sam htio isto da napisem.ajdohordas je napisao/la: ↑08 jul 2021, 22:03Strasan, strasan fudbalski psiholog i motivator je ovaj Feđa Dudić.
Igraju momci svaka čast... Borba, htjenje i zelja.
Rezultat mora doci
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Odlicno, bez pravopisnih gresaka. Salim se.bordobijeli je napisao/la: ↑08 jul 2021, 22:08Kako sam pisao ??Samozdravlje je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:53bordobijeli je napisao/la: ↑08 jul 2021, 21:19
Nije Krste kriv sto mora biti nosioc igre, kriv onaj koje doveo klub u ovu situaciju da Hebib i Krste moraju ostati. Ponavljam postujem Velkoskog al ne moze vise igrati, moze biti tu radi svlačionice i eventualno 15 tak minuta da odigra.
Znam da si Pitarcina i odan onom koga gotivis. Poznajes igru, ali nesvjesno opravdavas neopravdivo. Ne mogu traziti. Pozdrav.
- feniksptica
- Kontakt:
Sreca nismo ko ostali dobili jos jedan penal na utakmici
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Po 2 penala zabiše i Velež i Široki. Nama da su 3 svirali ne bi dali ni jedan 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Pisao sam da su Krste, Hebibovic i Ahmet pokazali da vole ovaj klub pristali su ostati i da su bitni za svlačionicu. Nigdje nisam napisao da Krste moze igrati i nosioc igre da treba da bude.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 jul 2021, 22:15Odlicno, bez pravopisnih gresaka. Salim se.
Znam da si Pitarcina i odan onom koga gotivis. Poznajes igru, ali nesvjesno opravdavas neopravdivo. Ne mogu traziti. Pozdrav.
Uprava je kriva sto smo došli u situaciju da Krste i Hebib moraju igrati i da nemaš napadača.
-
- Kontakt:
Jbt koliko su neki dan hvalili erea, sve kaze mozeš dogovorit s njima. Kad ono vec danas evo klub hoce da ih tuži, vec nas sjebali
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, benko21, bosnas_, enzo1, Gomis99, nedimmmm1337, pitarcenga, relativizam, riki46, Rodman, ronaldo99, UltraSa46 i 142 gosta.