Uz to ekipa Milsamia kosta po TM oko 4m eura nisu to amateri gospodo, jos spominjete Velez kako ginu bla bla ljudi igrali protiv ekipe koji je jedan Pidro skuplji od cijele njihove ekipe, sramim se komentara po fb, plastika od navijaca brate

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prepustio bi Hebibu vjerovatno...moj uzor-S.G je napisao/la: ↑08 jul 2021, 23:43Poslije drugog bi Krle vjerovatno nekom drugom prepustio tako da..
Ti se baš blesav praviš? I u pomenutim sezonama do dolaska Vinka su nam bili prve opcije pa se nisi žalio.bordobijeli je napisao/la: ↑08 jul 2021, 22:39Ne zalim se ja ni sad na njih oni trebaju imati svoju ulogu al nije na terenu, ne mogu biti nosioci igre. Hebib je dobar bio u sezoni duple krune. Al i tad su vec bili po malo istrošeni a 3 godine poslje su nam prve opcije. Eh eto ti naseg sistema i iskorakaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 jul 2021, 22:31Isti taj Krste i Hebib ne mogu igrati 3 godine i 3 godine nam posebno yebu živce, a imali su zamjene i u sezoni 18/19 i 19/20. Al se tada nisi žalio, pitam se samo zašto?bordobijeli je napisao/la: ↑08 jul 2021, 22:21
Pisao sam da su Krste, Hebibovic i Ahmet pokazali da vole ovaj klub pristali su ostati i da su bitni za svlačionicu. Nigdje nisam napisao da Krste moze igrati i nosioc igre da treba da bude.
Uprava je kriva sto smo došli u situaciju da Krste i Hebib moraju igrati i da nemaš napadača.
Znam da jedva čekaš da se prepireš oko Husrefa a ja necu. Zato se pravim blesavSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑09 jul 2021, 00:03Ti se baš blesav praviš? I u pomenutim sezonama do dolaska Vinka su nam bili prve opcije pa se nisi žalio.bordobijeli je napisao/la: ↑08 jul 2021, 22:39Ne zalim se ja ni sad na njih oni trebaju imati svoju ulogu al nije na terenu, ne mogu biti nosioci igre. Hebib je dobar bio u sezoni duple krune. Al i tad su vec bili po malo istrošeni a 3 godine poslje su nam prve opcije. Eh eto ti naseg sistema i iskorakaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 jul 2021, 22:31
Isti taj Krste i Hebib ne mogu igrati 3 godine i 3 godine nam posebno yebu živce, a imali su zamjene i u sezoni 18/19 i 19/20. Al se tada nisi žalio, pitam se samo zašto?
Nadam se da ce se na kraju tvoja procjena ostvaritiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2021, 23:44Ma gore bi bilo da smo pobjedili sa slabom igrom, pa da se opustimo pred revanszagorski je napisao/la: ↑08 jul 2021, 23:39Ko god kaze da je ovo danas dobar rezultat vara se. Jeste mozda obzirom na okolnosti,ali bez obzira na sve morali smo dobiti ovo. Bojim se sada samo nekog potcjenjivanja s nase strane u revansu i neke frljoke s njihove strane,da se ne ponovi ne daj Boze Zarija,Zeta ili Kukesi.
Ovako sve je jos u igri, ne sumnjam da ce momci gristi, pogotovo pred publikom
Ne brinem se ni sekunde, ide dosta rutinski prolaz
Jos ako do tad rijese dug s poreznom, pa budu tu Lazic i Sevelj, onda jos lakše ide to
A kontam do tad ce i Bagaric doci
Ovi što ih je Velež pobjedio su izbacili Maribor prije manje od godinu dana, a onda tek nakon penala ispali od Modervela.Aduka87 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 23:56Vi zaboravili da smo odigrali samo jednu pripremnu tekmu tj sa Slobodom i opet smo vise nego solidno odigrali. Protivnik je samo imao 2 suta i to van okvira i tjt od njih za cijelu tekmu. Mi smo imali lijep broj pokusaja narucito stativu i promasen penal, aBd na AFH sa nasim navijacima bit ce to jos bolje
Uz to ekipa Milsamia kosta po TM oko 4m eura nisu to amateri gospodo, jos spominjete Velez kako ginu bla bla ljudi igrali protiv ekipe koji je jedan Pidro skuplji od cijele njihove ekipe, sramim se komentara po fb, plastika od navijaca brate![]()
Pa mi smo prvaci svemira u ismijavanju svega i svačega.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 00:34A mi svi ismijavali lika kad je rekao, da je zapelo na carini sa dresovima![]()
Jest,al Totti nije znao praviti atmosferu u svacionici.Historicar je napisao/la: ↑09 jul 2021, 00:58I to do 2023![]()
Pa Toti kada je imao 33-34, Roma mu nije htjela produžiti ugovor na duže od godinu, a najveca im legenda u historiji kluba.
Bas bih volio da pogledam prilike s danasnje utakmice dvije Sjeverne Koreje
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], sarajevo19461987 i 17 gostiju.