Desno imamo Vicka koji ce tu igrati, ostalo stoji
Crnkic, Bagaric i Mehanovic, i hladno bi se za titulu borili
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Desno imamo Vicka koji ce tu igrati, ostalo stoji
Po SS portalu dovoljna ti je jedna doza, a nisam nigdje vidio da ima određen broj dana nakon druge doze vakcine, pa čak ni na stranici kriznog štaba FBIH. Ti ako imaš onaj karton imunizacije, poneseš ga sa sobom i to je to.
Mehanovic mi djeluje nerealan, njegov dolazak bi me bas obradovao... Bagarica sto prije zavrsitiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jul 2021, 13:09Desno imamo Vicka koji ce tu igrati, ostalo stoji
Pa nije ovaj protivnik amater.Pantelija je napisao/la: ↑09 jul 2021, 13:27Ja iz ovoga na klipu sam vidio dosta stvari dobrih. Kretanje igraca bez lopte, puno prilika, ali organizovanih akcija, ne solo akcija.
Ovoliko prilik a nismo napravili u zadnje 4 utakmice u sezoni. A ne bih bas rekao da je ovaj protivnik ispod nivoa premjer lige.
Tačno tako, igrali smo bez napadača jučer. Što prije završiti nekoga da može igrati revanš a i protiv Tuzle domaću.keli je napisao/la: ↑09 jul 2021, 13:20Mehanovic mi djeluje nerealan, njegov dolazak bi me bas obradovao... Bagarica sto prije zavrsitiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jul 2021, 13:09Desno imamo Vicka koji ce tu igrati, ostalo stoji
Nisu amateri u smislu da ne rade druge poslove i to ali je Moldavska liga jako loša, deset pozicija iza nas a mi nismo toliko dobri.BordoSarajevo je napisao/la: ↑09 jul 2021, 13:31Pa nije ovaj protivnik amater.Pantelija je napisao/la: ↑09 jul 2021, 13:27Ja iz ovoga na klipu sam vidio dosta stvari dobrih. Kretanje igraca bez lopte, puno prilika, ali organizovanih akcija, ne solo akcija.
Ovoliko prilik a nismo napravili u zadnje 4 utakmice u sezoni. A ne bih bas rekao da je ovaj protivnik ispod nivoa premjer lige.
Gledam sastav, ima igrača sa finom karijerom, jedan igro u Krasnodaru, jedan bio standardan u Norveškoj ligi, ima ih par koji su u ovim jačim Kazahstanskim klubovima igrali, ima par reprezentativaca Moldavije koja nije kanta za nabijanje i za ove velike reprezentacije.
To vrijedi za Njemačku, 2 week od revakcinacije...MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jul 2021, 13:19Po SS portalu dovoljna ti je jedna doza, a nisam nigdje vidio da ima određen broj dana nakon druge doze vakcine, pa čak ni na stranici kriznog štaba FBIH. Ti ako imaš onaj karton imunizacije, poneseš ga sa sobom i to je to.
https://fb.watch/v/t58LUdTJ/feniksptica je napisao/la: ↑09 jul 2021, 13:40Gdje ste nasli snimak. Ima l kaakv drugi, ovaj sto je objavio ss su uklonili
Mislim da je Jukić bivši, nema ga na uefi u prijavljenim igračimaBordoSarajevo je napisao/la: ↑09 jul 2021, 13:43Meni ovaj Sablić djeluje dobro rješenje na klupi.
Elokventan, milina ga slušat. Mislim da smo dobili dobrog trenera.
Još kad bi riješili dug i registrovali ostale igrače, bilo bi top.
Ševelj, Lazić bi odlično sjeli ovoj ekipi.
Zna li neko šta je sa Jukićem?
Evo i ja gledam i ne vjerujem.feniksptica je napisao/la: ↑09 jul 2021, 14:12O yeebem ti Sjevernu Makedoniju i Velkoskog
Pa gore od samog penala je to sto je imo odbijanac i da je nastavio bilo kakvu kretnju lagano je mogo zakucat loptu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, bordobijeli, Burberry46, perodeformero, Rule_hz i 64 gosta.