FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Po ovom snimku, statistici solidno odradjena utakmica. Ukoliko uzmemo u obzir da nema Sevelja, Lazica sa kojima je Sablic gradio ekipu, te da nema napadaca, ovo je i vise nego solidna utakmica. Ono sto me raduje jeste timska igra, grade se napadi vidi se neki sistem koji je prilagodjen ovim igracima, a ne kao u proteklih 6 mjeseci, a moze se reci i prije tog. Ukoliko se stvori ovaj broj prilika i u revansu, nesto ce upasti sigurno, mora neka frljoka uci da ekipu nagradi. Na ovu ekipu jos spic jedan i to je to sto je potrebna za borbu za Europu, dok za titulu treba nam pojacanje na bekovskim pozicijama, kao i na krilnoj poziciji (pozeljno bi bilo igrac koji igra jednako dobro sa obe noge ili ljevak).
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Ma ovo meljemo na Kosevu sa tri razlike aBd.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dobar dan,da li neko ima informaciju gdje vadim potvrdu da sam prebolio covid posto ce mi trebat za cetvrtak?
Ja ovo sto sam vidio je jako dobro. Vidi se ovde vec rukopis novog trenera. Od noge do noge i napad. Mislim da necemo imati problema u revansu. Protiv Svedjana ce biti bara bara, tu smo mi negdje, a poslije sta bog da. Nama titula mora biti prioritet ove godine.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kod svog doktora u ambulanti.Bar sam ja tu dobio nekad prosle godine kad sam imao covid.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Gdje je igrao Salcin juce zna li se? Jel desetka ili?
-
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la: ↑09 jul 2021, 13:20Pogledah ovaj sažetak od 4 minute, šteta što nismo pobjedili. Može se primjetit da smo dobro odigrali i da smo im trebali dati najmanje 3 komada.
Pozitivna činjenica je i veliki broj mladih igrača, u prvoj postavi: Kanurić, Đokanović, Pidro, Kurdić i Šabanović, kasnije ušli Salčin, Varešanović i Ramić.
@SamoZdravlje došo' na svoje, mislim da je njemu najviše krivo što nije bilo prenosa.
Od mlađih igrača koji bi sigurno dobili priliku bi bio i Ševelj, valjda se ubrzo registruje, optimističan sam u vezi s njim.
Smanjismo ambicije kluba zbog okretanju prema mladim igračima, eh sad se nameće jedno logičko pitanje. Što smanjujemo ambicije kad smo prije DVIJE-TRI godine dokazali da se sa MLADIM i STARIJIM KVALITETNIM IGRAČIMA može do DUPLE KRUNE?
Opravdanja ne smije biti, dokazali smo da se može i sa mladim osvojiti sve.
Gospodo, ambicije najvećeg kluba u državi se ne smiju smanjivati. KVALITET RADA RUKOVODEĆIH LJUDI U KLUBU SE MORA DRASTIČNO POPRAVITI DA BI SE MOGLE AMBICIJE KLUBA ISPUNITI. Zbog nesposobnosti pojedinaca Klub ne smije trpiti smanjivanjem ambicija.
Ambicije moraju ostati najveće i ne smiju se mjenjati.
Nesposobnost i (ne)rad ljudi koji vode klub se moraju mjenjati - na bolje, u suprotnom nek se kupe!
Iskreno sam vrlo zadovoljan. Ovo mi je poziv da produzim clansku i ako bude neka godisnja. Bez razlike sto igraju neki dobri ljudi,a po meni nekorisni igraci(porekoh sta"s), produzujem clanarinu. Pozdrav Tebi i @bordobijeli-om

Naravno pozdrav svim Pitarima na Sjeveru i Istoku. ABd vidimo se na Kosevu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Samo nek saban igra boli me k za sve ostalo.
I kurdic
I kurdic
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- feniksptica
- Kontakt:
Saban kakav god da je bolji je od Oremusa jer je to njegova prirodna pozicija. Isto ko sto bi Keno bolje odigro nego ova ekipa sto je pcoela gore...jer je to njegova prirodna pozicija.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- osvajaci551
- Kontakt:
Klub im je prodao ovu protiv Milsamija jer su garant opet poslali najbolju ponudu. Malo jest ironično što je Tmach sponzor Kluba, a tekme na najboljem operateru al hajd

Što se tiče Lige, to diktira Arena.
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
-
- Kontakt:
Amca007 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 15:09Ja ovo sto sam vidio je jako dobro. Vidi se ovde vec rukopis novog trenera. Od noge do noge i napad. Mislim da necemo imati problema u revansu. Protiv Svedjana ce biti bara bara, tu smo mi negdje, a poslije sta bog da. Nama titula mora biti prioritet ove godine.
Prioritet treba i mora biti SAMOODRZIV KLUB, a sa Titulama je to mnogo lakse.
Sta ce ti titula, ako naredne godine zavrsis kao Celik(respect njima). Nadam se da smo spaseni ove sezone, ovo je drugi put da smo na ivici, ne racunam 2013g. Znam peglam, ali Akademija mora biti temelj. Vise ili isto ulagati u Akademiju kao i u prvi tim. Kad dodje trenutak onda moze odnos 2:1 za prvi tim.
-
- Kontakt:
Kakav volej uhvati Krste prije penala.
No ipak .....

- ElCartel11
- Kontakt:
Jesi to i ti branio drzavu Bosnu od napada manjina koji žive u njoj i popusio ban kao i ja?

To je taj "nas" ss.ba portal. Mogu ti yebati drzavu od do oni zmire, cim uzvratis ide ban yebo ih Mozzart koji ih financira.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Ode Ziljkić. Toliko o finansijski moćnom Borcu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ja braniJo od prepametnih dijasporaca. Valjda njihov "klik" skuplji pa mene zrtvivase... 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: Lecler, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, sekac i 51 gost.