U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Amar Kvakic novi igrac Metalist Kharkiva.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 10 jul 2021, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kakva su ova djeca iz TC, Mesinovic i Sukilovic?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Otkud da baš za njih da pitaš?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jul 2021, 18:35Kakva su ova djeca iz TC, Mesinovic i Sukilovic?
Ovaj prvi je onako, prosječan talenat za premijerligaški nivo. Jak i brz, ali onako, tehnički ništa specijalno.
Drugi je prošao sve selekcije reprezentacije, sad je u u19 reprezentaciji.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 10 jul 2021, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vidim igraju u ovim pripremnim mecevima. Husref opet od balavaca pravi kapitalce.ASD je napisao/la: ↑10 jul 2021, 18:37Otkud da baš za njih da pitaš?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jul 2021, 18:35Kakva su ova djeca iz TC, Mesinovic i Sukilovic?
Ovaj prvi je onako, prosječan talenat za premijerligaški nivo.
Drugi je prošao sve selekcije reprezentacije, sad je u u19 reprezentaciji.
⚜️~⚜️~⚜️
- ASD
- Kontakt:
Odgledao sad malo jače od poluvremena Škijinog turnira. Prijatno sam iznenađen s ova dva dječaka iz Donjeg Vakufa.
Nadam se da su im roditelji svjesni talenta te da će dečki već sad potpisati za veće klubove.
Nadam se da su im roditelji svjesni talenta te da će dečki već sad potpisati za veće klubove.
Mislim da je veoma neozibljno sto savez radi sa Skijinim turnirom zadnji par godina i ove nekakve selekcije Beograda, te da ne spominjem Sarajevo i ist. Sarajevo. Umjesto da svako ljeto naprave turnir kako treba i pozovu sve selekcije iz bivse yuge i poneki tim iz ostatka evrope pa da to bude kako treba, ovako.. dosta neozibiljno a ima potencijala da bude bas extra takmicenja za omladince nesto tipa sto vec imamo kao klupski turnir sto bude u semberiji gdje (zaboravio sam ime istog).
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Pa sad djelimično.ReX je napisao/la: ↑10 jul 2021, 19:22Mislim da je veoma neozibljno sto savez radi sa Skijinim turnirom zadnji par godina i ove nekakve selekcije Beograda, te da ne spominjem Sarajevo i ist. Sarajevo. Umjesto da svako ljeto naprave turnir kako treba i pozovu sve selekcije iz bivse yuge i poneki tim iz ostatka evrope pa da to bude kako treba, ovako.. dosta neozibiljno a ima potencijala da bude bas extra takmicenja za omladince nesto tipa sto vec imamo kao klupski turnir sto bude u semberiji gdje (zaboravio sam ime istog).
Ovo je prvo okupljanje BiH reprezentacije. Prvi put se pravi spisak i prvi put se djeca vide u životu. Tako da bi bio problem kada bi nam došla neka jača repka koja je duže na okupu i koja se selektovala više puta.
Recimo, turniri "Stopama Save Miloševića" i "Soccer days" u Bijeljini. Isti uzrast , a igraju sa 7 igrača i golmanom. Kao da su pjetlići.
Ima ovih nekih stopera trebalo bi bar dvojica da naprave solidnu karijeru u ligama petice?
Ovi su usli u ligu I igrat ce sa djecom bukvalno jer nemaju izbora moraju igrst sa mladzim kako bi klub ojacali finansijski...tako da ce amar dobiti solidnu minutazu....s druge strane pametnije mu je bilo da ide negdje na zapad jer se bolje Radi sa mladima...ako bude standardan od pocetka odmah obratit paznju na tekme protiv dinama I sahtara ako su buse mogao nosit sa njima odmah ga u a repku pozvat bez razmisljanja..bio je standardan u austrijskoj cvajti a to je nivo plbih mozda I jaci...sretno amare I dabogda osvojio ligu sampiona
Ma ja ba, daj i njega odmah u prvi tim. 

Ja mislim sad kada bi ograniceni Nukic napravio transfer u Dynamo Kiev,svi bi govorili:"Daj ga odmah u repku,fali nam igraca na toj poziciji". Ako mislite da ste bolji od Peteva i ostalih trenera pokusajte sami biti jednom a ne da budete trener preko tastature

Nukić ne bi ni u Football Manageru mogao u Dynamo Kyiv.Mujkic je napisao/la: ↑10 jul 2021, 21:50Ja mislim sad kada bi ograniceni Nukic napravio transfer u Dynamo Kiev,svi bi govorili:"Daj ga odmah u repku,fali nam igraca na toj poziciji". Ako mislite da ste bolji od Peteva i ostalih trenera pokusajte sami biti jednom a ne da budete trener preko tastature![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jesu li nasi ljudi operisani od fudbala?
⚜️~⚜️~⚜️
Ako se bude mogao nositi sa igracima dinama I sahtara zasto ne? Jel se lakse nositi s njima ili sa igracima sumadije iz kragujevca? Ali fakat sto se stopera tice izgleda nam obecavajuce za budućnost... svedzani plus kvakic plus mali mahmic za kojeg se nadam da ce preci negdje u svicu ili belgiju... desno gazibeg I dedic lijevo nam fali jos jedan kvalitetan igrac I to bi bilo to za sljedecih 10tak godina....
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
@gruezi ko po tebi najvise obecava?
⚜️~⚜️~⚜️
- ASD
- Kontakt:
Prskalo zabio za Zrinjski u prijateljskoj.
Ahmedhodzic i dedic jer nekako mi se cini da imaju najvise fudbslske inteligencije plus tehnicki su najjaci od ovog sto imamo...dedic ce 100 posto sam siguran biti standardan u Wolfsbergu
Hadzikadunic mora nabiti misicne mase da bi mogao igrati top fudbal ...
- legenda reala
- Kontakt:
koje su godiste ta djeca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 26 gostiju.