Pametan transfer. Svaka čast.
Kako je neko vec i napisao, imace dosta jakih utakmica. Sad je sve na njemu kako se pokaze i kako bude napredovao.
Momak ima tek 18 godina.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Pametan transfer. Svaka čast.
Pa sad djelimično.ReX je napisao/la: ↑10 jul 2021, 19:22Mislim da je veoma neozibljno sto savez radi sa Skijinim turnirom zadnji par godina i ove nekakve selekcije Beograda, te da ne spominjem Sarajevo i ist. Sarajevo. Umjesto da svako ljeto naprave turnir kako treba i pozovu sve selekcije iz bivse yuge i poneki tim iz ostatka evrope pa da to bude kako treba, ovako.. dosta neozibiljno a ima potencijala da bude bas extra takmicenja za omladince nesto tipa sto vec imamo kao klupski turnir sto bude u semberiji gdje (zaboravio sam ime istog).
Ovi su usli u ligu I igrat ce sa djecom bukvalno jer nemaju izbora moraju igrst sa mladzim kako bi klub ojacali finansijski...tako da ce amar dobiti solidnu minutazu....s druge strane pametnije mu je bilo da ide negdje na zapad jer se bolje Radi sa mladima...ako bude standardan od pocetka odmah obratit paznju na tekme protiv dinama I sahtara ako su buse mogao nosit sa njima odmah ga u a repku pozvat bez razmisljanja..bio je standardan u austrijskoj cvajti a to je nivo plbih mozda I jaci...sretno amare I dabogda osvojio ligu sampiona
Ja mislim sad kada bi ograniceni Nukic napravio transfer u Dynamo Kiev,svi bi govorili:"Daj ga odmah u repku,fali nam igraca na toj poziciji". Ako mislite da ste bolji od Peteva i ostalih trenera pokusajte sami biti jednom a ne da budete trener preko tastature
Nukić ne bi ni u Football Manageru mogao u Dynamo Kyiv.Mujkic je napisao/la: ↑10 jul 2021, 21:50Ja mislim sad kada bi ograniceni Nukic napravio transfer u Dynamo Kiev,svi bi govorili:"Daj ga odmah u repku,fali nam igraca na toj poziciji". Ako mislite da ste bolji od Peteva i ostalih trenera pokusajte sami biti jednom a ne da budete trener preko tastature![]()
Ako se bude mogao nositi sa igracima dinama I sahtara zasto ne? Jel se lakse nositi s njima ili sa igracima sumadije iz kragujevca? Ali fakat sto se stopera tice izgleda nam obecavajuce za budućnost... svedzani plus kvakic plus mali mahmic za kojeg se nadam da ce preci negdje u svicu ili belgiju... desno gazibeg I dedic lijevo nam fali jos jedan kvalitetan igrac I to bi bilo to za sljedecih 10tak godina....
Ahmedhodzic i dedic jer nekako mi se cini da imaju najvise fudbslske inteligencije plus tehnicki su najjaci od ovog sto imamo...dedic ce 100 posto sam siguran biti standardan u Wolfsbergu
koje su godiste ta djeca
2007
gruezi je napisao/la: ↑10 jul 2021, 20:53Ovi su usli u ligu I igrat ce sa djecom bukvalno jer nemaju izbora moraju igrst sa mladzim kako bi klub ojacali finansijski...tako da ce amar dobiti solidnu minutazu....s druge strane pametnije mu je bilo da ide negdje na zapad jer se bolje Radi sa mladima...ako bude standardan od pocetka odmah obratit paznju na tekme protiv dinama I sahtara ako su buse mogao nosit sa njima odmah ga u a repku pozvat bez razmisljanja..bio je standardan u austrijskoj cvajti a to je nivo plbih mozda I jaci...sretno amare I dabogda osvojio ligu sampiona