Klasa od igraca. Najvise zasluge nosi IQ koji je to prvi prepoznao.

Ne pamtim kad je neka ekipa bila toliki favorit u finalu kao sto je danas Engleska. Bas bi mnogo toga loseg moralo da im se poklopi pa da ne osvoje.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Klasa od igraca. Najvise zasluge nosi IQ koji je to prvi prepoznao.
Bolje je radilo sa 4 nazad, ne sviđa mi se ovaj ziheraški pristup, previše gube ofanzivno.
Ne zele igrati ofanzivno, zele izdrzati 70 minuta, onda stvoriti jednu-dvije sanse i zavrsiti posao. Nisu budale da se nadigravaju s Italijom. Championship mentality.
Njemačka ima 7 velikih takmičenja, Italija 5, Španija i Francuska po 4. Naravno da Engleska sa jednom titulom zaostaje za velikanima fudbala.AlanSmith14 je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:44Samo 3 evropske reprezentacije imaju više od 1 EURO osvojen, pri čemu je maksimalan broj osvojenih prvenstava 3 (Njemacka ; Španija).
Sedam od preostalih osam osvajača Eura je ostalo na jednoj tituli (izmeđuostalih Italija, Portugal, Nizozemska ... )
Ovdje se o Englezima piše kao da su iza svih ostalih 'velikana' zaostali 100 godina.![]()
To mi se i ne sviđa, što želi pobijedit žabare na žabarski način. Ne mora se ići na vrat na nos ali mi je formacija protiv Danske i Ukrajine bila fleksibilnija, s boljom tranzicijom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.