Klasa od igraca. Najvise zasluge nosi IQ koji je to prvi prepoznao.
Ne pamtim kad je neka ekipa bila toliki favorit u finalu kao sto je danas Engleska. Bas bi mnogo toga loseg moralo da im se poklopi pa da ne osvoje.
Klasa od igraca. Najvise zasluge nosi IQ koji je to prvi prepoznao.
Bolje je radilo sa 4 nazad, ne sviđa mi se ovaj ziheraški pristup, previše gube ofanzivno.
Ne zele igrati ofanzivno, zele izdrzati 70 minuta, onda stvoriti jednu-dvije sanse i zavrsiti posao. Nisu budale da se nadigravaju s Italijom. Championship mentality.
Njemačka ima 7 velikih takmičenja, Italija 5, Španija i Francuska po 4. Naravno da Engleska sa jednom titulom zaostaje za velikanima fudbala.AlanSmith14 je napisao/la: ↑11 jul 2021, 19:44Samo 3 evropske reprezentacije imaju više od 1 EURO osvojen, pri čemu je maksimalan broj osvojenih prvenstava 3 (Njemacka ; Španija).
Sedam od preostalih osam osvajača Eura je ostalo na jednoj tituli (izmeđuostalih Italija, Portugal, Nizozemska ... )
Ovdje se o Englezima piše kao da su iza svih ostalih 'velikana' zaostali 100 godina.![]()
To mi se i ne sviđa, što želi pobijedit žabare na žabarski način. Ne mora se ići na vrat na nos ali mi je formacija protiv Danske i Ukrajine bila fleksibilnija, s boljom tranzicijom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.