Raskinuo neki dan ugovor sa Istrom. Razlog: statisticki nije dovoljno doprinio ekipi. Njega je to malo iznenadilo. Uglavnom, slobodan je u izboru nove sredine.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Baš me čudi. Onakav talenat...NisamInSajder je napisao/la: ↑11 jul 2021, 21:20Raskinuo neki dan ugovor sa Istrom. Razlog: statisticki nije dovoljno doprinio ekipi. Njega je to malo iznenadilo. Uglavnom, slobodan je u izboru nove sredine.

-
- Kontakt:
Guzina 13 utakmica 1 golkeli je napisao/la: ↑11 jul 2021, 21:14Smijesno je mesanovica staviti u taj koš.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2021, 20:59Uz Cmiljanica,Mesanovica,Altiparmakovskog i onog nakvog Estonca sto je bio, najlosiji napadaci zadnjih 5 godina![]()
Nikad necu zaboravit koliko mi je Gedeon skratio zivota ono 0:0 sa Celikom u Zenici![]()
Mesanovic 16 utakmica 3 gola
Po meni Mesanovic i Guzina isto odigrali u svom mandatu kod nas
Hajd eto jer je Mesanovic malo borbeniji i zbog par asistencija reci cu da je bolji od Guzine
Ali kada pogledamo za koliku astronomsku platu je Jasmin igrao,nije uopste smijesno poredit ga sa Guzinom
A ova druga dvojica su poseban slucaj

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 jul 2021, 21:28, ukupno mijenjano 5 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Jel može neko podsjetiti, kako mi stojimo sa ovim pravilom o strancama ? Maloprije čitam, u Srbiji uveli da u protokolu može biti neograničen broj stranaca, a na terenu samo 4.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ostalo kao i prosle godine. Neogranicen broj stranaca registrovat, 5 na teren. Ovdje bi valjalo promjeniti na to da bar Europljani se ne racunaju kao stranci.Historicar je napisao/la: ↑11 jul 2021, 21:27Jel može neko podsjetiti, kako mi stojimo sa ovim pravilom o strancama ? Maloprije čitam, u Srbiji uveli da u protokolu može biti neograničen broj stranaca, a na terenu samo 4.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Jeli stigla oprema(dresovi)
-
- Kontakt:
Ma da bar uvedu, da se igraci iz bivše Jugoslavije ne smatraju strancima, kao u Srbiji što su davno uveli.NisamInSajder je napisao/la: ↑11 jul 2021, 21:30Ostalo kao i prosle godine. Neogranicen broj stranaca registrovat, 5 na teren. Ovdje bi valjalo promjeniti na to da bar Europljani se ne racunaju kao stranci.Historicar je napisao/la: ↑11 jul 2021, 21:27Jel može neko podsjetiti, kako mi stojimo sa ovim pravilom o strancama ? Maloprije čitam, u Srbiji uveli da u protokolu može biti neograničen broj stranaca, a na terenu samo 4.
-
- Kontakt:
Ne.Historicar je napisao/la: ↑11 jul 2021, 21:31Ma da bar uvedu, da se igraci iz bivše Jugoslavije ne smatraju strancima, kao u Srbiji što su davno uveli.NisamInSajder je napisao/la: ↑11 jul 2021, 21:30Ostalo kao i prosle godine. Neogranicen broj stranaca registrovat, 5 na teren. Ovdje bi valjalo promjeniti na to da bar Europljani se ne racunaju kao stranci.Historicar je napisao/la: ↑11 jul 2021, 21:27Jel može neko podsjetiti, kako mi stojimo sa ovim pravilom o strancama ? Maloprije čitam, u Srbiji uveli da u protokolu može biti neograničen broj stranaca, a na terenu samo 4.
Naši bi tako dovodili razne Pejoviće u klub.
Bolje je da razvijamo naše dijete.
A ovako ako već gledamo da dovedemo stranca, neka bude klasa.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Kanurić, Oremuš, Dupovac, Lazić, Pidro, Palić, Đokanović, Sušić i Fanimo.Po meni bi ova devetorica + lijevo krilo i napadač činili naših najboljih 11.Fali prava rezerva za Pidru i rezerva za to novo lijevo krilo koje bi trebalo doci, upitno je može li Dervišagić tu pomoci. Također, upitno je ko bi mijenjao Đokanovića i Palića u slucaju povreda/kartona, raspitao sam se na nekim Hajdukovim portalima, Ševelj tu nikada nije igrao.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 11 jul 2021, 21:52, ukupno mijenjano 56 puta.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja eto mi smo sposobni za više od 5 stranaca.
Nama stranac Cmiljanić.
Za jednog ni ne znamo šta se dešava, naš igrač a čovjek u Gani dok mi igramo evropske utakmice i imamo deficit igrača.
Druga dva stranca, POJAČANJA, ne mogu bit registrovani nit znamo kad će.
Nama stranac Cmiljanić.
Za jednog ni ne znamo šta se dešava, naš igrač a čovjek u Gani dok mi igramo evropske utakmice i imamo deficit igrača.
Druga dva stranca, POJAČANJA, ne mogu bit registrovani nit znamo kad će.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kurdić je Maldini za Lazića
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Bagaric, Mehanovic, Duljevic
Pa da se pofajtamo da valja.

Pa da se pofajtamo da valja.

JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 22:29totalchaos87 je napisao/la: ↑05 jul 2021, 22:23Otkud Kenan Delić, bivši junior Želje na našem treningu ?![]()
Ne bi "vam" Delica, produzio ugovor s TOSK-om.

S nasima odrzavao formu kao sad npr. Sudani sa Dinamom itd itd

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Brazilaz od 100 golova
Hodza iz brazila reiz
Guzin
Kuzmanovic
Sisic
Parmak
Cruz
Susic
Melunivic
Zlatkovic
Puric
Milanovic
Bandovic
Golman iz veleza sto je doso brani u lp kurcu nije valjo Ostrakovic cinimi se
Adilovic
Sve su ovo igraci koji su dolazili u SARAJEVO koji nista pridinijeli nisu, i svi su posle nas preselili u kantonalnu ligu ili zavrsili karijeru, jedino Susic sto je jos aktivan i Mesanovic. Prem da je Susic nas kosta i ostetio vise nego ijedan igrac gore jer nam je posiso budzet do jaja
Hodza iz brazila reiz
Guzin
Kuzmanovic
Sisic
Parmak
Cruz
Susic
Melunivic
Zlatkovic
Puric
Milanovic
Bandovic
Golman iz veleza sto je doso brani u lp kurcu nije valjo Ostrakovic cinimi se
Adilovic
Sve su ovo igraci koji su dolazili u SARAJEVO koji nista pridinijeli nisu, i svi su posle nas preselili u kantonalnu ligu ili zavrsili karijeru, jedino Susic sto je jos aktivan i Mesanovic. Prem da je Susic nas kosta i ostetio vise nego ijedan igrac gore jer nam je posiso budzet do jaja
Mokri snovi buraz mokri snovi.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Na TM ga nema vec ima austrijsko i hrvatsko? Ne znam ni na osnovu cega bi mogao imati naše?

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MSOZ101, perodeformero, UltraSa46, WeekendOffender i 47 gostiju.