Ovi snovi lako mogu postati stvarnost, al treba malo znanja, volje i htjenja.... I naravno para

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovi snovi lako mogu postati stvarnost, al treba malo znanja, volje i htjenja.... I naravno para
Nabrijao se momak, očekujem i Spinazzolu da zaoštri konkurenciju na beku.
A ti bi da se dovode povrijedjeni igraci? Nije FK Sarajevo rehabilitacioni centar.AlfredNobel je napisao/la: ↑12 jul 2021, 02:05Nabrijao se momak, očekujem i Spinazzolu da zaoštri konkurenciju na beku.![]()
Sto moze samo 2 drzave stati.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 jul 2021, 23:23Na TM ga nema vec ima austrijsko i hrvatsko? Ne znam ni na osnovu cega bi mogao imati naše?![]()
Momak igra u Istri, redovno u rosteru. Bolja plata u klubu koji ima veće buđet i tržnu vrijednost od nas.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2021, 20:59Uz Cmiljanica,Mesanovica,Altiparmakovskog i onog nakvog Estonca sto je bio, najlosiji napadaci zadnjih 5 godina![]()
Nikad necu zaboravit koliko mi je Gedeon skratio zivota ono 0:0 sa Celikom u Zenici![]()
Pa jbm ga ako se konta ozbiljno uključiti, Tan bi mogao neku siću izdvojiti za plate recimo ovoj trojici.
Jadnimi je napisao/la: ↑12 jul 2021, 08:05Momak igra u Istri, redovno u rosteru. Bolja plata u klubu koji ima veće buđet i tržnu vrijednost od nas.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jul 2021, 20:59Uz Cmiljanica,Mesanovica,Altiparmakovskog i onog nakvog Estonca sto je bio, najlosiji napadaci zadnjih 5 godina![]()
Nikad necu zaboravit koliko mi je Gedeon skratio zivota ono 0:0 sa Celikom u Zenici![]()
ne treba nam onda pajel?muhamedhulk je napisao/la: ↑12 jul 2021, 00:10Bagaric, Momku karijera ide silaznom putanjom a ne uzlaznom.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, HyperOS, laznokrilo, nedimmmm1337, Proximic, Rule_hz i 50 gostiju.