Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
ja navijam godinama za Hajduk, ali brate ovi tovari me zaista podsjećaju na Engleze, na to kako se uvijek nadaju nečemu, kad ono na kraju šipak, uvijek se dogodi dan kada se izgubi svaka nada da se dođe do nečega, a možda je to večeras, lijepo je bilo meni tokom mjesec i po dana, sad opet mučenje iz vikenda u vikend, a ponekad i tokom radne nedjelje, vjerujem da se Caktaš sad negdje smije
edit: ne bi me začudio da oni ne samo ostanu bez Europe, nego i da se bore za ostanak do pred zadnje kolo, a možda i do zadnjeg kola
edit: ne bi me začudio da oni ne samo ostanu bez Europe, nego i da se bore za ostanak do pred zadnje kolo, a možda i do zadnjeg kola
-
- Kontakt:
Nadam se da ce svi ljudi koji vole fudbal uvidjeti o kakvoj se moralnoj i ljudskoj velicini radi ovdje i da ce stati uz njega za dobrobit bh. fudbala. Konacno imamo covjeka bez oraha u dzepu, i prava bi steta bila da i njega ova kriminalna organizacija unisti. A hoce ako budemo sujetni i gledali u proslost, ko je koga 2007 zajebao i slicno. Ocekujem od FKS da stane uz FK Velez ovaj put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
I ja očekujem minimum da se Sarajevo priključikillafrommanilla je napisao/la: ↑12 jul 2021, 23:24Nadam se da ce svi ljudi koji vole fudbal uvidjeti o kakvoj se moralnoj i ljudskoj velicini radi ovdje i da ce stati uz njega za dobrobit bh. fudbala. Konacno imamo covjeka bez oraha u dzepu, i prava bi steta bila da i njega ova kriminalna organizacija unisti. A hoce ako budemo sujetni i gledali u proslost, ko je koga 2007 zajebao i slicno. Ocekujem od FKS da stane uz FK Velez ovaj put.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- feniksptica
- Kontakt:
Prica se da ce i Borac da se pridruzi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Neka su doba, a tebe na šegu nanosi. Mora da je dobra atmosfera

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ja kao insajder mogu potvrdit da je istina
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Pa prva stvar sto je Hasic rekao je da prenosi pozdrave clanovima Skupštine od Kasuma i negdje u sredini teksta ističe da se rade dokumenti i da je izrada pri kraju...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 23:33I ja očekujem minimum da se Sarajevo priključikillafrommanilla je napisao/la: ↑12 jul 2021, 23:24Nadam se da ce svi ljudi koji vole fudbal uvidjeti o kakvoj se moralnoj i ljudskoj velicini radi ovdje i da ce stati uz njega za dobrobit bh. fudbala. Konacno imamo covjeka bez oraha u dzepu, i prava bi steta bila da i njega ova kriminalna organizacija unisti. A hoce ako budemo sujetni i gledali u proslost, ko je koga 2007 zajebao i slicno. Ocekujem od FKS da stane uz FK Velez ovaj put.
Ne radi to Velež sam, vec rade i oni i FKS...
Od onog prvog sastanka sa Musijom i predstavnika Olimpika se od te ideje nije odustalo i zajedno se radi...
Ovdje sad pojedinci ocekuju da FkS podrzi Velez...
E svasta ..

E svastaVanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 23:41Pa prva stvar sto je Hasic rekao je da prenosi pozdrave clanovima Skupštine od Kasuma i negdje u sredini teksta ističe da se rade dokumenti i da je izrada pri kraju...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 23:33I ja očekujem minimum da se Sarajevo priključikillafrommanilla je napisao/la: ↑12 jul 2021, 23:24
Nadam se da ce svi ljudi koji vole fudbal uvidjeti o kakvoj se moralnoj i ljudskoj velicini radi ovdje i da ce stati uz njega za dobrobit bh. fudbala. Konacno imamo covjeka bez oraha u dzepu, i prava bi steta bila da i njega ova kriminalna organizacija unisti. A hoce ako budemo sujetni i gledali u proslost, ko je koga 2007 zajebao i slicno. Ocekujem od FKS da stane uz FK Velez ovaj put.
Ne radi to Velež sam, vec rade i oni i FKS...
Od onog prvog sastanka sa Musijom i predstavnika Olimpika se od te ideje nije odustalo i zajedno se radi...
Ovdje sad pojedinci ocekuju da FkS podrzi Velez...
E svasta ..![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Pravo ce nam pomoc Olimpik..samo neko treba da ih oformi ponovo
Moras ujediniti 1. RS i 1. FBiH za to a od toga nema nsita
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ono što u normalnom svijetu prođe sa aplauzom kod nas se dočeka na nož, iako je u pitanju stvar zdravog razuma. E zbog toga mentaliteta će nam uvijek drugi biti kriv, a nikada mi sami. Zbog toga prvobitno yebem mater Begiću, i Pilavu i onome mazlumu što ih sve brani ne sjećam mu se prezimena, pa tek onda Vici i njegovim pušiqurcima... Sjeme vam se zatrlo...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Ocekujem da istupi VeHlez i Sarajevo, da igraju svoju ligu.feniksptica je napisao/la: ↑12 jul 2021, 23:44Pravo ce nam pomoc Olimpik..samo neko treba da ih oformi ponovo
"JOŠ OD 1926"
- feniksptica
- Kontakt:
Istupe*veteran 1987 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 23:52Ocekujem da istupi VeHlez i Sarajevo, da igraju svoju ligu.feniksptica je napisao/la: ↑12 jul 2021, 23:44Pravo ce nam pomoc Olimpik..samo neko treba da ih oformi ponovo
Bojimo se ako odemo da ce Arena otkazati saradnju zbog neisplativosti.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Pa nema veze, ocekujem da sa rijeci predju na djela, vrijeme je.
"JOŠ OD 1926"
- feniksptica
- Kontakt:
Dok nam vrli PreCjenik ispuni svoje obecanje za terene mi cemo odmah poslije njega.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Amar Osim za predsjednik saveza!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Pa taman bi Borcu dobro doslo da Velez istupi iz lige, svakako im je sve islo po loju dok nisu dosli u Vrapcice i popusili 2-0, e od tad je lakrdija krenula
svakako vicko moze potplatit ove ostale, Velez i Sarajevo su mu trn u oku

Nema ga cistog da bi se ovako ponasao i najavljivao reforme a prije 2 godine ismijavali zdrav razum u nastimanoj utakmici u Gračanici protiv Bratstva.*p!p!t@* je napisao/la: ↑12 jul 2021, 23:49Ono što u normalnom svijetu prođe sa aplauzom kod nas se dočeka na nož, iako je u pitanju stvar zdravog razuma. E zbog toga mentaliteta će nam uvijek drugi biti kriv, a nikada mi sami. Zbog toga prvobitno yebem mater Begiću, i Pilavu i onome mazlumu što ih sve brani ne sjećam mu se prezimena, pa tek onda Vici i njegovim pušiqurcima... Sjeme vam se zatrlo...
Kad je trebalo sa Helicem nacelnikom zavrsiti utakmicu onda je bilo ok, a sada bi trebalo malo postenja.
Taj isti Hasic je obicno **** kao i Vico. Obojica bi bili u KPZ da smo uredjena zemlja.
I dodju tenderasi SDA hocemo postenje. Eno ti ga u Gračanici.
Dosla Seka na celo KCUS i Hasic Nikola Tesla postade hhaha
https://zurnal.info/novost/22699/756-mi ... ina-hasica
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
nisu valjda kupili u Gracanici utakmicu ako me sjecanje dobro sluzi mi smo Cirom dole izgubili..avenija je napisao/la: ↑13 jul 2021, 00:06Nema ga cistog da bi se ovako ponasao i najavljivao reforme a prije 2 godine ismijavali zdrav razum u nastimanoj utakmici u Gračanici protiv Bratstva.*p!p!t@* je napisao/la: ↑12 jul 2021, 23:49Ono što u normalnom svijetu prođe sa aplauzom kod nas se dočeka na nož, iako je u pitanju stvar zdravog razuma. E zbog toga mentaliteta će nam uvijek drugi biti kriv, a nikada mi sami. Zbog toga prvobitno yebem mater Begiću, i Pilavu i onome mazlumu što ih sve brani ne sjećam mu se prezimena, pa tek onda Vici i njegovim pušiqurcima... Sjeme vam se zatrlo...
Kad je trebalo sa Helicem nacelnikom zavrsiti utakmicu onda je bilo ok, a sada bi trebalo malo postenja.
Taj isti Hasic je obicno **** kao i Vico. Obojica bi bili u KPZ da smo uredjena zemlja.
I dodju tenderasi SDA hocemo postenje. Eno ti ga u Gračanici.
Dosla Seka na celo KCUS i Hasic Nikola Tesla postade hhaha
https://zurnal.info/novost/22699/756-mi ... ina-hasica
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, Orjuna i 14 gostiju.