Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Baader
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Baader » 13 jul 2021, 01:09

Ta priča o Gračanici je totalno idiotska. Jok, trebali smo nijemo gledati kako nam kriminalci iz Olimpika lopovlukom otimaju godine rada i truda. Dajte saberite se.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 13 jul 2021, 01:34

Sačuvaj me Bože mlake pive, hladnih žena, lošeg centaršuta i vrapčićkog poštenja

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 13 jul 2021, 01:54

Hasic je upravu 99%.
Rs ima "vecinu" klubova,uz podrsku Zrinjskog, Sirokog vec se zna prvak na kraju sezone a to je Borac.
Jos ce biti lakse uz podrsku sudija.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 13 jul 2021, 02:02

[quote=avenija post_id=8420600 time=1626127615 user_id=3868]
[quote=*p!p!t@* post_id=8420588 time=1626126561 user_id=11272]
Ono što u normalnom svijetu prođe sa aplauzom kod nas se dočeka na nož, iako je u pitanju stvar zdravog razuma. E zbog toga mentaliteta će nam uvijek drugi biti kriv, a nikada mi sami. Zbog toga prvobitno yebem mater Begiću, i Pilavu i onome mazlumu što ih sve brani ne sjećam mu se prezimena, pa tek onda Vici i njegovim pušiqurcima... Sjeme vam se zatrlo...
[/quote]

Nema ga cistog da bi se ovako ponasao i najavljivao reforme a prije 2 godine ismijavali zdrav razum u nastimanoj utakmici u Gračanici protiv Bratstva.

Kad je trebalo sa Helicem nacelnikom zavrsiti utakmicu onda je bilo ok, a sada bi trebalo malo postenja.

Taj isti Hasic je obicno **** kao i Vico. Obojica bi bili u KPZ da smo uredjena zemlja.

I dodju tenderasi SDA hocemo postenje. Eno ti ga u Gračanici.

Dosla Seka na celo KCUS i Hasic Nikola Tesla postade hhaha

https://zurnal.info/novost/22699/756-mi ... ina-hasica
[/quote]

Mene zanima sta si ti shvatio iz ovog teksta? Osim sto je doticna prebrojala covjeku pare. Kaze bio SDP, on dobijao tendere, dosao SDA - i nastavio osvajati tendere :mrgreen:

Kako to da osvaja tendere i u BL? Jel i tamo SDA? :D

nigdje nijednog slucaja u cijelom tekstu o nekoj malverzaciji, nadam se da je makar petobu na ovo izvukla, tanko bas

A Gracanica se uzela na cisti strah, al kako cete vi to skontat kad vas Fudo metuzalem samo sto nije sahranio
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jul 2021, 04:27

Kakav govor Hasića!

Intelektualno ograničeni ljudi svakako neće razumjeti riječi predsjednika Veleža. Iz godine u godinu, ovaj cirkus od lige se bruka sa sudijama. Dok sam još hodao po utakmicama, nisi mogao dobit meča u gostima. Uzmeš bod, suza ti krene od sreće i to je kao normalno? Danas, uz televizijske prenose, sudija oštećuju ekipe kroz žute kartone, nepostojće ofsajde, nepostojeće penale i to je kao normalno. Neko treba i mora podvući crtu.

Osnovni uslovi napretka ovog cirkus jesu teren i sudije. Bez toga nema napretka, naravno omladinske škole, također uz adekvatne terene. Mi smo nacija, kao i ostali Balkanci sa velikim sportskim potencijalom, ali u državi, okolini, regiji, gdje se pitaju tatini sinovi, mamine kćeri, rijetki uspjevaju (Tuka, Džeko, Alić, Pudar, Nurkić, Musa itd).

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 13 jul 2021, 09:17

Mostarwolf1981 je napisao/la:
13 jul 2021, 00:04
Pa taman bi Borcu dobro doslo da Velez istupi iz lige, svakako im je sve islo po loju dok nisu dosli u Vrapcice i popusili 2-0, e od tad je lakrdija krenula :urnebes: svakako vicko moze potplatit ove ostale, Velez i Sarajevo su mu trn u oku
Jeste sve nam je islo po loju dok nismo izgubili od veleza.onda smo osvojili titulu i igrali finale kupa.jeste nas unazadili fuj.necemo vam nikad to zaboraviti.kao sto ni vi ne trebate zaboraviti kako vam je vico sredio evropu nakon 30 godina iako ste kvalitetom a i facama za kantonalne lige

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 13 jul 2021, 09:24

jubitubi je napisao/la:
13 jul 2021, 09:17
Mostarwolf1981 je napisao/la:
13 jul 2021, 00:04
Pa taman bi Borcu dobro doslo da Velez istupi iz lige, svakako im je sve islo po loju dok nisu dosli u Vrapcice i popusili 2-0, e od tad je lakrdija krenula :urnebes: svakako vicko moze potplatit ove ostale, Velez i Sarajevo su mu trn u oku
Jeste sve nam je islo po loju dok nismo izgubili od veleza.onda smo osvojili titulu i igrali finale kupa.jeste nas unazadili fuj.necemo vam nikad to zaboraviti.kao sto ni vi ne trebate zaboraviti kako vam je vico sredio evropu nakon 30 godina iako ste kvalitetom a i facama za kantonalne lige
Naravno, svaka utakmica kartoniranje glavnih igraca bilo :urnebes: isto ko sto je Beusa sprijecio u namjeri da odradi zadnje kolo, kaze ne dam ja Velez on mora u Evropu hahaha a usa levatu da imas imalo obraza ne bi rijeci napisao.
Ah da.. vi iz manjeg entiteta ne znate sta je to, sorry :bih:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 13 jul 2021, 09:31

Jarane sta oces izborili ste evropu u najneregularnijoj sezoni u istoriji premijer lige a i svih liga na svijetu.mi titulu sarajevo kup.i sta trebamo svi zajedno?da se zahvalimo nasem vrhovnom poglavaru VICI.hvala vico ziv bio 100 godina a na celu saveza bar 20tak a kasnije umjesto ceferina

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 13 jul 2021, 09:33

killafrommanilla je napisao/la:
13 jul 2021, 02:02
avenija je napisao/la:
13 jul 2021, 00:06
*p!p!t@* je napisao/la:
12 jul 2021, 23:49
Ono što u normalnom svijetu prođe sa aplauzom kod nas se dočeka na nož, iako je u pitanju stvar zdravog razuma. E zbog toga mentaliteta će nam uvijek drugi biti kriv, a nikada mi sami. Zbog toga prvobitno yebem mater Begiću, i Pilavu i onome mazlumu što ih sve brani ne sjećam mu se prezimena, pa tek onda Vici i njegovim pušiqurcima... Sjeme vam se zatrlo...
Nema ga cistog da bi se ovako ponasao i najavljivao reforme a prije 2 godine ismijavali zdrav razum u nastimanoj utakmici u Gračanici protiv Bratstva.

Kad je trebalo sa Helicem nacelnikom zavrsiti utakmicu onda je bilo ok, a sada bi trebalo malo postenja.

Taj isti Hasic je obicno **** kao i Vico. Obojica bi bili u KPZ da smo uredjena zemlja.

I dodju tenderasi SDA hocemo postenje. Eno ti ga u Gračanici.

Dosla Seka na celo KCUS i Hasic Nikola Tesla postade hhaha

https://zurnal.info/novost/22699/756-mi ... ina-hasica
Mene zanima sta si ti shvatio iz ovog teksta? Osim sto je doticna prebrojala covjeku pare. Kaze bio SDP, on dobijao tendere, dosao SDA - i nastavio osvajati tendere :mrgreen:

Kako to da osvaja tendere i u BL? Jel i tamo SDA? :D

nigdje nijednog slucaja u cijelom tekstu o nekoj malverzaciji, nadam se da je makar petobu na ovo izvukla, tanko bas

A Gracanica se uzela na cisti strah, al kako cete vi to skontat kad vas Fudo metuzalem samo sto nije sahranio
Uzalud objašnjavaš glupanu ko je Šemsudin Hasić. Pa čovjek je vlasnik najveće i najorganizovanije veledrogerije u BiH i sarađuje uspješno sa čitavom BiH. Naravno da će pobjeđivati na tenderima.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 13 jul 2021, 09:35

Neregularna sezona, kriminal, a Vrapcicani prihvatili rezultat svega toga i izasli u Evropu. :kafa:
I onda ono iz Vrapcica prica o obrazu. :mrgreen:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 jul 2021, 09:35

jubitubi je napisao/la:
13 jul 2021, 09:31
Jarane sta oces izborili ste evropu u najneregularnijoj sezoni u istoriji premijer lige a i svih liga na svijetu.mi titulu sarajevo kup.i sta trebamo svi zajedno?da se zahvalimo nasem vrhovnom poglavaru VICI.hvala vico ziv bio 100 godina a na celu saveza bar 20tak a kasnije umjesto ceferina
Baš tako izborili u svakom smislu te riječi. IZBORILI, a ne dobili na poklon...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 13 jul 2021, 09:37

jubitubi je napisao/la:
13 jul 2021, 09:31
Tako je, izborili smo evropu, a ne namjestili :bih:

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 13 jul 2021, 09:39

Tako je. Jubitubi je jasno napisao, svako je izborio poziciju shodno kvalitetu. :kafa:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 13 jul 2021, 09:40

Pa moze i tako da vam je lakse.izborili ste evropu mi izborili titulu a sarajevo izborilo kup.i to sve za vrijeme vicinog mandata.i onda kazu lose nam je.k...ac lose jarani moji med i mlijeko

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 13 jul 2021, 09:44

Borac je zahvaljujući namještaljkama došao do titule, a Velež uprkos namještaljkama do Evrope.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 13 jul 2021, 09:48

ra1981 je napisao/la:
13 jul 2021, 09:44
Borac je zahvaljujući namještaljkama došao do titule, a Velež uprkos namještaljkama do Evrope.
Eeeeeee pa ne moze tako.ti sok popio pa bi ga sad vratio :mrgreen: dio ste kriminala htjeli to ili ne.a ako NISTE dio nase prljave masinerije onda karakterno morate biti jaki i odustati od te dugo cekane evrope jer je ukaljana.i ne samo odustati od evrope nego istupiti iz lige.a ovako ste.isti kao i mi.VICKOVCI

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 jul 2021, 10:01

Kao pred početak svake sezone, tako je i juče održana video konferencija, ali bez predstavnika pet klubova.
Naime, kako SportSport.ba nezvanično saznaje video konferenciju je bojkotovalo pet klubova i to Velež, Tuzla City, Sarajevo, Željezničar i Sloboda.

Svaka Cast :bih:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 13 jul 2021, 10:04

Zukanovic je napisao/la:
13 jul 2021, 10:01

Kao pred početak svake sezone, tako je i juče održana video konferencija, ali bez predstavnika pet klubova.
Naime, kako SportSport.ba nezvanično saznaje video konferenciju je bojkotovalo pet klubova i to Velež, Tuzla City, Sarajevo, Željezničar i Sloboda.

Svaka cast.ako moze samo da doticni istupe iz lige.manje klubova bi doprinijelo povecanju kvaliteta.u svakom slucaju svaka cast jos jednom!neka bojkot krene od ovog vikenda.nek ne izadju na teren jer nema smisla igrati u ovoj bari kriminala...

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 13 jul 2021, 10:09

Moguce je da su u Zelji samo zaboravili otici na sastanak.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 13 jul 2021, 10:11

Zukanovic je napisao/la:
13 jul 2021, 10:01

:bow:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.