Vico Zeljković

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

h1a2s3o4
Kontakt:

Re: Vico Zeljković

Post Postao/la h1a2s3o4 » 11 jul 2021, 18:35

Vico djeluje kao normala lik. Bar po onome sto se moze čuti u njegovim izjavama i planovima sto se tice fudbala. Sad koliko je tome vjerovati i koliko ce se od toga ostvariti ostaje da se vidi.

Ima naravno stvari zbog kojih se osnovano moze sumnjati da nisu uredu. Kao sto je suđenje u BL protiv Veleža ili TC ili izbacivanje Mladosti zbog reflektora, a uđe Leotar koji ih isto tako nema. Mislim, to je vrijeđanje pameti.

Za sada za vrijeme njegovog mandata je uvedeno ovo pravilo oko mladih igraca, sto jeste pohvalno. Da li je to plod okolnosti sa finansijama ili vizije ne bih komentarisao.

Titula da je namjestena, po meni nije. Borac je imao najozbiljniju ekipu, dizali su formu. Bilo je kako sam i napisao navlacenja sudija, ali ne presudno po meni. Izuzev ove dvije utakmice koje sam naveo, posebno protiv Veleza. To je bilo kriminalno.

Sarajevo je rasprodalo bitne igrace, klub bio bez plana i ocekuju titulu. I onda kad su grohnuli Vice im kriv. Ma ja...

Po meni plusevi za sada su dovođenje Peteva umjesto Barbareza(nisu popustili pritisku), uvođenje pravila za mlade igrace. Minusi suđenje na par utakmica i izbacivanje Mladosti sto je jako diskutabilno...

I rekao je neke reflektore i travnjake da se Savez raditi, pa ne znam sta je sa tim. :D

I da, čestitke naravno za izbor. :bih:

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 11 jul 2021, 19:01

h1a2s3o4 je napisao/la:
11 jul 2021, 18:35
Vico djeluje kao normala lik. Bar po onome sto se moze čuti u njegovim izjavama i planovima sto se tice fudbala. Sad koliko je tome vjerovati i koliko ce se od toga ostvariti ostaje da se vidi.

Ima naravno stvari zbog kojih se osnovano moze sumnjati da nisu uredu. Kao sto je suđenje u BL protiv Veleža ili TC ili izbacivanje Mladosti zbog reflektora, a uđe Leotar koji ih isto tako nema. Mislim, to je vrijeđanje pameti.

Za sada za vrijeme njegovog mandata je uvedeno ovo pravilo oko mladih igraca, sto jeste pohvalno. Da li je to plod okolnosti sa finansijama ili vizije ne bih komentarisao.

Titula da je namjestena, po meni nije. Borac je imao najozbiljniju ekipu, dizali su formu. Bilo je kako sam i napisao navlacenja sudija, ali ne presudno po meni. Izuzev ove dvije utakmice koje sam naveo, posebno protiv Veleza. To je bilo kriminalno.

Sarajevo je rasprodalo bitne igrace, klub bio bez plana i ocekuju titulu. I onda kad su grohnuli Vice im kriv. Ma ja...

Po meni plusevi za sada su dovođenje Peteva umjesto Barbareza(nisu popustili pritisku), uvođenje pravila za mlade igrace. Minusi suđenje na par utakmica i izbacivanje Mladosti sto je jako diskutabilno...

I rekao je neke reflektore i travnjake da se Savez raditi, pa ne znam sta je sa tim. :D

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn:
Sarajevo ljubavi moja.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 11 jul 2021, 19:14

sonpenn je napisao/la:
11 jul 2021, 19:01
h1a2s3o4 je napisao/la:

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn:
Sledeci put me citiraj kad se naucis artikulisati. :kafa:
Moras uvaziti cinjenicu da ne razumije svako nemušti jezik.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 11 jul 2021, 19:17

h1a2s3o4 je napisao/la:
11 jul 2021, 19:14
sonpenn je napisao/la:
11 jul 2021, 19:01
h1a2s3o4 je napisao/la:

Sledeci put me citiraj kad se naucis artikulisati. :kafa:
Moras uvaziti cinjenicu da ne razumije svako nemušti jezik.
Smijesan si druze.
Sarajevo ljubavi moja.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 11 jul 2021, 19:42

sonpenn je napisao/la:
11 jul 2021, 19:17
Smijesan si druze.
Dobar, dobar. Dajte jedan dres za gospodina.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 11 jul 2021, 21:36

Vjerovatno mu je to reakcija na dio posta gdje si otprilike rekao da je Borac zasluženo prvak...većina ne prihvataju tu CINJENICU.
Ja sam kao navijac Sarajeva davno kazao da je Borac zasluženo osvojio titulu...možemo to i drugačije formulisati, Sarajevo je zasluženo izgubilo titulu, ispustilo i dalo Borcu...ne zna se da li je za titulu Borca više zaslužan tim iz Banja Luke dobrim igrama ili je vise KRIVO Sarajevo kriminalnim partijama na proljeće.. .kako god...epilog je isti - Borac je šampion i samo dlakarosi mogu spočitavati taj uspjeh Borca i braniti neuspjeh Sarajeva.
...
Dodao bih da Sarajevo predstavama na proljeće nije zaslužilo ni Europu da igra.

Sto se tice Vice, za sada sam neutralan.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 11 jul 2021, 22:02

Borac glatko sampion naredne 4 godine, sad je bezveze ulagat u ekipe, pusti mlade nek igraju ima tu materijala. Treba ulagat u stadione i omladinske selekcije, poslovat pozitivno jer skrhat 1 do 1,5 miliona km u ekipu a znas da je sve unaprije dogovoreno je van svake pameti.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 11 jul 2021, 23:10

Slazem se sa @hurem-om, tim koji ispusti 13 bodova prednosti stvarno ne zasluzuje da bude sampion.
Nikakve to veze sa namjestanjem nema. Nisu u drugom dijelu prvenstva igrali 5 utakmica direktno sa Borcem, pa da kazes namjestili. :mrgreen:

Ne mozes prebaciti krivicu na Vicu za to sto nisu uspjeli sacuvati bar bod prednosti od tih 13 koje su imali.
Bosni i Hercegovini takav šampion ne treba!

Mlade je trebalo odavno pustiti da igraju i okrenuti se strategiji "proizvodnji" igraca. Vala ako je to Vicin efekt svaka mu cast.

Doktorinho
Kontakt:

Post Postao/la Doktorinho » 12 jul 2021, 18:04

Cekamo pitanje novinara za 3 obećana travnjaka.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 13 jul 2021, 14:20

Vicko uspjesno 'utushio' Ziljkića Slovencima ... sljedeci put na spisku kad ga bude trebalo 'tushit' Turcima ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 13 jul 2021, 23:21

I sta kazete, namjestio Vico titulu Borcu?

Prodali Ziljkica, uzeli lovu. Uzeli lovu od LP, uzece i od KL. Sa tim novcem mogu sklopiti tim kakav zele. I prije bih ja rekao da je Vico sposoban predsjednik, da ne kazem sposobniji.

Ljudi stigli 3:1 iz prosle utakmice, odigrali sjajan meč i da se nije promijenjeno pravilo za gol u gostiima sad bi slavili prolaz.

Ali ipak Chipchinu će igrati u sledecoj rundi. :mrgreen:

Šalu na stranu, svaka cast Borcu. :bih:
Vico drži lekcije klupskoj predsjednickoj eliti. :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2021, 23:29

Jesi li ti gledao prvenstvo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 13 jul 2021, 23:30

MortemHz je napisao/la:
13 jul 2021, 23:29
Koje? Jel ovo gdje vam je Borac stigao -13?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2021, 23:32

h1a2s3o4 je napisao/la:
13 jul 2021, 23:30
MortemHz je napisao/la:
Da, pitam jer teško da pratiš našu ligu pošto vidim da pišeš nepovezane stvari koje nisu istinite.
Razumijem ako ne pratiš i ako samo razumiješ osnove fudbala pa se čudiš tome.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 13 jul 2021, 23:38

MortemHz je napisao/la:
13 jul 2021, 23:32
h1a2s3o4 je napisao/la:
13 jul 2021, 23:30
MortemHz je napisao/la:
Da, pitam jer teško da pratiš našu ligu pošto vidim da pišeš nepovezane stvari koje nisu istinite.
Razumijem ako ne pratiš i ako samo razumiješ osnove fudbala pa se čudiš tome.
Dobro ba, ja razumijem efekat "kiselog grožđa" ali pretjerujete stvarno. Raspali ste se u drugom dijelus sezone. Nemoj ba bezveze da pricas, imali ste mini bunt od igraca zbog plata. Naravno nije bilo ni motivacije. Transfer politika za ocjenu Allahumesali..

A gledao sam i prvi dio prvenstva, ali nemojmo o tome da su i vama sudije momački navlačile. Hajde ba..

Fudbal
Kontakt:

Post Postao/la Fudbal » 13 jul 2021, 23:45

Jel i ovo Vico kupio?
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2021, 23:45

Ti si taj koji bezveze lupeta, ne ja.
Raspali je teža riječ koju ne koristiš pravilno. Mi smo imali ogromnu prednost i ne bi je izgubili da prvenstvo nije brutalno namješteno.
Nismo izgledali dobro ali poenta je da bi sačuvali tu prednost koju smo imali. Direktno su poklopili sve, žao mi je ako stvarno nisi gledao prvenstvo.
Baš sam se šokirao pojedinim stvarima koje si napisao.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 13 jul 2021, 23:57

Ja razumijem da je teško prihvatiti sve događaje u zadnje vrijeme. Nije dzaba najgora kletva "Dabogda imao, pa nemao".
Poenta je da bi TOŠK sačuvao prednost.

Ne bih te vise zadržavao.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 14 jul 2021, 07:17

Ovo nesto kao navijaci bvb-a. Odu bayernu 9-10 poena spickaju sve i onda sudije i heness krivi. :D
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 14 jul 2021, 07:23

h1a2s3o4 je napisao/la:
13 jul 2021, 23:57
Ja razumijem da je teško prihvatiti sve događaje u zadnje vrijeme. Nije dzaba najgora kletva "Dabogda imao, pa nemao".
Poenta je da bi TOŠK sačuvao prednost.

Ne bih te vise zadržavao.
A šta si ti inače....navijač BiH?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, klasik, Skojevska i 7 gostiju.