Ima naravno stvari zbog kojih se osnovano moze sumnjati da nisu uredu. Kao sto je suđenje u BL protiv Veleža ili TC ili izbacivanje Mladosti zbog reflektora, a uđe Leotar koji ih isto tako nema. Mislim, to je vrijeđanje pameti.
Za sada za vrijeme njegovog mandata je uvedeno ovo pravilo oko mladih igraca, sto jeste pohvalno. Da li je to plod okolnosti sa finansijama ili vizije ne bih komentarisao.
Titula da je namjestena, po meni nije. Borac je imao najozbiljniju ekipu, dizali su formu. Bilo je kako sam i napisao navlacenja sudija, ali ne presudno po meni. Izuzev ove dvije utakmice koje sam naveo, posebno protiv Veleza. To je bilo kriminalno.
Sarajevo je rasprodalo bitne igrace, klub bio bez plana i ocekuju titulu. I onda kad su grohnuli Vice im kriv. Ma ja...
Po meni plusevi za sada su dovođenje Peteva umjesto Barbareza(nisu popustili pritisku), uvođenje pravila za mlade igrace. Minusi suđenje na par utakmica i izbacivanje Mladosti sto je jako diskutabilno...
I rekao je neke reflektore i travnjake da se Savez raditi, pa ne znam sta je sa tim.

I da, čestitke naravno za izbor.