Jadnimi je napisao/la: ↑14 jul 2021, 09:37
BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑14 jul 2021, 08:57
Jadnimi je napisao/la: ↑14 jul 2021, 08:53
Sve je jasno dobavljač testova, zakitio Vraniča, ovaj sebe našao i donio propis u kome on i dobavljač dobijaju, a svi ostali plačaju i budu jeb.ni u mozak. Debil Forto to aminovao. Već za vikend ide haos, Sarajevo i Željo domačini, a kanton se sklanja u stranu, eventualnu uzima pare na kaznama.
I srbe smo nadyebali sa teorijama zavjera i izmisljenim pricama
Ako mi možeš navesti, ijedan logićan razlog za dIskriditaciju građana kantona od ovih ublehaša(sem nekog sakrivenog finacijskog, političkog koji je u suštini finacijski) navedi ga.
Ovi "stručnjaci" tako nas uspješno je.bu u mozak, da su im neki poćeli vjerovati. Nijedan njihov potez ne ide u korist građana, naprotiv sve što se radi je postizanje lične dobiti na uštrb građana.
Kompletna zajebancija oko ovog ulaska na stadion, proceduralno je besmislena. Kada se uporedi sa već odigranim utakmicama u Širokom i Banjaluci pogotovo. Veležova utakmica na Grbavici također. Neću da kompariram stadion sa ugostiteljskim objektima, tržnim centrima...
Ako će me neko kao ovaj debilni Ministar braniti, naje.bao sam. On je očiti primjer floskule, "Svako ti može staviti diplomu u džep ali pamet u glavi rijetko tko, najćešće nitko"
Ako ko postuje drzavu i zakone, to je Kanton Sarajevo.(bez obzirs ko je na vlasti, uvijek je tako bilo. Neksd vise nekad manje)
Ako je ispravno da se trazi sve ovo za ulazak u stadion, treba da se ljudi bore da to tsko bude u citavoj drzavi.
Yebiga, nama je problem sto se ovde radi po zakonu a u ostatku drzave ne radi. I onda smo mi kivni na ove sto postuju drzavu i proklinjemo ih sa onom "zasto drugi to ne traze"
Meni licno je sve ovo zaqurac, kakav crni test, potvrde, gluposti. Al ako smo mi legalist, onda je zakon i odredbe koje su donesene nesto u sto ne treba dirati.
Drzava i stanje u njoj je debeli qurac.
Mi bi da smo legalisti, a kad treba ispostovati neku odredbu, zakon, zakljucak vlasti, to nam bude problem jer drugi to ne postuju. "Pa, ako ne postuju oni necemo ni mi".