FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najavio je da će pratiti rad FK Sarajevo
Malezijac, Jalil Rasheed, genije za strategiju, kako ga nazivaju, doći će sa Vincentom Tanom u FK Sarajevo, najavio je i to sam na svome LinkedIN profilu.
Vincent Tan od ranije sarađuje sa Rasheedom, a sada ga je uključio ponajviše u rad Cardiffa, te je to engleske medije zainteresovalo o kome se radi. Na njegov LinkedinIN profilu našli su kratak opis.
- Najbolji sam u strategijama. Kako će biznis izgledati za nekoliko godina, koji su rizici, koji su nam resursi potrebni, po čemu se mjerimo, kako vršimo monitoring, piše mu na profilu.
Pored Cardiffa, on će voditi brigu i o Kortrijku, ali i o FK Sarajevo u kojeg se Vincent Tan vraća.
Malezijac, Jalil Rasheed, genije za strategiju, kako ga nazivaju, doći će sa Vincentom Tanom u FK Sarajevo, najavio je i to sam na svome LinkedIN profilu.
Vincent Tan od ranije sarađuje sa Rasheedom, a sada ga je uključio ponajviše u rad Cardiffa, te je to engleske medije zainteresovalo o kome se radi. Na njegov LinkedinIN profilu našli su kratak opis.
- Najbolji sam u strategijama. Kako će biznis izgledati za nekoliko godina, koji su rizici, koji su nam resursi potrebni, po čemu se mjerimo, kako vršimo monitoring, piše mu na profilu.
Pored Cardiffa, on će voditi brigu i o Kortrijku, ali i o FK Sarajevo u kojeg se Vincent Tan vraća.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 15 jul 2021, 15:26, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Evo 3000 ljudi se testiralo
Jos 2.5 sata ostala u kojima se mozemo testirati
Izgleda da ce dosta raje bez tog testa probati uci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Radi li Zetra parking zna li neko ?
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 15 jul 2021, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Shategabri
- Kontakt:
Meni ovo izgleda da bi se moglo nagurati malo više nego je 'štampano' karti

Koševo Zapad
i meni mirise na toShategabri je napisao/la: ↑15 jul 2021, 15:47Meni ovo izgleda da bi se moglo nagurati malo više nego je 'štampano' karti![]()

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Moguce da je ostalo par stotina za sjever
- ElCartel11
- Kontakt:
Dovoljno za sad. Imas ih dosta koji su preboljeli koronu u zadnjih 6 mjeseci ili koji su vakcinisani. Ne mora sad znaciti, da ako prodamo 10k karata, da ih svih 10k mora ici na testNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jul 2021, 15:22Evo 3000 ljudi se testiralo

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Genije za strategiju dolazi sa Vincentom Tanom u FK Sarajevo

Nemoj buraz, srce udara lakse na ovim vrucinama, neka bude bar ranije taj gol

U novi boj ...
-
- Kontakt:
Upravo tako. Evo nas trojica kompanjona, tri karte, sve trojica uredno vakcinisana i to sa obije doze !!ElCartel11 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 15:55Dovoljno za sad. Imas ih dosta koji su preboljeli koronu u zadnjih 6 mjeseci ili koji su vakcinisani. Ne mora sad znaciti, da ako prodamo 10k karata, da ih svih 10k mora ici na testNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jul 2021, 15:22Evo 3000 ljudi se testiralo
Izgleda da ce dosta raje bez tog testa probati uci![]()
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Jbt ja maloprije se testirao
Kontam sad ce mi dati nakve papirologije
Kad onda mi dala ovaj papiric
Pa da sam znao,ovo mogu na kompjuteru kuci isto otkucati za 5 min i samo isprintam
I hemijskom napisem ovo ime i datum
5 min posla
Kakve gluposti oni traze i djaba peglaju narod pa ja ne vjerujem..
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ElCartel11
- Kontakt:
Al bi te zato na ulazu upitali: "A gdje je pečat?"NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jul 2021, 16:28Jbt ja maloprije se testirao
Pa da sam znao,ovo mogu na kompjuteru kuci isto otkucati za 5 min i samo isprintam
5 min posla
Kakve gluposti oni traze i djaba peglaju narod pa ja ne vjerujem..

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 16:36Al bi te zato na ulazu upitali: "A gdje je pečat?"NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jul 2021, 16:28Jbt ja maloprije se testirao
5 min posla
Kakve gluposti oni traze i djaba peglaju narod pa ja ne vjerujem..![]()

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa to je ona jedna te ista grupa koja brani bilo koji potez uprave,koji jedva čekaju da popljuje horde i navijače, vrijeđaju bilo koga ko je imao dodir sa klubom, ismijavaju legende kluba nazivajući ih svakakvim imenima itd..
Takvi bi volili i takvi rade da je što manje ljudi na tribinama al neće moći.
Da je moglo, bilo bi večeras preko 15 hiljada jer smo najbrojniji navijači u državi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- osvajaci551
- Kontakt:
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!