FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad sam tek svjesniji kako je to lose bilo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Samo treba vjerovati Sabri i najboljoj upravi.
- Shategabri
- Kontakt:
Jesi li konacno progledao i nisi više malouman jesi li progledao da je Borac duplo jača ekipa i da smo prodavanjem igraca sami sebe uništili i da Vico nije imao nikakvog uticaja na ishod?
Da je sreće da večeras vrati opremu, i mrš u Bugojno.. nek dole sa Zecom uči nove generacije užasno talentovanih igrača.Shategabri je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:17Lik je katastrofa
Ko da si na teren poslao dedu od 85 godina.
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 15 jul 2021, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.
Da i ti progledas vise, vrijeme je bilo
Zadnja izmjena: Dye, dana/u 15 jul 2021, 23:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja naseg Cmilju. Covjeku je fudbalska karijera godova. Ima hronicni problema sa clankom i tetivomShategabri je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:15Pa danas krenuo sa Sušićem neuzubillah.
Koga su doveli? Onog Cmiljanića?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Morto banuj ovu negativu na forumu, kako ih nije stid, sve neprijatelji kluba
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Treba nam kaze i ovih iskusni,ne mogu sve akademci,a taj iskusni se moze tako nazvati samo zbog rodnog lista nista drugo,tako i za HebuElCartel11 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:12Nemojte tako o Velkoskom kako vas nije sram tako pisati o igracu koji je nastupa na Euru (doduse nije nastupio ni sekund al nejse).
Kad on provali vic pa to ori.

- feniksptica
- Kontakt:
Borba za evropu dobro su na pressu rekli
Al i evropa tesko ako ne dodje bar 2-3 al koja znaju igrat (jedan mora napadac biti)
Mada mislim da sa ovom upravom sto petlja nama nema selameta
Na osnovu cega Krste jos 2 god dobi nikako ne kontam
Pidro ako se ne dozove on je zavrsio sa fudbalom pa onoliki antitalenat (a znamo da je davao dobre partije) vjerovatno je povreda dosta uticala na psihu
Al i evropa tesko ako ne dodje bar 2-3 al koja znaju igrat (jedan mora napadac biti)
Mada mislim da sa ovom upravom sto petlja nama nema selameta
Na osnovu cega Krste jos 2 god dobi nikako ne kontam
Pidro ako se ne dozove on je zavrsio sa fudbalom pa onoliki antitalenat (a znamo da je davao dobre partije) vjerovatno je povreda dosta uticala na psihu
- NisamInSajder
- Kontakt:
Da ti nisi gledao Pejovica protiv Veleza?f0rest1946 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:16Susic Pozitivna stvarNisamInSajder je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:14Realnost. Dominirali su koliko su mogli. Ekipa nema kvaliteta za izlazak u Europi, na klupi si imao samo 1 igraca koji je nesto mogao promjeniti, a i on je izasao iz povrede, Varesanovic. Nemamo ofanzivni dio, nemamo bekove. Pidro fula, poslije povrede ni sjena, sve gori i gori. Sabanovic pocetne greske pravi, Fanimo presebican, gubio lopti itd. Velkoski standardno, ne mozes se osloniti na njega. Kanurica zbog one greske ne treba pokopati, mnogi su ovako grijesili pa ispali veliki golmani, njemu puna podrska. Pozitivnih stvari ima, Susic, Djokanovic, Kurdic, Dupovac i donekle Oremus (u posjedu je slabiji veceras dosta bio).
Okrenut se ligi, moraju se pronaci jedno krilo, jedan spic, oba beka. I polako uigravati ekipu, pustiti Sablica i igrace da rade. Oni su "najmanje" krivi za ovo. Krivi su oni koji su donosili odluke i koji su dopustili da nema plata 6 mjeseci, da nemas adekvatan igracki kadar, da nemas pripreme itd.
Ono sto je i najveci problem bio, dosta igraca je potonulo, pa se tako cuje Sablic kako se dere "livo, livo", Palic reaguje tek nakon 10tak sekundi. Ovo je jedan slucaj, a bilo ih je dosta tokom utakmice. Naravno, na kraju nisi mogao nista ni ocekivsti, nervoza se uvukla i u navijace i u igrace.![]()
![]()
Izgubio 12 lopti protiv ovih Amatera, 2 suta prema golu i jedva dobacio hahahaha
Kunem se da na terminu ima bolji igraca od njeg.
Vrati tekmu, sve sto je islo u napadu, islo je preko Susica. Sad zamisli kakva bi utakmica bila da njega nisi imao na terenu. Bilo bi gore nego zadnjih 10 minuta. Greske koje je napravio, kasnije je i sam ispravio.
Za razliku od drugih igraca. Prije svega Fanima.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Shategabri
- Kontakt:
To je ko da ni nemaš napadača.Fudo je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:22Ja naseg Cmilju. Covjeku je fudbalska karijera godova. Ima hronicni problema sa clankom i tetivomShategabri je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:15Pa danas krenuo sa Sušićem neuzubillah.
Koga su doveli? Onog Cmiljanića?
Pored njega i Ahmeta mi imamo kao Velkoskog koji ne može igrati više napadača... Ako možw više išta igrati.
Znači napadač je pod moranje da se dovede.
Nema ko gola dati.
Koševo Zapad
Kvota na Tuzlu ce biti negdje 1,6
Kasume slikaj se sa novim "investitorom" naguzio te on i vase lazi.
- feniksptica
- Kontakt:
Halid nije nesto al gledajuci Pidru na drugoj strani ovaj nam dodje ko senior naspram kadeta..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Confiance, forgempp, mire971, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, Rule_hz i 88 gostiju.