FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

MaroonBjelave
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MaroonBjelave » 16 jul 2021, 00:10

Sanchez1987 je napisao/la:
16 jul 2021, 00:05
Zastone je napisao/la:
16 jul 2021, 00:01
Zao mi je sada stvarno i Sablica, vidim da zeli i ima znanja ali ne moze sa ovim.. boga pitaj kakve mu je kuja bajke napricala pa je i on dosao.. cak sam ocekivao da ce on veceras otici vidi se koliko je izrevoltiran i koliko ne zna sta ce biti u nastavku uopste.
Pa covjek protiv slobode uigrava Mesanovica,a ovi ga otjeraju poslije par dana bolan,i ne dovedu zamjenu,covjek je ocigledno nasjeo na price i obecanja jedne opajdare,kojoj je park i flasa do juce jedino znanje bilo.
Otrijezni se, hahahahaa ono je prejako bilo.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 16 jul 2021, 00:12

slika
19BordoBijeli46 je napisao/la:
16 jul 2021, 00:09
Jedno Horde danas + bile. Koliko toliko.
Ma trebalo se ostrije ici protiv kurve i uprave.
Ali nemoj, neka, hajde da pobijedimo da prodjemo dalje. I ku.rac i jedno i drugo.
- FKS -

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 16 jul 2021, 00:12

što reče jedan moj jaro ‘milsami pali milsami se ubili”

VVVBK

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 jul 2021, 00:12

bordobijeli je napisao/la:
16 jul 2021, 00:03

Sve čovjek rekao. Loš igracki kadar, loše pripreme nije se znalo ko odlazi ko dolazi, loša situacija u klubu itd itd što rece ima toga hohoho . Sabljic mi izgleda sasvim ok, snimio je situaciju jako brzo. Ublehe iz uprave su sve krive, neka nam je Bog na pomoci ovu sezonu
Ma naravno.
"Najavljeno je" i od strane uprave da ne očekujemo ništa, realno osim Fanima koji je iole kvalitetan, Dupovca i Velkoskog koji su iskusni mi nemamo igrača za neki ozbiljniji fudbal trenutno.
Pidro nakon povrede ne liči na onog od prije, Tino nema neke ambicije za dokazivanjem u našoj ligi, ovo ostalo .....

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 16 jul 2021, 00:13

slika
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 16 jul 2021, 00:13

Pijan lakše Sarajevo odrobijam...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 jul 2021, 00:13

Slegli se utisci,da i ja napisem

Pidro i Velkoski za mene vise ne postoje

Kanuric pocetnicka greska,ali prva utakmica momku,nema veze glavu gore Adnane!

Pohvale za Dala,Sabanovica i Mirka!
Fanima nije islo danas nikako,jbg
Tino brate stvarno previse komplikujes i petljaš

Ne znam,sramota,jedna od najvecih u historiji sigurno

Nadam se da ce Lazic i Sevelj biti od neke pomoci
Bagaric bi sutra trebao potpisati,valjda ovaj poraz nece sta poremetiti

Palic ok odigrao kada je usao

Sada se tek ono sto sam pisao vidi na terenu
Fizicka spremnost i uigranost 0
Jedna velika 0
Pripreme(neodradjene) ce nas kostati desetine bodova

Sramota jeste,ali glavu gore!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 jul 2021, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 16 jul 2021, 00:14

Hajdeee je napisao/la:
16 jul 2021, 00:12
slika
19BordoBijeli46 je napisao/la:
16 jul 2021, 00:09
Jedno Horde danas + bile. Koliko toliko.
Ma trebalo se ostrije ici protiv kurve i uprave.
Ali nemoj, neka, hajde da pobijedimo da prodjemo dalje. I ku.rac i jedno i drugo.
I one spore pjesme u 90 plus umjesto malo brze i zvucnije al nejse..

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 jul 2021, 00:18

Očekivano nastavljamo tamo gdje smo stali. Iskreno drago mi je da smo ispali, ne iz neke pakosti, nego da se ne brukamo dalje i nismo zaslužili jednostavno. Realnost je takva. Sa ovom ekipom nek nam je Bog na pomoći. Sabliću se nema šta reči, jednostavno nije do njega, nije čak ni do igrača, nisu momci primili marke, kako će igrati kad nema motivacije. Sramota u režiji nesposobne i hohštaplerske uprave. Fuj.

Horde, BP i svi koji vole Sarajevo, moraju bukvalno ući u rat sa ovom upravom, jer će ovi idioti uništiti klub i dovesti na niske grane. A na dobrom su putu. Mora ona hohštaplerka da ide što prije, katastrofa u najavi. Ni Tan, ni Nam, ni ovaj novi neće biti nikakva prevaga, sve dok je ona u klubu.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 jul 2021, 00:19

Ne sjecam se kad je neki nas izvizdan kao Pidro veceras tesko ce se on nazalost vratiti nakon ovoga.
Eno sve vam rece Sablic i ko ima imalo mozga nece pricati o bojkotima i teorijama zavjere, mi nismo prosli pripreme i nerealno je bilo ocekivati bilo sta a jos znamo kako su svako par dana igraci raskidali ugovore i nastajali novi problemi.
Trener je izvukao maksimum iz ove ekipe i nadam se da ce doci na svoje sto prije, nama sutra pare da stignu i pojacanja opet ce se osjetiti nedostatak priprema.
Nekom je kriva Sabrina nekom Nam al sta je tu je treba biti realan i prilagoditi malo ocekivanja.
You are someone else I am still right here

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 16 jul 2021, 00:20

Evo po Avazu, Bagarić sutra potpisuje

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 jul 2021, 00:21

Ja ludila na istoku kad je Pidro izlazio, yebo me svaki ako namjerno nije vraćao nazad lopte. Sve u svemu loše i jedna velika nula.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 jul 2021, 00:22

BIO JEDNOM JEDAN DIV

Pidro ovo Pidro ono. Pidro ispao, Pidro zakasnio. Pidro tanak poslije povrede, Pidro rumen.
Kao sto to inace biva, ugledni forumski korpus vidi metar ispred sebe, a ne shvata da je oko njega magla, tama, u nasem slucaju i pozar.

Pa sta, grijesio je i Fanimo veceras vise nego Pidro, svaki sut 27m preko sjevera ili juga, pola akcija nije ni ispratio, mnostvo izgubljenih lopti ali su njegove greske zaboravne jer nas je obradovao bezbroj puta. Ali hajmo mi na Pidru sad, vidimo samo njegovu gresku jer smo primili gol.
Hajmo Pidru otjerati, neka vise nikad ne zaigra profesionalni fudbal. Sta dalje? Rijesen problem? Ha! Malo morgen.

Da li analizirati igrace, traziti krivce, je li vrijedno toga? Je li vrijedno nekoga istaci veceras, pozitivno ili negativno? Je li vrijedno vrijedjati Pidru za kojeg godinama govorimo da nije za Premijer lige BiH. Svaki igrac koji je veceras nastupio nije bio na probi u klubu, nego je pozvan, doveden sa tacno odredjenom vizijom i vezan je profesionalnim ugovorom. Svakog od ovih maloumnika veceras doveo je sportski segment kluba, koordinator za sportski segment, predsjednik i direktor kluba, marketing menadzer, alfa i omega fk reorganizacije, nasa hurija, direktorica koja to nije, a mozda i jeste, a vjerovatno nije, ali jeste, Sabrina Buljubasic.

Nisu igraci krivi, vjerujte meni koji sam uvijek upravu i na strani zdravog razuma, nista nisu krivi. Oni su svjesni da ne znaju, vjerujte meni, svjesni su, ali zasto ne bi sebi i svojoj djeci obezbjedili lagodan zivot narednih ~5 godina kada im to uprava sirokih ruku nudi.
Uprava koja je spremna prodati titulu chetnicima i tako gurnuti nikad stabilnije i finansijski jace Sarajevo u provaliju spremna je na sve.
-Namjestanje utakmica je nesto najblaze sto su do sad uradili. Jedna utakmica premijer lige se namjesta za bizarnu cijenu i vrlo male usluge, poput namjestanja sudjenja u narednom kolu itd.
Uspjeli su nadmudriti gospodina Nama, a sada isto rade i sa Tanom. Mazanje ociju glupom narodu ce biti njihova fatalna greska jer nismo svi toliko posenilili.
Podsjecati na 13+, prodavanje titule, namjestanje utakmice kupa BiH, Seati, Hadzija, chetalj Vinko, dovodjenje igraca, vracanje starih poguzija koje niko nece, produzenje ugovora najnekvalitetnijim igracima u klubu pa i u ligi, porezne dugove, finansijski krah, plate itd, je postalo normalno, da ne kazem imperativ jer smo ovdje okruzeni najvecim neprijateljima kluba, trandzetina placa solidan broj botova poput alfreda zipa zokija robertkosara i slicnih, da pjevaju o njima, da vrijedjaju nas inteligentne, neisprane mozgove vec dugo.
Trandza je uspjela privatizirati klub, okupiti pokusne kunice oko sebe i promijeniti mu ime u fk reorganizacija. Ili fk krste pozitivac. Ili fk akademija ( koja biljezi sramotne rezultate), ili fk transparentnost.
A kada smo kod fk transparentnosti, treba napomenuti historijsku, nikad prije vidjenu pressicu u kojoj su se izblamirali za vijeka. O tome drugom prilikom, iako je pisano vec hiljadu puta, ne treba prestati. Cuj bit cemo transparentniji. Prc

Klub koji potpisuje igrace tipa velkoski, hebibovic, kanuric, dizdarevic, ahmetovic (uz duzno postovanje pomenutom), cmiljanic, sabanovic, pidro, nema sta da trazi u evropi, to je tim za solidnog 6og mjesta premijer lige ali uz malo srece. Skoro svi pomenuti su starteri.
Klub koji je zatvoren prema svojim navijacima nije klub.
Klub u kojem direktorica ostaje ista dok se strani investitori mjenjaju i dok pada u najvecu dubiozu u poslijeratnoj historiji nije klub.
Takvih je hiljadu tacaka. Do zore bih mogao pisati, ali sam pod utiskom, nemam ni neke snage.
Navijac koji podrzava unistavanje svog kluba nije navijac. Molim da se strumfovi gore nabrojani banuju trajno sa foruma. Dabogda vam sabra bila glavna u kuci. Picke smrdljive prodane. Nista jos nisam analizirao, tek cu da pisem.

Mi smo tu i yebemo vam mame
NEMA NAZAD

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 jul 2021, 00:22

15 jul 2021, 23:55
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 jul 2021, 23:51
15 jul 2021, 23:33

Sredit ce Sabra sve ne sikiraj se.
Ma nek se redom gone svi u 3 lijepe pizde materine
Yebem ti kosti rumene Pidro, mrs u Bugojno kretenu glupi
Podrška mladim igracima i Goranu
Hajde sve, ali brate mili da nisu ovi kreteni ostavke podnijeli, pa bolan 6 mjeseci plate nema, bog te yebo jel imate imalo stida i srama?? Jedino se to ne odnosi na Kapetanovica, i mozda Kasuma(i to je upitno)
Ismire, jadan ti u sta ulozi novac.
Kasum je Sabrin kucni ljubimac.
Ma i on mozda mora sutit, a mozda fakat i jest. Haj ga znaj vise, iskreno svakako su mi sve zgadili
:puke:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 16 jul 2021, 00:25

Do nekih boljih vremena braćo
Alajhmanet

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 16 jul 2021, 00:26

Jedna od rijetkih pozitivnih stvari je da nakon ne znam koliko vremena imamo elokventnog trenera koji zna uobliciti recenicu i izraziti se, a i takticki ocito razumije igru i djeluje proaktivno jer je odmah na poluvremenu izveo dva ubjedljivo najgora igraca, Krstu i Djanija.

Ovoj ekipi za pocetak fale najmanje tri igraca kako bi licila i na sta, pod moranjem su napadac, dobro prodorno krilo i lijevi bek, jer Pidro ce nas ove sezone kostati bodova i bodova ako ovako nastavi.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 16 jul 2021, 00:27

Manite tih teorija i kvazi problema.. kako nam je Selmir? Biće spreman za strašnog Ajdina Nukića?
The saddest thing in life is wasted talent.

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 16 jul 2021, 00:27

Garantujem da imamo najgluplju upravu. Pripreme nismo prošli, prijateljske utakmice skoro da nismo igrali, mnogo igrača otišlo malo došlo. Psiha igrača katastrofa, fizička sprema također. Bog ga pomogao plati psihologe, nađi boljeg kondicionog trenera pa ćeš vidjeti rezultate. Ostavljaš igrače koji su zadnje dobre utakmice odigrali prije par godina (Krle, Heba). Bruka finih igrača slobodna oni prst u uho (uprava). Sablić je za sve upravu, šef ima punu podršku.
P.S. Mi smo tu.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 jul 2021, 00:29

spezial je napisao/la:
16 jul 2021, 00:26
Jedna od rijetkih pozitivnih stvari je da nakon ne znam koliko vremena imamo elokventnog trenera koji zna uobliciti recenicu i izraziti se, a i takticki ocito razumije igru i djeluje proaktivno jer je odmah na poluvremenu izveo dva ubjedljivo najgora igraca, Krstu i Djanija.

Ovoj ekipi za pocetak fale najmanje tri igraca kako bi licila i na sta, pod moranjem su napadac, dobro prodorno krilo i lijevi bek, jer Pidro ce nas ove sezone kostati bodova i bodova ako ovako nastavi.
Svaka cast za Sablica, pozitivno sam iznenadjen. Ocigledno je da vadi maksimum iz ove ekipe.
Fudbalski obrazovan trener, zna sklopiti 3 recenice koje nece ponavljati 10 utakmica kao prethodnik mu, na vrijeme reaguje sto se tice izmjena i promjene formacije, iako nema koga ni ubacit. Da je imao bilo kakvu klupu, da moze izveo bi ih 8 veceras.
NEMA NAZAD

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jul 2021, 00:30

Sablic rega lik, apsolutno. Sve je rekao u ovoj izjavi.
Zna se pravi krivac/krivci.
I fkt sta treba da se desi da lutka nasa konacno preuzme odgovornost?!
A sto se tice Fanima, previse solirao cak bio i sebican, tacno se vidi da mu je zelja da se malo pokaze u ovim evropskim tekmama ne bi li ga neko zapazio pa da se ispali iz ovog kurslusa od kluba.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, miguelramos, skoJaa i 58 gostiju.