Očekivano, ne znam što ste previše iznenađeni.. Ekipa koja je neizbalansirana, kojoj trebaju pojačanja i dodatno vrijeme za uigravanje. Ekipa kojoj prvu postavu čine antitalenat Šabanović, koji je fulio sport i koji se nije mogao nametnuti ni u Mladosti, potom Pidro koji od one povrede nije na svom nivou. Potom, Sušić koji je pokretan kao Peter Crouch, Salčin dijete koje ne može dobaciti do prve stative, Velkoski koji pasa ne može potrefiti. Ni Fanimo nije pokazao ništa, par solidnih prodora koje je odmah usrrao nakon par sekundi. Meni on i dalje nije nikakva klasa, koliko god neko tvrdio drugačije. Oremuš odron večeras. O ovim akademcima što su ušli, suvišno je i govoriti. Svi ovi pobrojani čine prvu ekipu, znači od te ekipe nema hljeba.
Jedine svjetle tačke su Kurdić, donekle Dupovac, te Đokanović. Pod hitno se moraju registrovati Ševelj, Lazić, te dovesti Bagarić.
Uz ovu trojicu igrača, svjetla tačka je Goran Sablić, te ovi novi dresovi

. Sablić je jako dobar trener, vidi se da zna i da bi napravio dobre rezultate, samo da ima dobrog materijala za rad. Da li će ga dobiti do kraja prijelaznog roka, vidjećemo.
Koliko god da je Pidro odigrao loše, ne samo ovu tekmu, nego i prošlu sezonu, meni ga je opet žao. Žao mi je što je dobio one zvižduke i što je ovdje dobio psovke od jadova. Nadam se da će se trznuti i biti onaj stari Pidro.
Suma sumarum, meni ništa čudno, upravo ono što je i Cartel rekao. Eventualno ovo možda da smo prošli, svakako bi na narednoj prepreci grohnuli.