FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
44%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
65
32%

Ukupno glasova: 205

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 jul 2021, 01:03

ElCartel11 je napisao/la:
16 jul 2021, 00:59
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 jul 2021, 00:56
19BordoBijeli46 je napisao/la:
16 jul 2021, 00:52
Eto Pidroni nas ugasio Instagram
Nabijem ga na qurac, nek se ni ne pojavljuje vise, dosta nas je yebo
Znam da je svima muka, ali hocu da cujem misljenje za Ismira , nekako je to palo u vodu radi ove bruke.
A sta imaš čuti brate za njega niti je ko znao za njega prije niti nista.
Moliti Boga, da ima čiste namjere i da nastavimo gdje smo stali decembra.
Ma ako nije ko istrazio malo, ili ima koju insajdersku
Hajde bar ce Bagaric potpisati
Mogu li se kreteni snaci pa uspjeti Mehanovica dovesti ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 16 jul 2021, 01:04

Tek sad vidjeh snimak gola. Bože sačuvaj kakvu prevaru imamo na golu. Nije da nismo mogli pretpostaviti gledajući mu statistiku u Seredu, ali bar je bila nada da je doveden za 2/3 golmana.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 jul 2021, 01:04

Pidro, Velkoski - 0 bodova
Sablic - kapa dole za izjavu
Bekovi trebaju podhitno
Napadac podhitno
Lijevo krilo
Kreativac u sredini
To je 4-5 igraca pod moranjem, bojim se da cemo os roga dobiti 1-2
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 16 jul 2021, 01:05

Saban123 je napisao/la:
16 jul 2021, 00:59
Znam da je svima muka, ali hocu da cujem misljenje za Ismira , nekako je to palo u vodu radi ove bruke.
I mene bas zanima
Može li nam neko neku analizu baciti za njega
Tanova pudlica. Laz I prevara. Veca prevara od onog zeljeznicarskog ****.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 jul 2021, 01:06

Nagazi ih sablicu odmah ujutro. Neka pate do iznemoglosti
NEMA NAZAD

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 16 jul 2021, 01:09

Da smo Messija veceras imali u ekipi, Fanimo mu ne bi dodao kad bi ovaj bio sam ispred gola.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 16 jul 2021, 01:10

Ja sto sam onako procitao po komentarima na fb zna ga neka hrasnicka raja , navijao za male plave sad koliko je to istina haj znaj.. ako ce privuci neke sponzore i donijeti dobro klubu super ali ako je jos jedna kujina ubleha....

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 jul 2021, 01:13

Očekivano, ne znam što ste previše iznenađeni.. Ekipa koja je neizbalansirana, kojoj trebaju pojačanja i dodatno vrijeme za uigravanje. Ekipa kojoj prvu postavu čine antitalenat Šabanović, koji je fulio sport i koji se nije mogao nametnuti ni u Mladosti, potom Pidro koji od one povrede nije na svom nivou. Potom, Sušić koji je pokretan kao Peter Crouch, Salčin dijete koje ne može dobaciti do prve stative, Velkoski koji pasa ne može potrefiti. Ni Fanimo nije pokazao ništa, par solidnih prodora koje je odmah usrrao nakon par sekundi. Meni on i dalje nije nikakva klasa, koliko god neko tvrdio drugačije. Oremuš odron večeras. O ovim akademcima što su ušli, suvišno je i govoriti. Svi ovi pobrojani čine prvu ekipu, znači od te ekipe nema hljeba.

Jedine svjetle tačke su Kurdić, donekle Dupovac, te Đokanović. Pod hitno se moraju registrovati Ševelj, Lazić, te dovesti Bagarić.

Uz ovu trojicu igrača, svjetla tačka je Goran Sablić, te ovi novi dresovi :D. Sablić je jako dobar trener, vidi se da zna i da bi napravio dobre rezultate, samo da ima dobrog materijala za rad. Da li će ga dobiti do kraja prijelaznog roka, vidjećemo.

Koliko god da je Pidro odigrao loše, ne samo ovu tekmu, nego i prošlu sezonu, meni ga je opet žao. Žao mi je što je dobio one zvižduke i što je ovdje dobio psovke od jadova. Nadam se da će se trznuti i biti onaj stari Pidro.

Suma sumarum, meni ništa čudno, upravo ono što je i Cartel rekao. Eventualno ovo možda da smo prošli, svakako bi na narednoj prepreci grohnuli.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 jul 2021, 01:14

Zastone je napisao/la:
16 jul 2021, 01:10
Ja sto sam onako procitao po komentarima na fb zna ga neka hrasnicka raja , navijao za male plave sad koliko je to istina haj znaj.. ako ce privuci neke sponzore i donijeti dobro klubu super ali ako je jos jedna kujina ubleha....
Ma FB je zlo, mani to vjeruj, napaceni ljudi pravo.
Ovo sto sam vidio nije lose, ali ovisi sve kakve planove ima, nadam se da ce biti dobro
Govori Kasum dobar s vlasnikom YouTubea, ja mislio sere u prazno, poslije neko napisa da je sredio sponzora onome los Angeles FC, generalni im YouTube bio :D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 jul 2021, 01:15

slika

Moze se Pidroni okusati u filmskoj produkciji ako nista

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 16 jul 2021, 01:16

I ja sam veoma razočaran u Selmira, ali budimo realni, i on bi radije da ne igra onako.
Nije on kriv jer nismo u stanju naci lijevog beka pa on mora igrati
Jednostavno nije ljudski ovakve komentare davati, doduše razumijem u trenutku da se svašta može izgovoriti, prvi sam ja takav bio.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 16 jul 2021, 01:17

Pidro sine, fakultet upisi. Jos nije kasno. U Banja Luci naravno.
- FKS -

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 jul 2021, 01:21

Pidro jest los ali treba biti realan i da je htio nit je imao kome gurnut loptu danas prema naprijed nit je imao kome ubacit u 16.
Al to ga ne pere sto je odbranu odigro prelose
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jul 2021, 01:21

Tek sad vidim gol,ovo sto je Kanuric primio su neke osnove koje se uce prvi put kad dodjes na trening.Ispade da su u pravu bili kad su pisali za njega da je rupa.

Mene je Sablic razocarao sistemom po strani ostavljam sve stvari koje je rekao sa kojim se slazem,ali ovak vezni red izvesti protiv ovakvog protivnika,mislio sam da smo se rijesili famozna dva zadnja vezna al šipak.Nije ni cudo sto nismo loptu mogli prenjeti,dva trkaca jedan pored drugog,ofanzivno kad ih sastavis nemas kvalitetnu jedinku.Neznam cemu to zaista. Da ne govorim da je na kraju povukao sistem sa 3 pozadi i time Fanima odvojio jos vise od gola jel je on u tom sistemu bio kao desni bek.Daleko od gola daleko od bilo cega da uradi.Minus i za Sablica za utakmicu veceras kao i za igrace.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 16 jul 2021, 01:22

JavierBosnia je napisao/la:
16 jul 2021, 01:15
slika

Moze se Pidroni okusati u filmskoj produkciji ako nista
Hahahahahaahahhahaaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 16 jul 2021, 01:26

Jbg,I meni je Pidre zao. Poslije one porede nije isti.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 16 jul 2021, 01:27

Kada se sumiraju svi utisci, slazem se da ovo nije nikakvo iznenadjenje. Prva utakmica je bila dominacija iz prostog razloga sto oni nisu znali sta ocekivati od nas, sto je i sam trener rekao. Dosta nas je ovdje imalo neke predrasude prema Sablicu jer je vodio ŠB, ali ja vjerujem da je on ok trener koji zna nesto.

Ova izjava poslije utakmice je bila jako postena s njegove strane, gdje je rekao kako stvari stoje, a istovremeno i preuzeo krivicu i rekao da radi sve sto moze. Nemamo kvalitetnu ekipu, bez sekiracije u ovoj sezoni i to je to!

P.S. klk god Pidro bio los, ne treba momka obasipati psovkama i uvredama, kako bi vama bilo da vas vrijedjaju...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Golf2
Kontakt:

Post Postao/la Golf2 » 16 jul 2021, 01:36

Najveci krivac za vecerasnje Pidrino lose izdanje je Goran Sablic, glavom i bradom. Ko se imalo razumije u fudbal i taktiku, mogao je vidjeti da je Sarajevo krenulo sa 3 stopera pozadi: Kurdic-Dupovac-Pidro. Dakle Pidro je prebacen i igrao je 45 minuta na njegovoj neprirodnoj poziciji stopera. Isto tako mnogo je ispastao i Salcin koji je pokrio tu poziciju wingbeka, na kojoj je bilo logicnije da igra Pidro. Velkoski je takodje igrao silom prilika u vrhu napada iako ptice na grani znaju da to nije njegova pozicija (ma da ruku na srce ni na prirodnoj poziciji kad igra nije to to).
Sljedecu utakmicu Pidru podhitno prebaciti na njegovu poziciju, jer momak nije stoper. Sablic ga je momacki “uvalio” u **** veceras, red bi bio da ga vrati iz mrtvih u iducim utakmicama.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 16 jul 2021, 01:39

Golf2 je napisao/la:
16 jul 2021, 01:36
Najveci krivac za vecerasnje Pidrino lose izdanje je Goran Sablic, glavom i bradom. Ko se imalo razumije u fudbal i taktiku, mogao je vidjeti da je Sarajevo krenulo sa 3 stopera pozadi: Kurdic-Dupovac-Pidro. Dakle Pidro je prebacen i igrao je 45 minuta na njegovoj neprirodnoj poziciji stopera. Isto tako mnogo je ispastao i Salcin koji je pokrio tu poziciju wingbeka, na kojoj je bilo logicnije da igra Pidro. Velkoski je takodje igrao silom prilika u vrhu napada iako ptice na grani znaju da to nije njegova pozicija (ma da ruku na srce ni na prirodnoj poziciji kad igra nije to to).
Sljedecu utakmicu Pidru podhitno prebaciti na njegovu poziciju, jer momak nije stoper. Sablic ga je momacki “uvalio” u **** veceras, red bi bio da ga vrati iz mrtvih u iducim utakmicama.
Ako je Pidro vcrs bio stoper, ja sam bio na klupi.
Sarajevo ljubavi moja.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 jul 2021, 01:40

Ko se zakacio od igraca sa navijacima u tunelu? Susic?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, ErosViverosViv, Google [Bot], Hajdeee, HariTz, InatSilniBosanski, Posejdon i 88 gostiju.