Evo gore neko je postavio Burica, super bi nam to doslo ali ne vjerujem ja da su oni uopste o tome razmisljali.. dok je kuja tu, mi mozemo samo nazadovati, yebiga.Shategabri je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:47Pa ne znam, Bagarić je opcija, ne znam da ima neki ozbiljan golman opcija. Ako ima onda super.Zastone je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:43Ako moze Bagaric, valjda mozemo i golmana istog kalibra.. ako vec kazu da ce potpisati. Kazem ti, u ovakvoj losoj ekipi golman je vrlo bitan.Shategabri je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:33
Koga?
Koji će ti ozbiljniji golman doći u ovoj situaciji?
Možeš kakvog novog Kanurića ili Erića....zato kažem bolje istrpiti svog nego nekave rupe dovoditi.
Golman je bitan u svakoj ekipi. Prvo što mi pada na pamet finale Real - Liverpool.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- osvajaci551
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Slažem se, on bi bio odličan, ali opet kažem kakva je situacija, šta mi njemu možemo ponuditi?Zastone je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:49Evo gore neko je postavio Burica, super bi nam to doslo ali ne vjerujem ja da su oni uopste o tome razmisljali.. dok je kuja tu, mi mozemo samo nazadovati, yebiga.Shategabri je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:47Pa ne znam, Bagarić je opcija, ne znam da ima neki ozbiljan golman opcija. Ako ima onda super.
Golman je bitan u svakoj ekipi. Prvo što mi pada na pamet finale Real - Liverpool.
Nismo u stanju da plaćamo ove koji su tu, uzeo si neku siću od Evrope, ako Tan ne upumpa lovu, odosmo u helać.
Koševo Zapad
Uspjeli su skrhat 10 mil nisu titulu uzeli,13+ prokockali,plata nema,Nam otiso kad je vidio sta ublehe rade,akademija nikad gora,stadion pod upitnikom i ulaganje u isti nakon odlaska Nama,ofiraza sa dresovima,kartama,potpisivanje istrosenih igraca koji ne mogu vise nista doprinijeti na terenu itd itd.
I pored svega mi ocekujemo da ovi uzmu nekoga u evropi,trenera i igrace ne treba kriviti ali u ovakvoj atmosferi se ne pravi tim.
Dok god ne krene metla u klubu gledat cemo ovo jer ovi ljudi nisu dorasli da vode FKS.
I pored svega mi ocekujemo da ovi uzmu nekoga u evropi,trenera i igrace ne treba kriviti ali u ovakvoj atmosferi se ne pravi tim.
Dok god ne krene metla u klubu gledat cemo ovo jer ovi ljudi nisu dorasli da vode FKS.
-
- Kontakt:
Pavlovic Yashin za Kanurica
Almir Bekic Roberto Carlos za Pidru
Krsre ako imas imalo obraza trazit ces sam da vise ne igras
Dobrodosao Drazene
Moglo se ovo davno zavrsiti,bojim se da nece biti od neke ogromne koristi ovu prvu polusezonu s obzirom da nije prosao pripreme,ali vidjet cemo
Kakav god da je,bar imamo napadaca
Almir Bekic Roberto Carlos za Pidru
Krsre ako imas imalo obraza trazit ces sam da vise ne igras
Dobrodosao Drazene
Moglo se ovo davno zavrsiti,bojim se da nece biti od neke ogromne koristi ovu prvu polusezonu s obzirom da nije prosao pripreme,ali vidjet cemo
Kakav god da je,bar imamo napadaca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I sta je sa Salcino.?Pred kraj poluvremena je sam izasao kod klupe zalijevali ga vodom.Ma dzaba bez prijateljskih i priprema nista.Ja ne pamtim slabije Sarajevo.MortemHz je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:46Spominje se ali manje. Krste je fulio penal za pobjedu tamo što je mnogo važnije, Pidro im je poklonio gol i da nije bilo toga Kanurića ne bi ni spominjali. Svi smo znali da je menadžerski igrač, rupetina i amater sa katastrofalnom statistikom ali u ovom ''lancu'' on je treći po redu.mma_hz je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:42Uredu je sto se kritikuje Pidro,jest za **** bio ali brate dragi niko ne spomenu Kanuric..pa je bo ga sve ga jeb alo odakle ono gol prima od nekog amatera iz Moldavije..ne mogu da vjerujem da golman ne cuva prvu stativu u onoj situaciji..ono mi je iskusno dovoljno pa eto procjenio da ce biti ubacaj oa ono on kao da se baci da je uhvati..eto on iskusan pa procjenio...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Shategabri
- Kontakt:
nego imal iko ozbiljan na forumu da istrazi ili ispita proslu tekmu u Moldaviji.Imam informacije da su Moldavci oborili kvotu ,uplacivali sami protiv sebe i izgubili oko 140 hiljada eura .Prije tri godine moldavska liga je bila izbrisana iz svih kladionica,pred gostovanje u sarajevo zvali istog kladionicara da opet uplate i da nivelisu gubitak a ovaj ih odbio jer su ga u Moldaviji izlevatili igravsi nerijeseno ,pa su juce bas igrali za svoju dusu.MortemHz je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:46Spominje se ali manje. Krste je fulio penal za pobjedu tamo što je mnogo važnije, Pidro im je poklonio gol i da nije bilo toga Kanurića ne bi ni spominjali. Svi smo znali da je menadžerski igrač, rupetina i amater sa katastrofalnom statistikom ali u ovom ''lancu'' on je treći po redu.mma_hz je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:42Uredu je sto se kritikuje Pidro,jest za **** bio ali brate dragi niko ne spomenu Kanuric..pa je bo ga sve ga jeb alo odakle ono gol prima od nekog amatera iz Moldavije..ne mogu da vjerujem da golman ne cuva prvu stativu u onoj situaciji..ono mi je iskusno dovoljno pa eto procjenio da ce biti ubacaj oa ono on kao da se baci da je uhvati..eto on iskusan pa procjenio...
tako da mi nismo bili u stanju dobiti namjestenu utakmicu.
ovo moze svaki ozbiljniji kladinicar ispitat
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Ma znam sve, zelje su jedno a realnost drugo. Evo jos jedna bruka u nizu i niko ne snosi odgovornost.. BP bi trebao nesto uraditi po ovom pitanju, oni imaju i ljude i poznanstva ovom se mora stati u kraj.Shategabri je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:51Slažem se, on bi bio odličan, ali opet kažem kakva je situacija, šta mi njemu možemo ponuditi?Zastone je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:49Evo gore neko je postavio Burica, super bi nam to doslo ali ne vjerujem ja da su oni uopste o tome razmisljali.. dok je kuja tu, mi mozemo samo nazadovati, yebiga.Shategabri je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:47
Pa ne znam, Bagarić je opcija, ne znam da ima neki ozbiljan golman opcija. Ako ima onda super.
Nismo u stanju da plaćamo ove koji su tu, uzeo si neku siću od Evrope, ako Tan ne upumpa lovu, odosmo u helać.
jedva cekam derbi bit ce pakleno,mi igramo napadacki a zeljo se vraca iz mrtvih
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma slabo kao i svi ostali, izdvojio bi samo Dupovca. Kad sam vidio da nam on kreira napade e reko' svaka ti čast majstore i to ozbiljno mislim koliko god smiješno zvučalo, ne što je on neki loš igrač nego što to niko nije radio drugi pa on kao stoper mora. Naši vezni se dodaju 80 minuta na sredini terena i tako u krug dok ne izgube loptu, maloumno.mma_hz je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:53I sta je sa Salcino.?Pred kraj poluvremena je sam izasao kod klupe zalijevali ga vodom.Ma dzaba bez prijateljskih i priprema nista.Ja ne pamtim slabije Sarajevo.MortemHz je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:46Spominje se ali manje. Krste je fulio penal za pobjedu tamo što je mnogo važnije, Pidro im je poklonio gol i da nije bilo toga Kanurića ne bi ni spominjali. Svi smo znali da je menadžerski igrač, rupetina i amater sa katastrofalnom statistikom ali u ovom ''lancu'' on je treći po redu.mma_hz je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:42Uredu je sto se kritikuje Pidro,jest za **** bio ali brate dragi niko ne spomenu Kanuric..pa je bo ga sve ga jeb alo odakle ono gol prima od nekog amatera iz Moldavije..ne mogu da vjerujem da golman ne cuva prvu stativu u onoj situaciji..ono mi je iskusno dovoljno pa eto procjenio da ce biti ubacaj oa ono on kao da se baci da je uhvati..eto on iskusan pa procjenio...
Gore sam naveo direktne krivce za ovo ali svakako je da niko ne zna igrati lopte u timu osim Fanima koji ne može sam, nemamo nijednog napadača dok slabija ekipa od tebe poput Milsamija ima makar nekog.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ponovo stara prica, mladi igrac napravio jednu gresku. Zakolji ga, ukopaj ga. Prvi Kanuric, pa onda svi ostali. Da je i Dizdarevic napravio onu gresku isto bi bilo. I onda se pitamo kako nema mladih igraca, kako ce biti kada sve pokopamo u startu.
Kako je moguce da Kanuric u Moldaviji odradi prefetknu utakmicu? Sinocnja greska jeste amaterska, ali nit je prva od golmana, a niti zadnja na Kosevu, cak sta vise bile su duplo gore greske od mnogo iskusnijih golmana nego sto je Kanuric. Prvi nastup na Kosevu, losa atmosfera direknto u klubu, veliki pritisak, sve to je utjecalo da mladjim igracima se odsjeku noge, samim tim i Kanuricu.
Slazem se sa @Cartelom da se trebao dovesti stariji golman, ili Fejzic ili Buric. Mozete vratiti na postove to sam prvi govorio, i tokom prosle polusezone, da nakon prodaje Kovacevica (koja je bila neminovna ovo ljeto, da se mora dovesti iskusniji golman, a Fejzic ili Buric su odlican fit). Uz nekog od njih dvojice Kanuric i Dizdarevic bi rasli, a imali bi kriznog golmana.
Sinoc su veci problem bili Fanimo (cijelu utakmicu), Velkoski, Sabanovic, Palic.
Kako je moguce da Kanuric u Moldaviji odradi prefetknu utakmicu? Sinocnja greska jeste amaterska, ali nit je prva od golmana, a niti zadnja na Kosevu, cak sta vise bile su duplo gore greske od mnogo iskusnijih golmana nego sto je Kanuric. Prvi nastup na Kosevu, losa atmosfera direknto u klubu, veliki pritisak, sve to je utjecalo da mladjim igracima se odsjeku noge, samim tim i Kanuricu.
Slazem se sa @Cartelom da se trebao dovesti stariji golman, ili Fejzic ili Buric. Mozete vratiti na postove to sam prvi govorio, i tokom prosle polusezone, da nakon prodaje Kovacevica (koja je bila neminovna ovo ljeto, da se mora dovesti iskusniji golman, a Fejzic ili Buric su odlican fit). Uz nekog od njih dvojice Kanuric i Dizdarevic bi rasli, a imali bi kriznog golmana.
Sinoc su veci problem bili Fanimo (cijelu utakmicu), Velkoski, Sabanovic, Palic.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Shategabri
- Kontakt:
Pa mi očekujemo od rahmetli Sušića da nešto uradi
Salčin je za malog fudbala.
Đokanović svoje radi, a mislim da Oremuš nije to što bi nam podiglo vezni red.
Znači tu kako god okreneš fali igrač.
Da se ne ponavljam, za napadača sam rekao.
Eto kad bi bar te dvije pozicije...naravno, golman je pokazao da ćemo svaku utakmicu strahovati od nekog glupog kiksa.

Salčin je za malog fudbala.
Đokanović svoje radi, a mislim da Oremuš nije to što bi nam podiglo vezni red.
Znači tu kako god okreneš fali igrač.
Da se ne ponavljam, za napadača sam rekao.
Eto kad bi bar te dvije pozicije...naravno, golman je pokazao da ćemo svaku utakmicu strahovati od nekog glupog kiksa.
Koševo Zapad
Djokanovica prodati sto prije,on je katastrofalan bio..zao mi lika,stagnirace i na kraju ce se prodati dosta slabije ako i dzaba ne ode.MortemHz je napisao/la: ↑16 jul 2021, 09:00Ma slabo kao i svi ostali, izdvojio bi samo Dupovca. Kad sam vidio da nam on kreira napade e reko' svaka ti čast majstore i to ozbiljno mislim koliko god smiješno zvučalo, ne što je on neki loš igrač nego što to niko nije radio drugi pa on kao stoper mora. Naši vezni se dodaju 80 minuta na sredini terena i tako u krug dok ne izgube loptu, maloumno.mma_hz je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:53I sta je sa Salcino.?Pred kraj poluvremena je sam izasao kod klupe zalijevali ga vodom.Ma dzaba bez prijateljskih i priprema nista.Ja ne pamtim slabije Sarajevo.MortemHz je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:46
Spominje se ali manje. Krste je fulio penal za pobjedu tamo što je mnogo važnije, Pidro im je poklonio gol i da nije bilo toga Kanurića ne bi ni spominjali. Svi smo znali da je menadžerski igrač, rupetina i amater sa katastrofalnom statistikom ali u ovom ''lancu'' on je treći po redu.
Gore sam naveo direktne krivce za ovo ali svakako je da niko ne zna igrati lopte u timu osim Fanima koji ne može sam, nemamo nijednog napadača dok slabija ekipa od tebe poput Milsamija ima makar nekog.
Oremus se fkt borio koliko moze,i Susic se trudio sto me iznenadilo...Ne znam Bgm tako sam razocaran,muka mi bilo.
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igrao si protiv jako loše ekipe iz horor lige, ljudi nisu imali šuta na gol.. ne možeš baš reći da je odradio perfektnu utakmicu. Ne može ti golman sa ovakvom statistikom biti dobar, nikad se to neće desiti. Statistika te može prevariti nekad ali dovoljno je pogledati njegovu, ja sam to napisao prije možda pola sata pa pogledaj. Odavno svi govore da je rupa na treningu, nije ni čudo.NisamInSajder je napisao/la: ↑16 jul 2021, 09:03Ponovo stara prica, mladi igrac napravio jednu gresku. Zakolji ga, ukopaj ga. Prvi Kanuric, pa onda svi ostali. Da je i Dizdarevic napravio onu gresku isto bi bilo. I onda se pitamo kako nema mladih igraca, kako ce biti kada sve pokopamo u startu.
Pročitaj šta sam ja napisao i za Dizdarevića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Svi su skontali vise
Protiv nas na Kosevu treba samo bunker i kontrama po bekovima i dobit cete nas 99%
Skoro svaka ekipa koja je protiv nas igrala bunker i kontre zadnje 2 godine izvukla je povoljan rezultat sa Koseva
Nama ne valja nikako kad nam se ekipe tako zatvore
Nama odgovara kad ekipa protiv nas igra otvoreno i napadacki
Ljudi nas analizirali i takticki odlicno odigrali
Ko je primjetio jucer,u skoro svim trenutcima svi igraci Milsamija su bili na svojoj polovini i pokrivali sve nase igrace perfektno
Mi nemamo nekoga kvalietenog u napadu osim Fanima(i on nije bio na nivou jucer)
Bezveze,previse su nasi kruzili oko njihove zadnje 1/4 terena bez ideje
Napisao sam prije 10 dana
Neodradjene pripreme ce se pokazati na terenu
Uigranost i ideja jedna velika ogromna 0
Protiv nas na Kosevu treba samo bunker i kontrama po bekovima i dobit cete nas 99%
Skoro svaka ekipa koja je protiv nas igrala bunker i kontre zadnje 2 godine izvukla je povoljan rezultat sa Koseva
Nama ne valja nikako kad nam se ekipe tako zatvore
Nama odgovara kad ekipa protiv nas igra otvoreno i napadacki
Ljudi nas analizirali i takticki odlicno odigrali
Ko je primjetio jucer,u skoro svim trenutcima svi igraci Milsamija su bili na svojoj polovini i pokrivali sve nase igrace perfektno
Mi nemamo nekoga kvalietenog u napadu osim Fanima(i on nije bio na nivou jucer)
Bezveze,previse su nasi kruzili oko njihove zadnje 1/4 terena bez ideje
Napisao sam prije 10 dana
Neodradjene pripreme ce se pokazati na terenu
Uigranost i ideja jedna velika ogromna 0
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Otjerace sve ovako. Vec su mnogima ogadili sve. Umjesto da se radujemo povratku gledalaca, vecini se vec nakon jedne utakmice ne ide gledati onu patnju.samoSA je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:51Uspjeli su skrhat 10 mil nisu titulu uzeli,13+ prokockali,plata nema,Nam otiso kad je vidio sta ublehe rade,akademija nikad gora,stadion pod upitnikom i ulaganje u isti nakon odlaska Nama,ofiraza sa dresovima,kartama,potpisivanje istrosenih igraca koji ne mogu vise nista doprinijeti na terenu itd itd.
Da su znali raditi kako treba otimali bi se igraci ko ce doci kod nas. Navijaci i sponzori bi jedva cekali utakmice. Zaradjivali bi dobre pare od prodaje igraca i od evrope. Svi su mogli zadovoljno trljati ruke a ovako smo dosli u mucnu situaciju.
Meni je najsmjesnije sto Sabrina i ovi sto je okruzuju misle da dobro rade i da nemaju srece ili tako nesto.
Trenutno korisnika/ca: Sinfoc1986 i 52 gosta.