Pa ne misli samo Bender da ste vi balvani ha yadrzgemboadislic je napisao/la: ↑15 jul 2021, 22:12vozdra bender nije te bilo zadugoprolab je napisao/la: ↑15 jul 2021, 22:07Treneri jedini imaju uvid gdje koji igrač bi mogao biti bolji, ne guraju dzaba ni Amar ni ovaj njega na krilo tu nema sumnje.
Nama ne daj Boze kakvih povreda mi smo donji u svakom mislu, a naši pametni navijaci bi tjerali igrace kažu ne svidja im se Aco, Blazevic kakvi balvani.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
drzgemboadislic je napisao/la: ↑15 jul 2021, 22:12vozdra bender nije te bilo zadugoprolab je napisao/la: ↑15 jul 2021, 22:07Treneri jedini imaju uvid gdje koji igrač bi mogao biti bolji, ne guraju dzaba ni Amar ni ovaj njega na krilo tu nema sumnje.
Nama ne daj Boze kakvih povreda mi smo donji u svakom mislu, a naši pametni navijaci bi tjerali igrace kažu ne svidja im se Aco, Blazevic kakvi balvani.

@igrajlopte 🐦
Gledaj pitica šampiona sto amidza tan kosoki štima fino utakmice..
Sablic najbolje opisao situaciju u kojoj se oni nalaze, a i mi smo tu negdje sa pripremama. Kasnili smo, falit ce nam utakmica i trebat ce nam strpljenja sigurno
-
- Kontakt:
Ma vjeruješ da imam neki osjećaj kako je čitava liga tako negdje otprilike sem možda Veleža. Oni mi nekako malo odudaraju po načinu rada, dovođenju igrača, fizičkoj spremi i generalno organizovanosti. Čini mi se da bi ovo mogla biti jedna sezona gdje će ekipe biti poprilično ujednačene. Ne vidim da iko pretjerano odudara npr. od nas ali dok počne liga i prođe par kola pa ćemo zvanično vidjeti. Nama kao nama bi bilo idealno da je tako jer bi odmah u početku mogli otkidati bodove ovim nominalno "jačim" ekipama. Sad šta će biti ne možemo predvidjeti. Najgore je što ni za naše ne znamo tačno na kojem su nivou niti da li su ovi igrači pojačanja a ne prinova. Hajde više suboto osvani.
P.S. Raja nek nam je sa srećom ova nova sezona da se što manje nerviramo i što više veselimo. Znate svi u kakvoj smo situaciji tako da ćemo morati imati više strpljenja svi i prihvatiti situaciju u kojoj se nađemo.
Ti si moj Željo, veliki Željo!
Ma oni imaju 22 igraca, imaju roster za lige, a mi nismo prosli pripreme kako treba a nemamo ni 15 igraca. Mi smo u ku.rcu velikom to cemo tek mi vidjeti. Al malo se sladimo piticama da nismo jedini propali a oni kao imaju investitora 60%
Nama su veci problem ovi ugovori i registracije. Mi smo nesto uspjeli utakmica i odigrati, nismo imali iznenadnih odlazaka igraca koji treniraju izuzev Stilica, ali i to je bilo na pocetku odmah. Jedino ostanu ti ugovori i sto ce ti trebati Bog zna koliko kola da skupis i sve potpises plus sto je pitanje kad ce trener moci sici i stat kraj terena gdje mu je i mjesto.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mislim da te stvari idu prema boljemLjoZee je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:35Nama su veci problem ovi ugovori i registracije. Mi smo nesto uspjeli utakmica i odigrati, nismo imali iznenadnih odlazaka igraca koji treniraju izuzev Stilica, ali i to je bilo na pocetku odmah. Jedino ostanu ti ugovori i sto ce ti trebati Bog zna koliko kola da skupis i sve potpises plus sto je pitanje kad ce trener moci sici i stat kraj terena gdje mu je i mjesto.
Ja koliko znam Zec redovno trenira i nema problema sa njim, koliko je spreman sa povredama to je bolje pitanje. Nadam se da ce makar 20-25 utakmica moci odigrati kako treba, jer njegovo znanje nije upitno.Raonffa je napisao/la: ↑15 jul 2021, 22:00Yebeno će biti, puno je ovdje nepoznanica poput ovih omladinaca, puno je nedefinisanih kao što je Subašić recimo.braco je napisao/la: ↑15 jul 2021, 13:56Eh sad pošto je u međuvremenu izašla vijest da Bojo ostaje, a ne znam hoće li potpisat do tekme s Borcem, onda moguće da će umjesto Beće uletit Bojo i to je manje više to. Opet nisam siguran koliko nam se isplati opet gurat Subašića na krilo jer mislim da je bolji u sredini ali sudeći po utakmici protiv Rudara koja je bila generalka i po odmoru tih istih igrača protiv Igmana, ne bih se iznenadio da Subašić krene na krilu.braco je napisao/la: ↑13 jul 2021, 23:02
------------------Juričić---------------------
Mujezinović----Bekrić-------------Subašić
--------------Mekić---Beća----------------
Malić-----Vrhovac--Drina---------Blažević
-----------------Bender---------------------
Mislim da je ovaj sastav jer ipak ovi igrači su najviše igrali i smatrali se prvom postavom u prijateljskim, a drugo niko od ovih 11 koje sam nabrojao nije igrao danas protiv Igmana tako da mislim da će ovaj sastav istrčat protiv Borca.
Ne znam, meni ovo ne sluti na dobro nikako, mi na nekoliko pozicija u timu uopšte nemamo rezervnih igrača, a na ostalim su uglavnom neki anonimusi i omladinci.
Čak i u prvoj postavi imamo par pozicija sa igračima sumnjivog kvaliteta, ali eto mene jedino raduje ako će se forsirati omladinci, yebaji ga nekom mladiću ćemo svi lakše halaliti grešku nego Veselinoviću, Stevanoviću, Milićeviću itd.
Ne znam šta je sa Štilićem i Zecom, al' stvarno je neozbiljno i od njih i od kluba da se niko ne oglašava, Štilić kako sam skontao bio na jednom treningu, Zeca sam vidio da je igrao protiv Igmana (ako je to Ermin), sa njima bi ova ekipa opet bila sigurnija u ofanzivi, makar ono na papiru.
Ja se samo nadam da neće biti najgore, a valjda neće u konkurenciji Posušja, Leotara, Radnika i Rudar Prijedora. Da me ko ne shvati pogrešno, ali fakat bih se iznenadio ukoliko budemo bliži Europi nego ispadanju, što zbog kvaliteta igrača što zbog stanja u klubu.
Kakve veze imaju pitari sa našom temom,nije me briga da li pobjedili ili izgubili,u sadašnjoj situaciji trebamo misliti samo o sebi!
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
100%, nisu mi jasni ovi likovi sto pitare spominju u ovom trenutku i što likuju jer su ispali od Moldavaca itd. Ako nista zaradili su love od učešća i ove dvije utakmice.
Volim te Zeljo!!!
Zaradili 150.000 eur za ucesce u prvom kolu kvalifikacija, zaradili nesto od ulaznica i to je to. Imali su oni troskova takodjer, valja put u Moldaviju platiti.
Ma **** njih, okrenimo se naspj ekipi i tekmi protiv Borca.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Benderr is back
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- lijevapolutka
- Kontakt:
jasta nego ih zaj.ebavati. ovdje fol zabrinuti za klub, sto se ne prijavite u skupštinu, pa u UO i na taj način pokažete kako klub spasiti
moSa ljoŽe
Ko da se prijavi brate moj? Pa ovaj muki ima 13,5 god i 3 acclijevapolutka je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:40jasta nego ih zaj.ebavati. ovdje fol zabrinuti za klub, sto se ne prijavite u skupštinu, pa u UO i na taj način pokažete kako klub spasiti
-
- Kontakt:
nek ti imas 40, a imas 12 accounta, mozes promijenit account al ne i stil pisanja. Hajte molim vas manite se ovakvih rasprava unistavate temu mjesecima unazad. Ovdje se ulazilo prijee da bi se procitale konkretne informacija, razmisljanja i po koja mahalska, a sada samo mozemo citat rasprave, trollanja, spinovanja, evo sad je ukljucena i procjena godina za forumase...prolab je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:51Ko da se prijavi brate moj? Pa ovaj muki ima 13,5 god i 3 acclijevapolutka je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:40jasta nego ih zaj.ebavati. ovdje fol zabrinuti za klub, sto se ne prijavite u skupštinu, pa u UO i na taj način pokažete kako klub spasiti
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Najbolji bek lige

FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Joj njega kad vidim strah me uhvati. Sinisa je za njega bio karlos.Sta je sa stilom, nece valjda vrata guzicom zatvoriti kao i Amar.Da je imalo pametan da je ostao sa ovom djecom i da bude pravi vodja ekipe.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001