ElCartel11 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 14:31
Pidro kao ljut jadnik mali, a ne vidi da srozava klub. Reci brate nisam ja za ozbiljnog fudbala mogu vam pomoci sa klupe kad zagusti i to je to. Tako bi i Velkoski morao uraditi i jos njih par. Ali ne bolje se je vuci po terenu i onda kad ti navijači yebu mater praviš se nevinasce.
Pidru je,Goran, trebao izvesti na poluvremenu, a ostaviti Salcina. Drugo poluvrijeme, posto sam bio na istoku i to se fino vidjelo, Pidro je bjezao od aut linije i isao u sredinu, da ga raja ne bi prozivala. Tacno se vidjelo da on nije vise u utakmici nikako i mislim da je Goran pogrijesio sto ga odmah nije izvadio, ovako ga je samo ostavio da se izivljavamo na njemu.
Taj momak nije onaj igrac koji je bio prije povrede, i treba ga poslati negdje na posudbu. Iskreno, meni ga je sinoc bilo zao kada je izlazio.
Krste vise nema mjesta u prvoj ekipi, lopte mu se odbijaju, katastrofalni pasovi.
Mislim da onaj "malac" , spica sto igra, moze postati pravo dobar napadac. Ima visinu, zna lopte, ima brzin, fizicki je jak i sto je mozda najbitnije nije strasljiv.
Da sktarim, sinoc su svi zakazali, a na Pidri se sve slomilo. Koliko je on bio izgubljen da je prilikom izmjene izasao na istok, a znao je sta ga sleduje.
Siguran sam da u narednih nekoliko dana dolazi, najmanje, dva pojacanja....
U svemu losem ima nesto dobro, pa i u ovom porazu....