FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zna li neko kada pustaju u prodaju karte za Tuzlu,i hoce li biti iste cijene kao Evropa?
Dobro je,vise ne trebaju testovi.Ne moramo se peglati oko toga(mada nismo ni protiv Milsamija)
Dobro je,vise ne trebaju testovi.Ne moramo se peglati oko toga(mada nismo ni protiv Milsamija)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Cekaju dok stane kiša

Nez fkt sta je u pitanju,svi su rekli danas potpisuje,i Avaz sinoc napisao da je sletio i prespavao u Sarajevu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Do akšama
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Horde zla na meču FK Sarajevo - FC Milsami
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bog vas čuo. Btw, kiša na Bjelavama stala 

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Dobrodosao Dražene !
Ovi mladi igrači iz akademije su mentalni bogalji!!! Kad se sjetim Berberovića, Škore, Muharemovića, pa onog hadalja Pelaka kad su tek zaigrali u Evropi i Ligi, kako su bili mentalno jaki i igrali, borili se, ovi danas razmaženi debili ne bi mogli ni u Famosu igrati. Pa yebem im svima majke ni onda nije bilo para, đaba igrali, al su igrali da se pokažu i prodaju. Pogledaj sad ove piččkurine ko balerine se ponašaju. Yebem li vam pleme ped.ersko, umjesto treninga, kopali bi vi meni rovove i jednom dnevno jeli!!!
Sušić mi je djelovao najbolji a Oremuš najborbeniji. Ona djeca su me totalno razočarala, znam da je prva utakmica ali trči brate bori se.Nirton je napisao/la: ↑16 jul 2021, 15:09Kurdić solidan također.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 15:08Pa i Salčin ti je sinoć bio kriminalan. Ustvari, niko nije ni vrijedan pomena osim Dupovca i donekle Đokanovića.obrijanopile je napisao/la: ↑16 jul 2021, 15:00
Pidru je,Goran, trebao izvesti na poluvremenu, a ostaviti Salcina. Drugo poluvrijeme, posto sam bio na istoku i to se fino vidjelo, Pidro je bjezao od aut linije i isao u sredinu, da ga raja ne bi prozivala. Tacno se vidjelo da on nije vise u utakmici nikako i mislim da je Goran pogrijesio sto ga odmah nije izvadio, ovako ga je samo ostavio da se izivljavamo na njemu.
Taj momak nije onaj igrac koji je bio prije povrede, i treba ga poslati negdje na posudbu. Iskreno, meni ga je sinoc bilo zao kada je izlazio.
Krste vise nema mjesta u prvoj ekipi, lopte mu se odbijaju, katastrofalni pasovi.
Mislim da onaj "malac" , spica sto igra, moze postati pravo dobar napadac. Ima visinu, zna lopte, ima brzin, fizicki je jak i sto je mozda najbitnije nije strasljiv.
Da sktarim, sinoc su svi zakazali, a na Pidri se sve slomilo. Koliko je on bio izgubljen da je prilikom izmjene izasao na istok, a znao je sta ga sleduje.
Siguran sam da u narednih nekoliko dana dolazi, najmanje, dva pojacanja....
U svemu losem ima nesto dobro, pa i u ovom porazu....
Momak je totalno izgubljen, onakve greške i ja nebi pravio.osvajaci551 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 14:10Potpuno zasluženo, akumulirano nezadovoljstvo.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 14:09I još nešto, nisam primijetio da je već neko naveo, ali ne pamtim da je neko na AFH izviždan kao Pidro sinoć.
Klix
Očekuje se da će ovaj napadač u narednih 24 sata biti predstavljen kao zvanično novo pojačanje Bordo kluba, a saznajemo da bi se već danas trebao pojaviti na treningu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Od starijih igrača samo su Dupovac i Fanimo svjetlije tačke.
Oremuš kojeg ja simpatišem je odigrao očajno i ne opravdava svoj "CV".
Sušić, ovo je njegov maximum, prosjek, on više od prosjeka ne može dat - istrošen igrač.
Velkoski, davno je njegovo prošlo nažalost, ovakav je beskoristan igrač i ispod prosjeka ove amarerske lige.
Ahmetović, on je pri kraju, još ga sad povrede stižu, sumnjam da će imat snage da dadne nešto više, mislim da ga povrede više usmjeravaju na trenersku poziciju nego na teren.
Hebibović, jedini koji može neku živost unijet i koji je malo iznad prosjeka ali eto povrijeđen.
Od Cmiljanića sa hroničnom povredom je suvišno nešto očekivati.
Okrenimo se mladim.
Pidro, sramotno i bezobrazno loš u kontinuitetu. On meni nikad nije ni bio neki igrač, ni prije te povrede, pogotovo sad. Hajmo bit realni, teško da bi igrao u bilo kojem drugom premijerligašu.
Dervišagić, dovoljna je činjenica da se nije isticao u Radaru iz Kaknja, dovoljno je vidjeti onaj sinoćni pokušaj glavom i ono kad su ga izbacili 1 na 1. Sramota za akademiju, ruku na srce.
Salčin, igrač koji ima neki vic ali za mali fudbal. Taj momak zna preć igrača ali onda stane, nema konkretnosti, nema snage da loptu ubaci u 16 metera, nije brz nit je fizički spreman. On nema predispozicije za profesionalnog fudbalera. On bi bio među najboljim u futsalu.
Ramić, shvatam godine, pritisak, neiskustvo, ali onoliko izgubit lopti, onako odigrati, onoliko griješiti u par minuta je skandalozno. U FKS je uvijek pritisak.
Šabanović, među najmanje lošim, trenutno je za Pidru Marcelo lično, ima snage, može trčat, jak je ali jako ograničen i g.lup igrač. Možda bi bio dobar za klupe.
Đokanović se utopio u sivilo, ima sve predispozicije za dobrog zadnjeg veznog, bojim se da će kod nas stagnirati, naradije bi ga prodao i procenat ugradio.
Kurdića ne mogu ocjeniti, skupio je finih minuta u seniorskom fudbalu, sinoć je imao dobrih poteza ali i početničkih grešaka.
Što se tiče ostalih mladih, dovoljno je spomenuti činjenicu da je Resić bio daleko od prvih 11 u Slobodi, da je Imamović bio daleko od prvih 11 u Olimpiku.
Treba bit realan. svi mladi koji su nešto vrijedili su otišli osim Đokanovića, ostali su oni najlošiji.
Ali i njima podrška, naši su.
Oremuš kojeg ja simpatišem je odigrao očajno i ne opravdava svoj "CV".
Sušić, ovo je njegov maximum, prosjek, on više od prosjeka ne može dat - istrošen igrač.
Velkoski, davno je njegovo prošlo nažalost, ovakav je beskoristan igrač i ispod prosjeka ove amarerske lige.
Ahmetović, on je pri kraju, još ga sad povrede stižu, sumnjam da će imat snage da dadne nešto više, mislim da ga povrede više usmjeravaju na trenersku poziciju nego na teren.
Hebibović, jedini koji može neku živost unijet i koji je malo iznad prosjeka ali eto povrijeđen.
Od Cmiljanića sa hroničnom povredom je suvišno nešto očekivati.
Okrenimo se mladim.
Pidro, sramotno i bezobrazno loš u kontinuitetu. On meni nikad nije ni bio neki igrač, ni prije te povrede, pogotovo sad. Hajmo bit realni, teško da bi igrao u bilo kojem drugom premijerligašu.
Dervišagić, dovoljna je činjenica da se nije isticao u Radaru iz Kaknja, dovoljno je vidjeti onaj sinoćni pokušaj glavom i ono kad su ga izbacili 1 na 1. Sramota za akademiju, ruku na srce.
Salčin, igrač koji ima neki vic ali za mali fudbal. Taj momak zna preć igrača ali onda stane, nema konkretnosti, nema snage da loptu ubaci u 16 metera, nije brz nit je fizički spreman. On nema predispozicije za profesionalnog fudbalera. On bi bio među najboljim u futsalu.
Ramić, shvatam godine, pritisak, neiskustvo, ali onoliko izgubit lopti, onako odigrati, onoliko griješiti u par minuta je skandalozno. U FKS je uvijek pritisak.
Šabanović, među najmanje lošim, trenutno je za Pidru Marcelo lično, ima snage, može trčat, jak je ali jako ograničen i g.lup igrač. Možda bi bio dobar za klupe.
Đokanović se utopio u sivilo, ima sve predispozicije za dobrog zadnjeg veznog, bojim se da će kod nas stagnirati, naradije bi ga prodao i procenat ugradio.
Kurdića ne mogu ocjeniti, skupio je finih minuta u seniorskom fudbalu, sinoć je imao dobrih poteza ali i početničkih grešaka.
Što se tiče ostalih mladih, dovoljno je spomenuti činjenicu da je Resić bio daleko od prvih 11 u Slobodi, da je Imamović bio daleko od prvih 11 u Olimpiku.
Treba bit realan. svi mladi koji su nešto vrijedili su otišli osim Đokanovića, ostali su oni najlošiji.
Ali i njima podrška, naši su.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Ja opet mislim da onaj "mali" Dervišagić, moze izrasti u pravo dobrog napadača. Ima sve predispozicije...fks74 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 16:13Sušić mi je djelovao najbolji a Oremuš najborbeniji. Ona djeca su me totalno razočarala, znam da je prva utakmica ali trči brate bori se.Nirton je napisao/la: ↑16 jul 2021, 15:09Kurdić solidan također.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 15:08
Pa i Salčin ti je sinoć bio kriminalan. Ustvari, niko nije ni vrijedan pomena osim Dupovca i donekle Đokanovića.
Evo i oni tebe selame!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Po čemu je to Fanimo svijetla tačka? Po tome što je dva puta protrčao po strani?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zakazali su sinoć svi.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 16 jul 2021, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Što se tiče nove sezone, teško da možemo do evrope ako ne dovedemo nekih 6-7 novih igrača brzo.
Borac je daleko ispred nas i kvalitetom i sudijama, neminovna je i dvocifrena prednost i na polusezoni.
Posle njih je odma Zrinjski kvalitetom, kojeg ovdje mnogi podcjenjuju. Podcjenjuje se ekipa koja je neki dan dobila Hajduka 3:1 na Poljudu.
Podcjenjuje se ekipa koja uze nekog igrača neki dan za 50.000KM, kojoj su bekovi Ćorluka i Tičinović, ekipa koja ima jednog Bilbiju i Jakovljevića, zatim solidnog Juranovića i Magdića, Zlomislića, Mašića, pa i onog našeg blentavog Bekića koji bi nam sad bio među najboljim.. Uz to, Zrinjski će se gurat od sudija maximalno jer su od istih izvisili prošle sezone.
Tuzla City je kvalitetom odmah uz te dvije ekipe, dovoljno je samo vidjeti njihov napad : Krpić, Ubiparip i Mehanović. A pored njih su tu još argentinac Doffo, Brkić koji je pokazao klasu odmah, Mišić, Džafić, Karjašević.. Tu je naš Gavrić koji je solidan igrač, Nukić, zatim onaj Čeliković iz Željezničara.. Sasvim respektabilna ekipa koja će se još pojačati.
Velež je jači nego prošle sezone kad su bili HIT ali ih ove sezone euforija neće nosit i mislim da će bit u vrhu ali daleko od onog rezultata kakav su napravili prošle sezone.
Poslije tih ekipa, dolazimo mi i Željezničar, po kvaliteti i ovom atmosferom i pritiskom smo ispod te 4 ekipe i u rangu ostale buranije. Mora se nešto drastično promjeniti da budemo u vrhu, a vrh je top 4.
Borac je daleko ispred nas i kvalitetom i sudijama, neminovna je i dvocifrena prednost i na polusezoni.
Posle njih je odma Zrinjski kvalitetom, kojeg ovdje mnogi podcjenjuju. Podcjenjuje se ekipa koja je neki dan dobila Hajduka 3:1 na Poljudu.
Podcjenjuje se ekipa koja uze nekog igrača neki dan za 50.000KM, kojoj su bekovi Ćorluka i Tičinović, ekipa koja ima jednog Bilbiju i Jakovljevića, zatim solidnog Juranovića i Magdića, Zlomislića, Mašića, pa i onog našeg blentavog Bekića koji bi nam sad bio među najboljim.. Uz to, Zrinjski će se gurat od sudija maximalno jer su od istih izvisili prošle sezone.
Tuzla City je kvalitetom odmah uz te dvije ekipe, dovoljno je samo vidjeti njihov napad : Krpić, Ubiparip i Mehanović. A pored njih su tu još argentinac Doffo, Brkić koji je pokazao klasu odmah, Mišić, Džafić, Karjašević.. Tu je naš Gavrić koji je solidan igrač, Nukić, zatim onaj Čeliković iz Željezničara.. Sasvim respektabilna ekipa koja će se još pojačati.
Velež je jači nego prošle sezone kad su bili HIT ali ih ove sezone euforija neće nosit i mislim da će bit u vrhu ali daleko od onog rezultata kakav su napravili prošle sezone.
Poslije tih ekipa, dolazimo mi i Željezničar, po kvaliteti i ovom atmosferom i pritiskom smo ispod te 4 ekipe i u rangu ostale buranije. Mora se nešto drastično promjeniti da budemo u vrhu, a vrh je top 4.
FK Sarajevo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Baš tako, qurcobolja na vidiku kod dotičnog.AlfredNobel je napisao/la: ↑16 jul 2021, 16:27Po čemu je to Fanimo svijetla tačka? Po tome što je dva puta protrčao po strani?
Igrači će odmah na trening.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Svjetlija.AlfredNobel je napisao/la: ↑16 jul 2021, 16:27Po čemu je to Fanimo svijetla tačka? Po tome što je dva puta protrčao po strani?
Juče nije bio nešto, prvo poluvrijeme onako, drugo loš.
Kredit od prošlih utakmica i važnih golova Borcu, Željezničaru, Budućnosti, Zrinjskom, Širokom, Slobodi, Radniku.
Dao je dosta dosta važnih golova i u ovom dvomeču je jedini prijetio moldavcima, tamo izborio penal, pogodio stativu i fulio još jednu 100% priliku, juče je jedini on nešto pokušavao u prvom poluvremenu.
On je po meni opravdao pojačanje i uložene pare.
FK Sarajevo
obrijanopile je napisao/la: ↑16 jul 2021, 16:21Ja opet mislim da onaj "mali" Dervišagić, moze izrasti u pravo dobrog napadača. Ima sve predispozicije...
100% odlican momak,fizicki odlicno izgleda.Sto je najbitnije nije ko pojedini akademci koji su odrasli na nuteli i pahuljicama sto nemogu dobacit do gola a vec se drugu godinu motaju i igraju za prvi tim.
Sinoc da je Lukaku bio u spicu sumnjam da bi bolje bilo,opet isti problem,ne punimo protivnicki 16 metara nasim igracima,jedan jedini igrac bude sam na protivnickih 3/4 nekad i vise. Minus Sablicu ogroman za sinosnju postavku ,od postavke do samih ideja,protivnicki trener malo je reci da ga je dobio takticki.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], jurisicduska, keli, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Pena, Sazg, Vanja8, Vrhbosnian i 72 gosta.