FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
80
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 155

NisamInSajder
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NisamInSajder » 16 jul 2021, 19:33

Samo da je ostao Mustedanagic u ekipi i da se doveo napadac do utakmica sa Milasmijem, recimo Nedim Hadzic prosli bi. Susic bi sa Mustedanagicem imao sta odigrati u polju, za razliku od sinoc gdje je Susic jedini igrao. Nikad necemo ni imato fajde od Susicevih lopti (bilo cijih), kad igraci stoje na terenu, kad su alibi igraci na terenu, gleda se samo dodati prvom do sebe, sve je bojazljivo nekako, bez agresivnosti, bez zelje i volje... I Mehanovic ce biti fula dok god se ponavljaju partije Fanima kao sinoc, Velkoskog,Sabanovica, Pidre, kada se napadac boji sanse.

Igraci su postali kao i uprava, kasni se u svakom potezu.

Mehanovic = Mustedanagic isti igraci, drugi je jeftiniji i mladji, ali ipak mi smo Sarajevo. Nikad kraju cudnih odluka.

Al helem nejse, mora se i Mehanovic dovesti, Bagaric je tu, jos ozbiljno lijevo krilo, i lijevog beka naci i dosta za ovu polusezonu. Uigrati ekipu i uz sto manje povreda i trzavica do dobrog rezultata.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 16 jul 2021, 19:44

Joj Torlak lafo proziva, lik yebeni pomocni trener u yebenom famosu !!! Sto Dinamo Z i Ajax ne uzese vrlog strucnjaka ???
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 16 jul 2021, 19:49

NisamInSajder je napisao/la:
16 jul 2021, 19:33
Samo da je ostao Mustedanagic u ekipi i da se doveo napadac do utakmica sa Milasmijem, recimo Nedim Hadzic prosli bi. Susic bi sa Mustedanagicem imao sta odigrati u polju, za razliku od sinoc gdje je Susic jedini igrao. Nikad necemo ni imato fajde od Susicevih lopti (bilo cijih), kad igraci stoje na terenu, kad su alibi igraci na terenu, gleda se samo dodati prvom do sebe, sve je bojazljivo nekako, bez agresivnosti, bez zelje i volje... I Mehanovic ce biti fula dok god se ponavljaju partije Fanima kao sinoc, Velkoskog,Sabanovica, Pidre, kada se napadac boji sanse.

Igraci su postali kao i uprava, kasni se u svakom potezu.

Mehanovic = Mustedanagic isti igraci, drugi je jeftiniji i mladji, ali ipak mi smo Sarajevo. Nikad kraju cudnih odluka.

Al helem nejse, mora se i Mehanovic dovesti, Bagaric je tu, jos ozbiljno lijevo krilo, i lijevog beka naci i dosta za ovu polusezonu. Uigrati ekipu i uz sto manje povreda i trzavica do dobrog rezultata.
Mirzad ima daleko bolju karijeru i vjerujem da je puno kvalitetniji, zinedin sa 23 godine djeluje ko da mu je 35... Prvo strasno da fudbaler sa 23 godine ne moze igrat duze od 45 minuta plus nezainteresovan

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 16 jul 2021, 19:54

Ma ova ekipa je losa to treba prihvatiti pa cak uz 2-3 pojacanja mi se mozemo za evropu boriti to je nas trenutni domet(ako dodju ta pojacanja)
Pa mi golmana vise nemamo kako treba ovaj ce se naprimat golova pravo.
Raja konta evo Bagarica davat ce 2+ gola po tekmi,a Pidro ce mu nabacivat.Nije to bas tako.
Daj boze da grijesim al slijedi nam jako stresna sezona

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 jul 2021, 19:57

Hajdeee je napisao/la:
16 jul 2021, 19:13
Skandiranje je podrzalo 95% onih koji su tu uvijek, i koji su tu i protiv "malih" protivnika. Osnovno jezgro na svim tribinama je podrzalo skandiranje.
Nije tacno, evo kazu na istoku dvojica.
Na zapadu sam ja snimio 5-6 huligana.
Pola sjevera sigurno nije skandiralo a
svi vrlo dobro znate da je jug sabrini do smrti odan.
Cuvajmo sabru kao zjenicu oka svoga.
Kakvo licemjerstvo, tjerati najbolju upravu ikada I najbolju direktoricu svih vremena u cijelom univerzumu.
Nece zguba dugo u protivnom,velikih belaja ce biti i tada nece samo ona podojiti.
Moglo bi biti i kolateralne stete, ko je ostao na zapadu zna o cemu pisem.
Bez veze par debila kreci ovdje na forumu i pokusava skrenuti focus na igrace, navijace i njihovo ponasanje itd. Uzalud vam trud, kao i ona, dobit cete ud.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 jul 2021, 19:58

Jel ovo naš vrli forumski puk laje na akademce više nego na vrlog kapitena koji u 34oj godini puca srednje visoku loptu s penala?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 jul 2021, 20:00

obiteljskicovjek je napisao/la:
16 jul 2021, 19:57
Hajdeee je napisao/la:
Skandiranje je podrzalo 95% onih koji su tu uvijek, i koji su tu i protiv "malih" protivnika. Osnovno jezgro na svim tribinama je podrzalo skandiranje.
Nije tacno, evo kazu na istoku dvojica.
Na zapadu sam ja snimio 5-6 huligana.
Pola sjevera sigurno nije skandiralo a
svi vrlo dobro znate da je jug sabrini do smrti odan.
Cuvajmo sabru kao zjenicu oka svoga.
Kakvo licemjerstvo, tjerati najbolju upravu ikada I najbolju direktoricu svih vremena u cijelom univerzumu.
Nece zguba dugo u protivnom,velikih belaja ce biti i tada nece samo ona podojiti.
Moglo bi biti i kolateralne stete, ko je ostao na zapadu zna o cemu pisem.
Bez veze par debila kreci ovdje na forumu i pokusava skrenuti focus na igrace, navijace i njihovo ponasanje itd. Uzalud vam trud, kao i ona, dobit cete ud.
Sve OK. Ali..Sabrina oznacena kao najveci krivac a igraci dobiju samare i prepadanja, a ona skandiranja i neke transparente...tu je taj problem. Galami se na neke igrace godinama pa nisu bolji. Nece ni ona biti.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 16 jul 2021, 20:01

Dovodjenje ovog ujkana Bagarica je znak da smo kao klub izgubili orijentaciju i obraz. Pa u klubu su samo Dalmosi i Ujkani. Ocito je da se klub planski vodi u tom smjjeru !!
Jos godinu dana ovim tempom i mozemo na grb ,umjesto zvijezde ili ljiljana staviti sahulju. I preimenovati se u HNK Sarajevo !
Tuga,kamo idemo,kakvi smo i u sta smo se pretvorili !!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 16 jul 2021, 20:03

Antikloc je napisao/la:
16 jul 2021, 20:01
Dovodjenje ovog ujkana Bagarica je znak da smo kao klub izgubili orijentaciju i obraz. Pa u klubu su samo Dalmosi i Ujkani. Ocito je da se klub planski vodi u tom smjjeru !!
Jos godinu dana ovim tempom i mozemo na grb ,umjesto zvijezde ili ljiljana staviti sahulju. I preimenovati se u HNK Sarajevo !
Mojne nas pratiti i riješiš problem

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 16 jul 2021, 20:04

Zukanovic je napisao/la:
slika
Šta se on ima javljati, završio kao pobočni trener u Famosa....
Drugo nije ni on , a ni drugi iz OŠ AFH stvorili ni jednog igrača..
Nema se sa sinoćnje utakmice što komentirati, igrati bez CF, a produžiti ugovor ublehašu Krsti je idiotizam. Bolje je bilo produžiti Haretu,makar šest mjeseci , puno bi više nam koristio od Krste i Kenana sinoć, nego Krsti i Hebi. Kanurić, Šabanović, Pidro u najboljem slučaju rezerve. Dervišagić u tri situacije jako loše reagirao, udarac glavom i šut u prilici 1/1 na nivou amatera.
Kurdić me je malo razočarao, bojažljiv sa dva tri kiksa koji je Dupovac ispravio, ako ovako nastavi klupa. Previše alibi igre, prvom do sebe i najčešće unazad, da ne govorimo i o puno dodira lopte, što znači da se protivnik postavi iza lopte, u tome su prednjačili def. Vezni i TSS, a ni Kurdić i Dupovac i Pidro su puno meljali loptu....
Ovi Moldavci su samo iskoristili ono što su im Krste, Pidro i Kanurić dali na tanjuru ..
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 16 jul 2021, 20:08

visokohz je napisao/la:
16 jul 2021, 20:03
Antikloc je napisao/la:
Znam da vi Visocaci nemate obraza,casti,postenja,ponosa da biste sve ovo i sve ostalo za marku prodali,no mi Sarajlije smo ipak casni,posteni i cestiti ljudi !! No,ti to ionako ne mozes shvatiti !!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 jul 2021, 20:10

;)
FoSte95 je napisao/la:
16 jul 2021, 17:57
Ja da mi je samo vidjeti snimak kad je Pidro izlazio sa terena
Istok ga baš ispljuvao ,mada je meni Šabanovic bio gori.Imao je pet dodira sa loptom , od toga 3 pogrešna dodavanja. Za razliku od Pidre bukvalno se krio da primi što manje lopti .
Od ovih kao mladjih Dervišagic mi se najbolje pokazao, pa donekle Varešanović, bar je tražio loptu nešto je pokušavao. Ovo ostalo katastrofa.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 16 jul 2021, 20:12

Antikloc je napisao/la:
16 jul 2021, 20:08
visokohz je napisao/la:
Antikloc je napisao/la:
Znam da vi Visocaci nemate obraza,casti,postenja,ponosa da biste sve ovo i sve ostalo za marku prodali,no mi Sarajlije smo ipak casni,posteni i cestiti ljudi !! No,ti to ionako ne mozes shvatiti !!
:guz:

osvajaci551
Kontakt:

Post Postao/la osvajaci551 » 16 jul 2021, 20:13

Antikloc je napisao/la:
:urnebes:
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 jul 2021, 20:13

amypitar je napisao/la:
16 jul 2021, 20:10
;)
FoSte95 je napisao/la:
16 jul 2021, 17:57
Ja da mi je samo vidjeti snimak kad je Pidro izlazio sa terena
Istok ga baš ispljuvao ,mada je meni Šabanovic bio gori.Imao je pet dodira sa loptom , od toga 3 pogrešna dodavanja. Za razliku od Pidre bukvalno se krio da primi što manje lopti .
Od ovih kao mladjih Dervišagic mi se najbolje pokazao, pa donekle Varešanović, bar je tražio loptu nešto je pokušavao. Ovo ostalo katastrofa.
Ja sam bio jedan od pljuvača :urnebes:
Nevjerovatno klub s ejoš nije oglasio nakon onoga juče

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 16 jul 2021, 20:17

Antikloc je napisao/la:
visokohz je napisao/la:
Antikloc je napisao/la:
Vala brate, kontradiktoran si s ovim epitetima. Od nazivanja nekog ujkanom, pa govoriti nekom da je bez časti itd., a sebe nazivati časnim i poštenim, niđe veze.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 16 jul 2021, 20:19

slika
12. igrač kluba iz Titove 38b

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 16 jul 2021, 20:22

MaroonBjelave je napisao/la:
16 jul 2021, 20:17
Antikloc je napisao/la:
visokohz je napisao/la:

Vala brate, kontradiktoran si s ovim epitetima. Od nazivanja nekog ujkanom, pa govoriti nekom da je bez časti itd., a sebe nazivati časnim i poštenim, niđe veze.
:thumbup: mlad je,nadoće....

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 16 jul 2021, 20:23

Hztesanj je napisao/la:
16 jul 2021, 20:19
slika
Za muštuluka :opaopa:
Nego reci ti meni kakvi ste vi iz Tešnja onako k'o ljudi?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 jul 2021, 20:23

Hztesanj je napisao/la:
16 jul 2021, 20:19
slika
FOTOMONTAŽA :D

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.