FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar je ovaj Bodul na klipovima
Ja sam ga ako se dobro sjecam gledao kad je bila pandemija i kad je Bjeloruska liga bila jedina koja se igrala, moguce da griješim da sam ga tacno u njoj gledao samo znam 100 posto da jesam negdje i dosta kvalitetan napadac od Harisa, Krste sigurno duplo bolji.
Realno,ja kao neko ko cesto obraca paznju na tu visinu u fudbalu nekako tesko mogu provariti krilo od 1.93. Nekako ce mi biti logicnije da cemo igrati sa 2 spica gore. Iskreno ponadao sam se dolaskom Sablic da cemo promjeniti to kako je najavljivano da preferira druge formacije.Nadam se i da hoce sad kad je dobio igrace da cemo promjeniti ovi formaciju koju igramo od 46' .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Moze li dobaciti do gola sa poludistance? Moze.
OK, odmah je bolji od trenutnih.
OK, odmah je bolji od trenutnih.
- FKS -
Vi sve znate unaprijed ko je kakav igrač.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Igrao je u Bjelorusiji u sezoni 19/20 za Sahtjor sa kojim je i osvojio ligu.90minut je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:57Ja sam ga ako se dobro sjecam gledao kad je bila pandemija i kad je Bjeloruska liga bila jedina koja se igrala, moguce da griješim da sam ga tacno u njoj gledao samo znam 100 posto da jesam negdje i dosta kvalitetan napadac od Harisa, Krste sigurno duplo bolji.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Zbog frizure ostao upečatljivElCartel11 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 12:03Igrao je u Bjelorusiji u sezoni 19/20 za Sahtjor sa kojim je i osvojio ligu.90minut je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:57Ja sam ga ako se dobro sjecam gledao kad je bila pandemija i kad je Bjeloruska liga bila jedina koja se igrala, moguce da griješim da sam ga tacno u njoj gledao samo znam 100 posto da jesam negdje i dosta kvalitetan napadac od Harisa, Krste sigurno duplo bolji.
Uglavnom sviđa mi se ovo sve moram priznati dovesti možda još dvojicu i spremni smo.
Kosica i brada ko Menso
. Samo duza varijanta
Ma ovaj ce da oplodi ligu.Vidi se to odmah.
Rodjen u Sarajevo.

Ma ovaj ce da oplodi ligu.Vidi se to odmah.
Rodjen u Sarajevo.
- FKS -
-
- Kontakt:
Pokriva obe pozicije
Prirodna pozicija napadac
U Sirokom vise igrao krilo
Kod nas vjerovatno
Bagaric-lijevo krilo
Bodul-napadac
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Još da je kakvog lijevog beka naći, bili bi jači za 30%.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- JavierBosnia
- Kontakt:
Al likovi kako koji igrac dodje, odma na transfermarkt, malo youtube i pravac forum da pisu neke informacije ja ga gledao prije 3 godine u nekoj pizdi materini, ovakav onakav je. A u sustini traze linkove za nase utakmice, jedva i to gledaju
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Od kud lova za ove zajebancije? 

Sa ovom dvojicom neka 3 5 2/5 3 2 bi mogla, ja bih to ovako položio
Kanuric
Kurdic Lazic Dupovac
Sevelj Andrej Sušić Fanimo
Varešanovic
Bagaric Bodul
Fanima na lijevog wing backa, prvo jer je lijevak, drugo ima brzinu i dok je igrao na desnom krilu često se vraćao nazad da pomogne u defanzivi, i uz te sve brz je. Bio bi nam nešto kao Davies u Bayernu.
3 pozadi standardno
Za Sevelja zamjena Hebibovic
Lijevo Pidro kao back up sto bi i moglo, ne bi morali dovoditi nikoga tu
U vezi umjesto Andreja i Šušića bi mogli Oremus i Palic, ovo sto sam napravio gore jeste pretpostavka da igramo našu ligu, tj ne moramo sa 2 Destruktivca da se branimo.
Salcin i Varešanovic nek se bore za poziciju ispred Tine,i sad koliko vidim Bodul je klasični poacher, tako njega neka na ramenu posljednjeg u odbrani protivničke ekipe, a Bagaric neka se malo vraća i otvara prostor za njega.
Sve u svemu volio bih barem da se proba nesto ovako, po meni Oremus je višak u ekipi, krila nam ne trebaju ovdje samo dobri wing back-ovi, možemo imati jednog u obliku Fanima, ali za Sevelja nisam toliko siguran.
Sve u svemu Buric bi nam legao ko budali samar, riješiti se Cmiljanica i dati Dervisagicu i Ahmetovicu šanse sa klupe pored ova 2,Ramic u veznom takodjer, pa sta bude.
Kanuric
Kurdic Lazic Dupovac
Sevelj Andrej Sušić Fanimo
Varešanovic
Bagaric Bodul
Fanima na lijevog wing backa, prvo jer je lijevak, drugo ima brzinu i dok je igrao na desnom krilu često se vraćao nazad da pomogne u defanzivi, i uz te sve brz je. Bio bi nam nešto kao Davies u Bayernu.
3 pozadi standardno
Za Sevelja zamjena Hebibovic
Lijevo Pidro kao back up sto bi i moglo, ne bi morali dovoditi nikoga tu
U vezi umjesto Andreja i Šušića bi mogli Oremus i Palic, ovo sto sam napravio gore jeste pretpostavka da igramo našu ligu, tj ne moramo sa 2 Destruktivca da se branimo.
Salcin i Varešanovic nek se bore za poziciju ispred Tine,i sad koliko vidim Bodul je klasični poacher, tako njega neka na ramenu posljednjeg u odbrani protivničke ekipe, a Bagaric neka se malo vraća i otvara prostor za njega.
Sve u svemu volio bih barem da se proba nesto ovako, po meni Oremus je višak u ekipi, krila nam ne trebaju ovdje samo dobri wing back-ovi, možemo imati jednog u obliku Fanima, ali za Sevelja nisam toliko siguran.
Sve u svemu Buric bi nam legao ko budali samar, riješiti se Cmiljanica i dati Dervisagicu i Ahmetovicu šanse sa klupe pored ova 2,Ramic u veznom takodjer, pa sta bude.
Bagaric spic, Bodul iza njega
Idi dr.kaj na zeljkanovu temu

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Idi dr.kaj Vanji. Kaže dobar si u tom jobu.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Ovi amateri predvođeni Siminhankom, kao na kosovskom boju, kada izgubimo minimalno 260 th €, počeli dovoditi pojačanja.
Vakat je uzeti malo odmor...pozz

Vakat je uzeti malo odmor...pozz

FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, Imamkarbarum, Napapijri, napoleon72, riki46 i 56 gostiju.