Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Formula 1
ako je nesto dobro iz ovoga je to sto cemo dobiti jos vecu tenziju u nastavku sezone izmedju ove dvojice 
Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Max bio ispred za duzinu bolida i otisao bi ispred da nije doslo do kontakta, ostavio prostor za Hamiltona ovaj imao prednji lijevi točak okrenut ka Maxovom bolidu i udario ga. Čak ni volan nije fiksirao desno. Nije namjerno ali neoprezno trkanje se mora kazniti
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 18 jul 2021, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Covjece Max ima liniju i bio je ispred. Ni Mercedes to ne spori. Suvise ambiciozno je pokusati preticati u onoj krivini sa unutrasnje strane.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ovo su profesionalci, Hamilton je morao stati na kocnicu i pustit ga da prodje jer je bio Max ispred ured za cijeli bolid.
Na iskustvo je znao da Max sa kontaktom ide van staze.
Molim Boga sa se ovo Hamiltonu vrati kad-tad ovo je bezobrazluk cisti.
Da sam Max, dobio bi samarcinu
Na iskustvo je znao da Max sa kontaktom ide van staze.
Molim Boga sa se ovo Hamiltonu vrati kad-tad ovo je bezobrazluk cisti.
Da sam Max, dobio bi samarcinu
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jasno sve. Nikad ona putanja nije mogla biti njegova jer je bio iza.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nevjerojatna glupost Hama, koja gnjida od vozača i covjeka. Ulazis u takav duel,gdje si svjestan da ovakva situacija pri brzinama kakve jesu u ovoj krivini moze dovesti do takvih povreda da unistis sezonu da ne kazem karijeru Maxu. Ovo ce utjecati na nastavak sezone, pogotovo ako je Max dozivio potres mozga.
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj Wolf je uber pizda.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Otkad ja govorim da se ne zna ko je odvratniji od njega i Hamiltona.
Imao je sličnu situaciju Hamilton ranije u toku kruga, gdje je velikom većinom bio ispred Maxovog bolida pa nije naglo zatvarao vrata.
Na ovaj nacin vozac iza uvijek moze izbacit ovog ispred ... Udje preambiciozno u krivinu i cusne ga u zadnju gumu i pocne pametovat trkacki incident 
On ko Novalic, kaze poslao sam Mail hahja
Tako je.
Vidjet ćemo hoće li Lewis uopće završiti ovu utrku. Vjerujem da je bolid svakako oštećen i da nije na 100%. Dodaj uz to kaznu i 3 mjesto je dobro.
Naravno, nadam se da će završiti kao prvi, još sljedeća utrka Lewisov domaći teren.
Sezona bodovno nikad zanimljivija.
Dobice 5s kazne da se svi smire,a ta kazna nije nista realno,jer ovo sad vise nema se sta gkedati osim ako se neko ne bi zabio i u Lewisa,sve ostalo je lagana pobjeda Lewisa
-
Bundesliga
- Kontakt:
Volio bih da nekako Leclerc može do pobjede ali sumnjam da se može odbraniti od Bottasa ili Norrisa.
Sta rade vise, kaze ovaj njemacki komentator, mozda ce i pjesak jos popravljati hahahjaj
Hamilton ni jednom nije bio na trkackoj liniji zato i nije mogao zatvarati vrata jel bi uvijek i doslo do ovoga do cega je doslo ...ne mozes zatvarat vrata ako nisi na trkackoj liniji ...svasta
Maxa smo svi zavoljeli jer je agresivan, a sad nam smeta kad je neko drugi agresivan. Koliko ovakvih incidenata je izazvao Max? Imaju sudije, nek ljudi rade svoj posao.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.