Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
U Parizu juče milioni ljudi na glavnoj gradskoj ulici, protiv corona terora,a u TUZLI 1 000 gledalaca
Na Grbavici sinoc poluprazne tribine,PECARA puna, Banja Luka puna protiv Rumuna,,Veležu 5 000 karti

Vec u ovom trenu se tiho prica da je te sezone suspendovano 13 sudija zbog nas. Sutra potvrda!feniksptica je napisao/la: ↑18 jul 2021, 22:03Tad ste nas i yebali sve za vjek vjekova..tad je moro Gigovic uletit. Sve ostalo je Borac
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- Tristan
- Kontakt:
Ma ne isplatiti se to. Imas m:sat plus, srednji paket, 145 kanala, 12 mjeseci po 11 KM, druga godina po 22KM, gratis na 2 tv-a, gratis prikljucak. 4 Arene standardno, plus Arena Srb, Arena Hr... Dostupno u cijeloj BiH.
https://mtel.ba/televizija/m-sat/m-sat-ponuda
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- oldschool72
- Kontakt:
Paket imam od nekog kokošara, nije mi jednom zakočilo ali. moram reći da mi je procesor u iptv resiveru moćan(možda to ima.veze jer dok sam imao isti iptv na starom vu+ resiveru uvijek mi sporadično trzala slika.
Velež do groba
Jel ovo Vico obukao sudije u svoju opremu
Nek se zna cij su 
Max Allegri
X u Širokom bi bio odličan za Sarajevo i Velež ako pobjede. Nekad je bolje i izgubiti nego zaredati x-eve.
Široki pao fizički samo tako.
Široki pao fizički samo tako.
https://sportsport.ba/fudbal/enver-kula ... car/403851
Jao stajlinga, pravo je moderna. Nisam znao da smo tako “in”.
Jao stajlinga, pravo je moderna. Nisam znao da smo tako “in”.
- Beduin
- Kontakt:
Na Tusnju u roza boji. Odmah pokazao da je Vicina kurava.
Samo jos s uniformama u duginim bojama da pocnu trckarati po stadionima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sta covjek odbrani
Odbrana sezone vec u prvom kolu.
Odbrana sezone vec u prvom kolu.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Kakva odbrana 
Kakav golman je ovaj Miskic 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kakva utakmica na Širokom, oslijepio sam od (ne)kvalitete, ne zna se ko je gori, a mislio sam da su oni nesrećnici iz Sj. Irske amateri.
Najveći mitomani i falsifikatori svega potpuno identični kao prošle sezone, a Široki potpuno fizički nespreman. Grozota od utakmice.
Najveći mitomani i falsifikatori svega potpuno identični kao prošle sezone, a Široki potpuno fizički nespreman. Grozota od utakmice.
Dobar Zrinjski, trebali su pobijediti. Ovo je za njih kiks u borbi za prvaka, s tim prije sto je Siroki umoran od utakmice u Albaniji. Sada im dolazi Velez koji je takodjer opterecen sa igranjem u Evropi i koji je apsolutno fokusiran na AEK. Mislim da ce tu pobijediti.
Liga je smece, sto kvalitetom, sto sudjenjem, ali opet je zanimljivo pratiti rasplet kao u indijskoj seriji, neka se nesto desava.
Sarajevo i Velez ne smiju kiksati.
Liga je smece, sto kvalitetom, sto sudjenjem, ali opet je zanimljivo pratiti rasplet kao u indijskoj seriji, neka se nesto desava.
Sve si upravu. Pošto se raspliće sezona Zrinja sebi nije smio dozvoliti kiks u Lištici. Isto tako Sarajevo i Velež moraju dobiti obavezno.Neutral je napisao/la: ↑18 jul 2021, 22:55Dobar Zrinjski, trebali su pobijediti. Ovo je za njih kiks u borbi za prvaka, s tim prije sto je Siroki umoran od utakmice u Albaniji. Sada im dolazi Velez koji je takodjer opterecen sa igranjem u Evropi i koji je apsolutno fokusiran na AEK. Mislim da ce tu pobijediti.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Ocajna utakmica !Baader je napisao/la: ↑18 jul 2021, 22:55Kakva utakmica na Širokom, oslijepio sam od (ne)kvalitete, ne zna se ko je gori, a mislio sam da su oni nesrećnici iz Sj. Irske amateri.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
U pravu je čovjek, svaki kiks u ovoj fazi takmičenja je poguban.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sutra velez ako dobije gotovo je ovo. Osvajaju sigurnoVettel5 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 22:59Sve si upravu. Pošto se raspliće sezona Zrinja sebi nije smio dozvoliti kiks u Lištici. Isto tako Sarajevo i Velež moraju dobiti obavezno.Neutral je napisao/la: ↑18 jul 2021, 22:55Dobar Zrinjski, trebali su pobijediti. Ovo je za njih kiks u borbi za prvaka, s tim prije sto je Siroki umoran od utakmice u Albaniji. Sada im dolazi Velez koji je takodjer opterecen sa igranjem u Evropi i koji je apsolutno fokusiran na AEK. Mislim da ce tu pobijediti.