Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los_Blanos2 » 19 jan 2011, 11:51

To si citao na Sport.es pa nije ni cudo..katalonske gluposti :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 jan 2011, 11:55

Los_Blanos2 je napisao/la:To si citao na Sport.es pa nije ni cudo..katalonske gluposti :mrgreen:
Si siguran da je Sport.es katalonski?
Ja sam ubedjen da je El mundo deportivo. :?:
MVP - Messi-Villa-Pedro

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 jan 2011, 12:05

Oba su katalonska :D Ta prica nidje veze, Perez navodno rekao da se bira izmedju Ruuda i Moratu, ako ne dovedu Ruuda da je izbor Morata tako da ce se jos jedan napadac pridodati Benzemi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 19 jan 2011, 12:09

losmi je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:To si citao na Sport.es pa nije ni cudo..katalonske gluposti :mrgreen:
Pa ako neznas da je sport.es katalonski ebaji ga onda :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 19 jan 2011, 12:10

losmi je napisao/la:Al evo gledam,vi ste 80 % prosli Atletico Madrid,i onda u polufinalu sa Sevillom,koju bi trelao da prodjete,pa lako moze da se desi da igraju Real-Barcelona u finalu kopa,to bi bilo odlicno.Jel zna neko od vas,kog datuma se igra?
Finale se igra 20.4. Prve polufinalne tekme su na rasporedu već sljedeći tjedan, a uzvrati tjedan kasnije.

Što se novina tiče, meni je El Mundo Deportivo > Sport.es; i jedne i druge su proFCB, kao što su Marca i As proRMCF.

Samo za info, El Mundo Deportivo su 2. najstarije sportske novine u Europi (osnovani 1906.), najstarije su La Gazzetta dello Sport (ITA). Sport.es osnovani 1979., Marca 1938. i As 1967.

I ja priželjkujem El Clasico u finalu CdR!!!
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 19 jan 2011, 12:11

Leader je napisao/la:
losmi je napisao/la:Al evo gledam,vi ste 80 % prosli Atletico Madrid,i onda u polufinalu sa Sevillom,koju bi trelao da prodjete,pa lako moze da se desi da igraju Real-Barcelona u finalu kopa,to bi bilo odlicno.Jel zna neko od vas,kog datuma se igra?
Finale se igra 20.4. Prve polufinalne tekme su na rasporedu već sljedeći tjedan, a uzvrati tjedan kasnije.

Što se novina tiče, meni je El Mundo Deportivo > Sport.es; i jedne i druge su proFCB, kao što su Marca i As proRMCF.

Samo za info, El Mundo Deportivo su 2. najstarije sportske novine u Europi (osnovani 1904.), najstarije su La Gazzetta dello Sport (ITA). Sport.es osnovani 1979., Marca 1938. i As 1967.

I ja priželjkujem El Clasico u finalu CdR!!!
Prizeljkujem jos 3 El Clasica ove sezone ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 jan 2011, 12:13

@Leader, najstarije su i opet pisu gluposti :mrgreen:

MI smo u polufinalu jednom nogom, osim ako se ne desi neko cudo, mada ne vjerujem, kompleksi su to a i imamo finu prednost. Treba po meni izvesti najjaci sastav i probati da se dobije utakmica da bi i samopouzdanje poraslo nakon Almerie. Znaci nikakvih eksperimenata nego najjaci sastav od prve, a onda u 2 poluvremenu nek Mourinho mijenja.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 jan 2011, 12:14

Los_Blanos2 je napisao/la:
losmi je napisao/la:
Pa ako neznas da je sport.es katalonski ebaji ga onda :mrgreen:
Znao sam za Marcu,a za sport nisam bio siguran,al ok.ne mora da znaci da svaku vest koju objavi katalonski medij da je lazna?!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 19 jan 2011, 12:15

@leader stvar je u tome da Marca prati sve spanjolske klubove na naslovnicu izadje nesto sto vezano npr za Villareal Deportivo o Barcu , dok Sport o El Mundo deportivo nikad nista drugo sto nije vezano za Barcu bio to portal o novine dnevne..zato su to drugacije 8-) to zna citava spanija
a najstarije kazes pa opet gluposti pisu :oops:

edit:dosta vise o sport,marca,as itddd
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 19 jan 2011, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 19 jan 2011, 12:15

Nail for Real je napisao/la:@Leader, najstarije su i opet pisu gluposti :mrgreen:

MI smo u polufinalu jednom nogom, osim ako se ne desi neko cudo, mada ne vjerujem, kompleksi su to a i imamo finu prednost. Treba po meni izvesti najjaci sastav i probati da se dobije utakmica da bi i samopouzdanje poraslo nakon Almerie. Znaci nikakvih eksperimenata nego najjaci sastav od prve, a onda u 2 poluvremenu nek Mourinho mijenja.
Samo da odmori Di Mariu da malo dodje do daha i odmori malo, pustit da dijete Reala trci za nas tim-Granero.. Mislim da u ovakvim utakmicama bas nam to fali, Madridski duh.. I Gaga od prve i to je to.. :D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 jan 2011, 12:22

L_blancos je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:@Leader, najstarije su i opet pisu gluposti :mrgreen:

Samo da odmori Di Mariu da malo dodje do daha i odmori malo, pustit da dijete Reala trci za nas tim-Granero.. Mislim da u ovakvim utakmicama bas nam to fali, Madridski duh.. I Gaga od prve i to je to.. :D
Onda bi Ozil isao na krilo gdje nije najbolji a Granero na Ozilovu poziciju...
Mislim da bi bolje bilo da pocnemo u najjacem sastavu, eventualno Gago umjesto Khedire, pa da poslije udju Morata, Kaka i Granero. A da nikakvog eksperimentisanja u odbrani nema, jer je ovo knock-out utakmica.

Ali kako god da bude
LA PESADILLA CONTINUA :D

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 jan 2011, 12:24

Evo sad vidim,
Liga: Real-Barcelona 17.4.2011
Finale kupa 20.4.2011
Za 3 dana,Real i barcelona bi mogli dva puta da igraju.Sjajno :D
Zadnja izmjena: losmi, dana/u 19 jan 2011, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 jan 2011, 12:25

losmi je napisao/la:Evo sad vidim,
Liga: Real-Barcelona 20.4.2011
Finale kupa 20.4.2011
Za 3 dana,Real i barcelona bi mogli dva puta da igraju.Sjajno :D
Po ovome ispade da ce Real i Barca igrati dvije utakmice za jedan dan :D Valja odmarat igrace za ovu vazniju :lol:

EDIT: Evo spiska pozvanih igraca :
Goalkeepers:Casillas, Adan, Pacheco.
Defenders: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Garay.
Midfielders: Gago, Khedira, Granero, Xabi Alonso, Pedro Leon, Di Maria, Canales, Kaka, Ozil.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema.

Nema Lassa, ali izgleda nista od Morate i Sarabie.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 19 jan 2011, 12:38

Los_Blanos2 je napisao/la:@leader stvar je u tome da Marca prati sve spanjolske klubove na naslovnicu izadje nesto sto vezano npr za Villareal Deportivo o Barcu , dok Sport o El Mundo deportivo nikad nista drugo sto nije vezano za Barcu bio to portal o novine dnevne..zato su to drugacije 8-)
a najstarije kazes pa opet gluposti pisu :oops:
El Mundo Deportivo postoji po regijama, pa tako katalonski piše uglavnom o FCB. Postoji i El Mundo Atletico koji se bavi Atleticom kao što im ime kaže, Mundo Deportivo Bizkaia piše o Athletic Bilbao i Mundo Deportivo Gipuzkoa piše o Real Sociedadu.

Marca su najtiražnije novine u ESP, i stoga nisu toliko priklonjene RMCF i Atleticu (klubovima iz Madrida), jer moraju koliko toliko biti neutralne, ipak oni dodjeluju nagradu "Pichichi" i "Zamora", iako nije tajna da su sklone Madrižanima.

AS su novine priklonjene RMCF-u, u Kataloniji se mogu uspoređivati s Sport.es koji su isto tako potpuno priklonjeni FC Barceloni, dosta im govori slogan: "uvijek s Barçom".

Gluposti pišu manje više svi. ;)
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 jan 2011, 12:40

Gluposti pisu manje vise svi, to je istina, ali ove katalonske novine imaju za cilj izgleda da konstantno "unose nemir",tj. da probaju da ga unesu :D u redove Madridjana.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 jan 2011, 12:42

Nail for Real je napisao/la:Gluposti pisu manje vise svi, to je istina, ali ove katalonske novine imaju za cilj izgleda da konstantno "unose nemir",tj. da probaju da ga unesu :D u redove Madridjana.
I obrnuto . . . . . .
Primer ti je ova saga oko zlatne lopte,kao i objavljivanje da su se pique i alves potukli na utakmici sa Betisom,sto su oni brzo demantovali,cak je i xavi rekao spanskim medijima da su smesni,i da nece uspeti da poremete mir u barceloni.
MVP - Messi-Villa-Pedro

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 jan 2011, 12:55

losmi je napisao/la: Primer ti je ova saga oko zlatne lopte,kao i objavljivanje da su se pique i alves potukli na utakmici sa Betisom,sto su oni brzo demantovali,cak je i xavi rekao spanskim medijima da su smesni,i da nece uspeti da poremete mir u barceloni.
Ma novinari samo izmišljaju jer nemaju šta da pišu. Zato kod mene samo postoji jedna stranica a to je realmadrid.com ha ya. Samo njima vjerujem.

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 19 jan 2011, 13:32

Finale kupa je u maju, nešto malo prije finala Lige prvaka ;)
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 19 jan 2011, 14:04

Nail for Real je napisao/la:
lech je napisao/la:
L_blancos je napisao/la: Pa znam ja da vas dosta slini za Messijem Ronaldom, Robenom i drugima..
On je ponavljam igrao ispred dva najsebicnija igraca i opet vodio Real u 3 sezone..Njegovo je da daje golove, a uostalom zna i on neke finte..
ja jedino slinim za Seherzadom, Salmom Hayek, Madelein Stowe... za tebe ne znam. ako ti je neka utjeha masa raje se pali na Ronalda :lol:
upravo zbog toga sto nas je on vodio, nekakva Roma i Lyon su nas izbacivali iz LP. pa taj je Higuain samo uzimao mjesto Raulu koji bi svakako vise dao od njega.
Zbog Higuaina ispadamo 3,4 zadnje godine iz LS :shock: :o
Uzimao mjesta Raulu?
Vrati se ti tvojim telenovelama, ocigledno ne pratis Real zadnje 3,4 godine. Pa Higuain i Raul su cinili tandem u napadu, dok nije dosao Ronaldo. Raul bi dao vise od njega? Raula su godine stigle, dao je samo 4 gola prosle sezone u Primeri ( napomena da je prvih mozda 10-tak kola igrao u prvoj postavi ) a Higuain 27 ( nije otpocetka igrao u prvoj postavi + izbivao je sa terena odredjeni period ).

Molim te nemoj vise.
Pa nego zbog koga smo ? hahah lako je davati golove znj ekipama u Primeri.. kad dodje neko jaci izgubi se. kad je dao gol Barseloni osim na pesu ? nikada on nece izrasti u napadaca ko sto su bili Anri, Raul, Ibrahimovic... pa Dzeko ga u zubima moze nositi. Raula da su godine stigle ne bi davao onoliko golova u zanimljivijoj BL i LP.... ako su oni cinili tandem gdje je onda tu Nisterloy ? jesu li vecinom on i Higuain igrali napad a Raul bio na klupi ? sad se poklopi salicom od kafe i ne postaj vise.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 jan 2011, 14:11

Gubili smo jer nam je tim bio los, jer nam je odbrana bila losa, a ne zbog Higuaina.
Maestro je dao 2 gola Barceloni ako nisi znao. Jednom slomio kicmu Puyolu i Thuramu a drugi put glavom.
Ma nema, razbija Raul u Bundesligi koja je slabija od Primere, pa jarane prosle sezone dao je samo 4 gola za Real u Primeri. I naravno da ce Higuain biti ispred njega sa 27.
Kada su Raul i Higuain cinili tandem, znaci prije dolaska CR7, Ruud je bio tesko povrijedjen, u stvari s.**** je koljeno, pa je Higuain zacementirao svoje mjesto u 1 postavi i cinio tandem sa Raulom.

Iz ovih tvojih tvrdnji se samo vidi kako slabo pratis Real i ti si taj koji bi trebao da se poklopi.

ANIMO PIPA, RECUPERETE PRONTO!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.