Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
To si citao na Sport.es pa nije ni cudo..katalonske gluposti 
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Si siguran da je Sport.es katalonski?Los_Blanos2 je napisao/la:To si citao na Sport.es pa nije ni cudo..katalonske gluposti
Ja sam ubedjen da je El mundo deportivo.
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Nail for Real
- Kontakt:
Oba su katalonska
Ta prica nidje veze, Perez navodno rekao da se bira izmedju Ruuda i Moratu, ako ne dovedu Ruuda da je izbor Morata tako da ce se jos jedan napadac pridodati Benzemi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Pa ako neznas da je sport.es katalonski ebaji ga ondalosmi je napisao/la:Si siguran da je Sport.es katalonski?Los_Blanos2 je napisao/la:To si citao na Sport.es pa nije ni cudo..katalonske gluposti
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Finale se igra 20.4. Prve polufinalne tekme su na rasporedu već sljedeći tjedan, a uzvrati tjedan kasnije.losmi je napisao/la:Al evo gledam,vi ste 80 % prosli Atletico Madrid,i onda u polufinalu sa Sevillom,koju bi trelao da prodjete,pa lako moze da se desi da igraju Real-Barcelona u finalu kopa,to bi bilo odlicno.Jel zna neko od vas,kog datuma se igra?
Što se novina tiče, meni je El Mundo Deportivo > Sport.es; i jedne i druge su proFCB, kao što su Marca i As proRMCF.
Samo za info, El Mundo Deportivo su 2. najstarije sportske novine u Europi (osnovani 1906.), najstarije su La Gazzetta dello Sport (ITA). Sport.es osnovani 1979., Marca 1938. i As 1967.
I ja priželjkujem El Clasico u finalu CdR!!!
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Prizeljkujem jos 3 El Clasica ove sezoneLeader je napisao/la:Finale se igra 20.4. Prve polufinalne tekme su na rasporedu već sljedeći tjedan, a uzvrati tjedan kasnije.losmi je napisao/la:Al evo gledam,vi ste 80 % prosli Atletico Madrid,i onda u polufinalu sa Sevillom,koju bi trelao da prodjete,pa lako moze da se desi da igraju Real-Barcelona u finalu kopa,to bi bilo odlicno.Jel zna neko od vas,kog datuma se igra?
Što se novina tiče, meni je El Mundo Deportivo > Sport.es; i jedne i druge su proFCB, kao što su Marca i As proRMCF.
Samo za info, El Mundo Deportivo su 2. najstarije sportske novine u Europi (osnovani 1904.), najstarije su La Gazzetta dello Sport (ITA). Sport.es osnovani 1979., Marca 1938. i As 1967.
I ja priželjkujem El Clasico u finalu CdR!!!
- Nail for Real
- Kontakt:
@Leader, najstarije su i opet pisu gluposti
MI smo u polufinalu jednom nogom, osim ako se ne desi neko cudo, mada ne vjerujem, kompleksi su to a i imamo finu prednost. Treba po meni izvesti najjaci sastav i probati da se dobije utakmica da bi i samopouzdanje poraslo nakon Almerie. Znaci nikakvih eksperimenata nego najjaci sastav od prve, a onda u 2 poluvremenu nek Mourinho mijenja.
MI smo u polufinalu jednom nogom, osim ako se ne desi neko cudo, mada ne vjerujem, kompleksi su to a i imamo finu prednost. Treba po meni izvesti najjaci sastav i probati da se dobije utakmica da bi i samopouzdanje poraslo nakon Almerie. Znaci nikakvih eksperimenata nego najjaci sastav od prve, a onda u 2 poluvremenu nek Mourinho mijenja.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Znao sam za Marcu,a za sport nisam bio siguran,al ok.ne mora da znaci da svaku vest koju objavi katalonski medij da je lazna?!Los_Blanos2 je napisao/la:Pa ako neznas da je sport.es katalonski ebaji ga ondalosmi je napisao/la:Si siguran da je Sport.es katalonski?Los_Blanos2 je napisao/la:To si citao na Sport.es pa nije ni cudo..katalonske gluposti
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@leader stvar je u tome da Marca prati sve spanjolske klubove na naslovnicu izadje nesto sto vezano npr za Villareal Deportivo o Barcu , dok Sport o El Mundo deportivo nikad nista drugo sto nije vezano za Barcu bio to portal o novine dnevne..zato su to drugacije
to zna citava spanija
a najstarije kazes pa opet gluposti pisu
edit:dosta vise o sport,marca,as itddd
edit:dosta vise o sport,marca,as itddd
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 19 jan 2011, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Samo da odmori Di Mariu da malo dodje do daha i odmori malo, pustit da dijete Reala trci za nas tim-Granero.. Mislim da u ovakvim utakmicama bas nam to fali, Madridski duh.. I Gaga od prve i to je to..Nail for Real je napisao/la:@Leader, najstarije su i opet pisu gluposti![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
Onda bi Ozil isao na krilo gdje nije najbolji a Granero na Ozilovu poziciju...L_blancos je napisao/la:Samo da odmori Di Mariu da malo dodje do daha i odmori malo, pustit da dijete Reala trci za nas tim-Granero.. Mislim da u ovakvim utakmicama bas nam to fali, Madridski duh.. I Gaga od prve i to je to..Nail for Real je napisao/la:@Leader, najstarije su i opet pisu gluposti![]()
Mislim da bi bolje bilo da pocnemo u najjacem sastavu, eventualno Gago umjesto Khedire, pa da poslije udju Morata, Kaka i Granero. A da nikakvog eksperimentisanja u odbrani nema, jer je ovo knock-out utakmica.
Ali kako god da bude
LA PESADILLA CONTINUA
Evo sad vidim,
Liga: Real-Barcelona 17.4.2011
Finale kupa 20.4.2011
Za 3 dana,Real i barcelona bi mogli dva puta da igraju.Sjajno
Liga: Real-Barcelona 17.4.2011
Finale kupa 20.4.2011
Zadnja izmjena: losmi, dana/u 19 jan 2011, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Nail for Real
- Kontakt:
Po ovome ispade da ce Real i Barca igrati dvije utakmice za jedan danlosmi je napisao/la:Evo sad vidim,
Liga: Real-Barcelona 20.4.2011
Finale kupa 20.4.2011
EDIT: Evo spiska pozvanih igraca :
Goalkeepers:Casillas, Adan, Pacheco.
Defenders: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Garay.
Midfielders: Gago, Khedira, Granero, Xabi Alonso, Pedro Leon, Di Maria, Canales, Kaka, Ozil.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema.
Nema Lassa, ali izgleda nista od Morate i Sarabie.
El Mundo Deportivo postoji po regijama, pa tako katalonski piše uglavnom o FCB. Postoji i El Mundo Atletico koji se bavi Atleticom kao što im ime kaže, Mundo Deportivo Bizkaia piše o Athletic Bilbao i Mundo Deportivo Gipuzkoa piše o Real Sociedadu.Los_Blanos2 je napisao/la:@leader stvar je u tome da Marca prati sve spanjolske klubove na naslovnicu izadje nesto sto vezano npr za Villareal Deportivo o Barcu , dok Sport o El Mundo deportivo nikad nista drugo sto nije vezano za Barcu bio to portal o novine dnevne..zato su to drugacije
Marca su najtiražnije novine u ESP, i stoga nisu toliko priklonjene RMCF i Atleticu (klubovima iz Madrida), jer moraju koliko toliko biti neutralne, ipak oni dodjeluju nagradu "Pichichi" i "Zamora", iako nije tajna da su sklone Madrižanima.
AS su novine priklonjene RMCF-u, u Kataloniji se mogu uspoređivati s Sport.es koji su isto tako potpuno priklonjeni FC Barceloni, dosta im govori slogan: "uvijek s Barçom".
Gluposti pišu manje više svi.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- Nail for Real
- Kontakt:
Gluposti pisu manje vise svi, to je istina, ali ove katalonske novine imaju za cilj izgleda da konstantno "unose nemir",tj. da probaju da ga unesu
u redove Madridjana.
I obrnuto . . . . . .Nail for Real je napisao/la:Gluposti pisu manje vise svi, to je istina, ali ove katalonske novine imaju za cilj izgleda da konstantno "unose nemir",tj. da probaju da ga unesuu redove Madridjana.
Primer ti je ova saga oko zlatne lopte,kao i objavljivanje da su se pique i alves potukli na utakmici sa Betisom,sto su oni brzo demantovali,cak je i xavi rekao spanskim medijima da su smesni,i da nece uspeti da poremete mir u barceloni.
MVP - Messi-Villa-Pedro
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma novinari samo izmišljaju jer nemaju šta da pišu. Zato kod mene samo postoji jedna stranica a to je realmadrid.com ha ya. Samo njima vjerujem.losmi je napisao/la: Primer ti je ova saga oko zlatne lopte,kao i objavljivanje da su se pique i alves potukli na utakmici sa Betisom,sto su oni brzo demantovali,cak je i xavi rekao spanskim medijima da su smesni,i da nece uspeti da poremete mir u barceloni.
Finale kupa je u maju, nešto malo prije finala Lige prvaka 
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Pa nego zbog koga smo ? hahah lako je davati golove znj ekipama u Primeri.. kad dodje neko jaci izgubi se. kad je dao gol Barseloni osim na pesu ? nikada on nece izrasti u napadaca ko sto su bili Anri, Raul, Ibrahimovic... pa Dzeko ga u zubima moze nositi. Raula da su godine stigle ne bi davao onoliko golova u zanimljivijoj BL i LP.... ako su oni cinili tandem gdje je onda tu Nisterloy ? jesu li vecinom on i Higuain igrali napad a Raul bio na klupi ? sad se poklopi salicom od kafe i ne postaj vise.Nail for Real je napisao/la:Zbog Higuaina ispadamo 3,4 zadnje godine iz LSlech je napisao/la:ja jedino slinim za Seherzadom, Salmom Hayek, Madelein Stowe... za tebe ne znam. ako ti je neka utjeha masa raje se pali na RonaldaL_blancos je napisao/la: Pa znam ja da vas dosta slini za Messijem Ronaldom, Robenom i drugima..
On je ponavljam igrao ispred dva najsebicnija igraca i opet vodio Real u 3 sezone..Njegovo je da daje golove, a uostalom zna i on neke finte..
upravo zbog toga sto nas je on vodio, nekakva Roma i Lyon su nas izbacivali iz LP. pa taj je Higuain samo uzimao mjesto Raulu koji bi svakako vise dao od njega.![]()
![]()
Uzimao mjesta Raulu?
Vrati se ti tvojim telenovelama, ocigledno ne pratis Real zadnje 3,4 godine. Pa Higuain i Raul su cinili tandem u napadu, dok nije dosao Ronaldo. Raul bi dao vise od njega? Raula su godine stigle, dao je samo 4 gola prosle sezone u Primeri ( napomena da je prvih mozda 10-tak kola igrao u prvoj postavi ) a Higuain 27 ( nije otpocetka igrao u prvoj postavi + izbivao je sa terena odredjeni period ).
Molim te nemoj vise.
- Nail for Real
- Kontakt:
Gubili smo jer nam je tim bio los, jer nam je odbrana bila losa, a ne zbog Higuaina.
Maestro je dao 2 gola Barceloni ako nisi znao. Jednom slomio kicmu Puyolu i Thuramu a drugi put glavom.
Ma nema, razbija Raul u Bundesligi koja je slabija od Primere, pa jarane prosle sezone dao je samo 4 gola za Real u Primeri. I naravno da ce Higuain biti ispred njega sa 27.
Kada su Raul i Higuain cinili tandem, znaci prije dolaska CR7, Ruud je bio tesko povrijedjen, u stvari s.**** je koljeno, pa je Higuain zacementirao svoje mjesto u 1 postavi i cinio tandem sa Raulom.
Iz ovih tvojih tvrdnji se samo vidi kako slabo pratis Real i ti si taj koji bi trebao da se poklopi.
ANIMO PIPA, RECUPERETE PRONTO!
Maestro je dao 2 gola Barceloni ako nisi znao. Jednom slomio kicmu Puyolu i Thuramu a drugi put glavom.
Ma nema, razbija Raul u Bundesligi koja je slabija od Primere, pa jarane prosle sezone dao je samo 4 gola za Real u Primeri. I naravno da ce Higuain biti ispred njega sa 27.
Kada su Raul i Higuain cinili tandem, znaci prije dolaska CR7, Ruud je bio tesko povrijedjen, u stvari s.**** je koljeno, pa je Higuain zacementirao svoje mjesto u 1 postavi i cinio tandem sa Raulom.
Iz ovih tvojih tvrdnji se samo vidi kako slabo pratis Real i ti si taj koji bi trebao da se poklopi.
ANIMO PIPA, RECUPERETE PRONTO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.