Tako je, dobra njegova partija danas za razliku od npr Andreja koji je bio ispod nivoa.BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑19 jul 2021, 20:58Opet je falio i on na klupi, 4 nova igraca, falile su nam pripremne utakmice... ABd za par kola, ako budu svi registrovsni i spremni, mozemo daleko dogurati.
Kerim mali mi se bas svidja, ima malo straha, trema, malo je spor al ako nastavi igrati siguran sam da ce biti odlican igrac.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Goran nanijetio titulu da osvoji i pored svega. Opet je sve fino rekao i najvaznije za pojacanja samo da ovaj Kanuric ne brani vise. Dosta mi se vise sviđa nego Vinko koji je bio sav nekakav zbunjen i smušen.pitartz je napisao/la: ↑19 jul 2021, 20:50https://sportsport.ba/fudbal/sablic-por ... eva/403982
Jedino pozitivno u svim trenutnim desavanjima![]()
Realno ne treba sad dramu praviti duga je sezona bitno se dizati iz utakmice u utakmicu ako se stvari posloze u drugom dijelu sezone pokusati napasti titulu. Vidjeli smo na svojoj kozi da je i dvocifrena prednost dostizna.
You are someone else I am still right here
I ovo je jedna od nasih vrlih ‘legendi’,na koji se ono nivo spusta fujj
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dajte Buricu koliko zine,samo ga zavrsite po svaku cijenu!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Imaš utisak da smo najkvalitetnijeg trenera dobili u najgorem trenutku.
Dok je bilo kvaliteta na terenu i plata mijenjali su se stručnjaci poput ovog što se obračunava s navijačem. Treba ga savez suspendovat na tri tekme za ovo.
Dok je bilo kvaliteta na terenu i plata mijenjali su se stručnjaci poput ovog što se obračunava s navijačem. Treba ga savez suspendovat na tri tekme za ovo.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
GOLOVI:
Penal?!
Penal?!
- robertkosar
- Kontakt:
"Kanurić je dobio prednost na početku sezone nakon razgovora sa trenerom golmana Adilovićem. Nezahvalno mi je njega spominjati jer je mlad i ne bih htio da potone nakon ovoga, ali njegove reakcije u ove dvije utakmice su mogle biti kvalitetnije. Možda Dizdarević dobije šansu iduću utakmicu", rekao je Sablić. Ovog majmuna Adilovica trenera golmana treba pod hitno nogirat iz kluba 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Najbitnije je sto se mene tice da je ekipa dobila apluz poslije utakmice.
Jasno je da smo utakmicu izgubili zbog golmana i zbog toga sto nismo imali spica.
Drugo opet gresku imam na strucni stab,promjena formacije u drugom poluvremenu i vracanje na vec dosadnu 4 2 3 1 nas je unazadilo malo je reci.Prvo smo odlicno stajali,i visoko i sve,i neznam zasto su mjenjali nesto sto je dobro ferceralo,mi u ovoj formaciji bez spica nemamo sta traziti neznam kako im to nije jasno bilo nakon Evrope i danas promjeni to u prvom i mi super igramo,i puf u drugom je vratimo i raspad sistema.
Tuzla katastrofa,Husref katastrofa,do jucer se buni i jeb.aje Žizovicu majku kada mu dodje na Kosevo sa Radnikom i valja se,i onda isti on dodje i isto se tako ponasa,neide majstore da si me rodio.
Bolje je danas bilo nego u cetvrtak,nadamo se golmanu sto prije i ovim da registrujemo i bit ce to puno bolje.
Jasno je da smo utakmicu izgubili zbog golmana i zbog toga sto nismo imali spica.
Drugo opet gresku imam na strucni stab,promjena formacije u drugom poluvremenu i vracanje na vec dosadnu 4 2 3 1 nas je unazadilo malo je reci.Prvo smo odlicno stajali,i visoko i sve,i neznam zasto su mjenjali nesto sto je dobro ferceralo,mi u ovoj formaciji bez spica nemamo sta traziti neznam kako im to nije jasno bilo nakon Evrope i danas promjeni to u prvom i mi super igramo,i puf u drugom je vratimo i raspad sistema.
Tuzla katastrofa,Husref katastrofa,do jucer se buni i jeb.aje Žizovicu majku kada mu dodje na Kosevo sa Radnikom i valja se,i onda isti on dodje i isto se tako ponasa,neide majstore da si me rodio.
Bolje je danas bilo nego u cetvrtak,nadamo se golmanu sto prije i ovim da registrujemo i bit ce to puno bolje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Buric golman, jedan od ova 2 crnca je lijevo krilo, drugi veznjak
Pazi Kanurica gdje stoji kod prvog gola hahahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sva 3 primljena gola do sada su djelo tandema pidro-kanuric... Nevjerovatno
**** vas husref i borac iz banja luke, zajedno sa vicom zeljkovicem, zaboravili ste kako se bacao u tuzli protiv nas a kako protiv mafije iz banja luke, jel pi*ke?
**** li mu sve mu **** ono seljackoo
**** li mu sve mu **** ono seljackoo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Ono pljuje momka koji je svaku utakmicu tu, yebem li ga u glavusinu kockastu !!! Legende i qrca...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ko do sada nije shvatio kakav je Husref primitivac nece nikada. Jos mu likovi skandiraju ‘on voli sarajvo’

To je i prije radio psovao,pozivao na tuce itd protiv nas igrali kao da im je zivot u pitanju uz pomoc sudija al to su nase legende
- AlfredNobel
- Kontakt:
Papane onaj dosadni, prestani glumiti pakaša i curicu, podbadati hinjski i praviti dodatni rusvaj na temi. Ko kaže da se ne poštuju legende? Ne spinuj vazda hinjski.bordobijeli je napisao/la: ↑19 jul 2021, 20:52Sta se desava s navijacima FKS jesmo li slijepi ili je došlo do promjene struktura medju navijacima Sarajeva. Uvijek su se postivali igraci FKS Vukicevic, Musemici, Čala, Pašić, Fazlagic, Muzurovic, Sušić, Zeka, Semjon, Obuca,, Torlak itd itd ovi ljudi bi sad bili popljuvani a dizu se neki Namovi, Sabrine, Jahicu da su najbolje sto je klub iznjedrio.
Vukičević se poštuje, Čalu nema ko ne voli. Obuću, Muzurovića, Fazlagića i Papeta isto tako. Zeka i ne zaslužuje poštovanje, jer je najobičniji klošar i mahalac. Pašić isto smrdi jako. Semjon isto tako najobičniji miš, koji je šurovao s kojekakvim likovima i sad se priklonio Rundi i ostalim mentolima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BijeliBordo1946
- Kontakt: