FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Puna podrska sabrinici, uz tebe smo i u kantonalnoj.
NISANE BABINE I MATERINU RODNICU
SVE ZA DIREKTORICU!
NISANE BABINE I MATERINU RODNICU
SVE ZA DIREKTORICU!
Sablica milina slusat, bice ovo aBd dobro samo se trebamo strpit jbga...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Tacno tako. Dodje covjek iz Janje i psuje po Sarajevu i jos ga mnogi brane i ohrabruju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jos gore od tog sto je on zaduzen za transfer politiku.. ustvari ko li i vodi uopste to sada..AlfredNobel je napisao/la: ↑19 jul 2021, 21:56Ovo je i meni zvučalo smiješno. Kako trener ne zna da mu je završen igrač, to mi ne ide u glavu.
Morto dragi, hoćeš li konačno početi čistiti temu i davati banove? Gledaj kakvih mozgova ima, mrtve psuju i prolaze nekažnjeno.
Kazu neko tele pobjeglo iz veterinarske stanice u Janji.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Treba mu rampu na karaoli udariti.feniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2021, 21:57Tacno tako. Dodje covjek iz Janje i psuje po Sarajevu i jos ga mnogi brane i ohrabruju.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Branio sam i ja, nema s kim se nisam kačio da ga odbranim. Sve dok nisam promislio i skontao neke stvari. Od onog derbija kad su nas satrali, kad pasa nismo mogli sastaviti, do toga šta je igračima psovao i kako je postupao s njima. Tako jedan trener ne smije raditi, jer će na sebe navući gnjev kad-tad. Zamisli da tebi šef svaki dan psuje majku na poslu, istrpio bi malo, ali pukne film svima.fera je napisao/la: ↑19 jul 2021, 21:46Evo ja sam Husrefa branio u periodu kad je bio krivac za svaki problem u klubu al ovo danas mu samo budala moze opravdavati. Pravi budalu sam od sebe i kao meni ga treba biti zao..AlfredNobel je napisao/la: ↑19 jul 2021, 21:28Normalno da ima, imali su i imaće. Problem je ovako kad po ko zna koji put ova hablečina krene da spinuje, a dobro zna šta radi, nije mu prvi put. Sve izokola, sve okolišanje i podbadanje neko, pa se uzme praviti fin nešto. Veće sline od ovog lika forum nije vidio.
Skontao i on da je mortem nestao nako sto je objavljena slika onih afrikanaca sto su na probi pa pokusao isprovocirati sukob na temi
Sutra ce biti prica nisu zadovoljili ili imamo previse stranaca...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Utisci sumirani. Kao sto Sablic rece, gorak ukus ostaje jer smo bili bolji od Tuzle na terenu. Prvo o njemu, svaka mu cast na dosadasnjem radu i neka samo ovako nastavi, sa njim smo pogodili definitvno.
Sto se tice igre, o kojoj napokon mozemo pricati jer je ima za razliku prethodnih 6 mjeseci kada nismo imali ni i od igre. Dominiramo u igri ove dvije utakmice, posjed lopte, drzanje lopte, cak i presing po izgubljenoj lopti se veoma dobro radi, iako kod nekih igraca fali iskustva i discipline u tom segmentu kao i znanja. U ovakvom nacinu igre dobili smo Susica, dijeli perfektne lopte, jos nam fali neko ko ce iskoristiti te lopte, a to je i razlog ova dva poraza, manjak kvalitete u napadu. Fanimo je los ove dvije utakmice, njemu ovo ocigledno ne odgovara, bez lopte je statican, kada dobije loptu ne moze nista uraditi, tesko prolazi igraca. Dervisagic, trudi se, radi na terenu, ali nema zavrsnicu sto ga najvise i koci, promasio je dvije odlicne sanse u dvije utakmice. Varesanovic pokusava nesto, izbaci igraca-dva, ali na narednoj prepreci posustane, u njemu imamo dobrog igraca, bit ce sve bolji i bolji. Palic danas i vise nego dobar, vidi se da nije kreativan, ali je razbijac i siguran igrac. Vezni red sa njim i Djokanovicem ne treba vise zamisljati, cak par puta su obojica isli na istu loptu/duel. Djokanovic slab, jos uvijek dosta grijesi kod prenosa lopte. Ostali standardno.
Primili smo golove na glupe nacine. Kod prvog cijela odbrana se pogresno pozicionirala, nedostatak komunikacije ko koga treba cuvati i na kraju klizanje Pidre rezultirao je golom. Drugi gol, Djokanovic pogresan pas, u nastavku situacije ocajna odluka Kanurica da ide na nekakvo hvatanje, a opet sta je sam radio Dzafic na drugoj stativi, niciji igrac.
Nakon izlaska Susica, nismo imali ideje prema naprijed, takodjer pala je i fizicka snaga u tom periodu cijele ekipe, a sa klupe nismo dobili adekvatan odgovor.
Sve u svemu igra je obecavajuca i imamo se cemu nadati. Kada se jos registruju Bagaric, Bodul, Sevelj i Lazic, bit ce veca konkurencija, samim tim i veci izbor za taktiku i 11 igraca. Plus ove najave za pojacanja na lijevom krilu i golmanskoj poziciji. Jos jednom Sablicu i igracima puna podrska, bit ce fajde od ovoga.
Sto se tice igre, o kojoj napokon mozemo pricati jer je ima za razliku prethodnih 6 mjeseci kada nismo imali ni i od igre. Dominiramo u igri ove dvije utakmice, posjed lopte, drzanje lopte, cak i presing po izgubljenoj lopti se veoma dobro radi, iako kod nekih igraca fali iskustva i discipline u tom segmentu kao i znanja. U ovakvom nacinu igre dobili smo Susica, dijeli perfektne lopte, jos nam fali neko ko ce iskoristiti te lopte, a to je i razlog ova dva poraza, manjak kvalitete u napadu. Fanimo je los ove dvije utakmice, njemu ovo ocigledno ne odgovara, bez lopte je statican, kada dobije loptu ne moze nista uraditi, tesko prolazi igraca. Dervisagic, trudi se, radi na terenu, ali nema zavrsnicu sto ga najvise i koci, promasio je dvije odlicne sanse u dvije utakmice. Varesanovic pokusava nesto, izbaci igraca-dva, ali na narednoj prepreci posustane, u njemu imamo dobrog igraca, bit ce sve bolji i bolji. Palic danas i vise nego dobar, vidi se da nije kreativan, ali je razbijac i siguran igrac. Vezni red sa njim i Djokanovicem ne treba vise zamisljati, cak par puta su obojica isli na istu loptu/duel. Djokanovic slab, jos uvijek dosta grijesi kod prenosa lopte. Ostali standardno.
Primili smo golove na glupe nacine. Kod prvog cijela odbrana se pogresno pozicionirala, nedostatak komunikacije ko koga treba cuvati i na kraju klizanje Pidre rezultirao je golom. Drugi gol, Djokanovic pogresan pas, u nastavku situacije ocajna odluka Kanurica da ide na nekakvo hvatanje, a opet sta je sam radio Dzafic na drugoj stativi, niciji igrac.
Nakon izlaska Susica, nismo imali ideje prema naprijed, takodjer pala je i fizicka snaga u tom periodu cijele ekipe, a sa klupe nismo dobili adekvatan odgovor.
Sve u svemu igra je obecavajuca i imamo se cemu nadati. Kada se jos registruju Bagaric, Bodul, Sevelj i Lazic, bit ce veca konkurencija, samim tim i veci izbor za taktiku i 11 igraca. Plus ove najave za pojacanja na lijevom krilu i golmanskoj poziciji. Jos jednom Sablicu i igracima puna podrska, bit ce fajde od ovoga.

Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 19 jul 2021, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Fali uigranosti,i to ce dobiti sa 4 nova igraca koja nisu prosla pripremescholsey je napisao/la: ↑19 jul 2021, 21:23Ma realno, kome ovo danas na terenu nije bilo ok, taj veze nema o fudbalu. Sablićeva izjava je 100% na mjestu.
Jednostavno nam fali individualnog kvaliteta i uigranosti. Valjda ona baLez završi to sa registracijama što prije.
Siguran sam da ćemo iz kola u kolo biti bolji.
A i ostali su vala go qrc, tako da..
I da, ono na golu nije golman. Njega što prije otjerati, a rumenog Carlosa iz Bugojna hodži poslat.
Lično mi se Palić danas posebno svidio. Raditi i napredovati još mora, ali sam siguran da ima potencijala da bude i više nego solidan igrač.
Bićeš opet Prvak čest!
On mi se nije nikad sviđao al eto raji je iz nekog razloga drag. Da je domaci igrac pa hajde mogao bi proci.feniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2021, 21:50Igrac sam na 5 metara kod drugog gola. meni se Oremus iz utakmice u utakmicu sve manje i manje svidja. Na beku nista preko centra ne moze ponudit. Na zadnjem veznom ne moze ponudit sigurno nista vise nego Palic a mnogo je skuplji. Kreativno je los. Sabanovic ga sije na beku i to sam govorio prije ove utakmice i reci cu uvijek. Sad je potvrdio i da je defanzivno los.
Jedino sto ide u njegovu korist je kad gledas Hebibovica na beku par utakmica onda Oremus fantasticno izgleda jer je puno odgovorniji igrac.
You are someone else I am still right here
Sablicu na komentaru svaka cast, vidi se da covjek hoce i da zna sta radi.
Sto se tice igre ima nekih pomaka ali slabo je ovo i za kantonalne lige. Kanuric loš, ne smije vise biti na golu pa makar i bez golmana igrali. TSS treba jos pure i hljeba ali uz Fanima i Dupeta jedini igraci u nasem timu. Ostali su jos uvijek u pokusaju da budu igraci.
Pidro, sine dragi trazi hodzu, popa bilo koga.... Ovo je komedija u ove 3 utakmice.
Sto se tice igre ima nekih pomaka ali slabo je ovo i za kantonalne lige. Kanuric loš, ne smije vise biti na golu pa makar i bez golmana igrali. TSS treba jos pure i hljeba ali uz Fanima i Dupeta jedini igraci u nasem timu. Ostali su jos uvijek u pokusaju da budu igraci.
Pidro, sine dragi trazi hodzu, popa bilo koga.... Ovo je komedija u ove 3 utakmice.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Ma sve u svemu, iako ovo sad izgleda malo haoticno s ovim neregistrovanim igracima i serijom poraza, mislim da ce za 15 dana puno bolje izgledati!
-
- Kontakt:
Tuzna slika praznog koseva nije bilio ni 2000 to mi je veci poraz od ovog na terenu.
Dok se god bude podrzavala siminhanska smrdulja, nema klubu napretka. Unistila je sve sto se unistiti moze.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
I od mene podrska Sabljicu ima on nesto u sebi. Al ovo je daleko od dobre igre.NisamInSajder je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:04Utisci sumirani. Kao sto Sablic rece, gorak ukus ostaje jer smo bili bolji od Tuzle na terenu. Prvo o njemu, svaka mu cast na dosadasnjem radu i neka samo ovako nastavi, sa njim smo pogodili definitvno.
Sve u svemu igra je obecavajuca i imamo se cemu nadati. Kada se jos registruju Bagaric, Bodul, Sevelj i Lazic, bit ce veca konkurencija, samim tim i veci izbor za taktiku i 11 igraca. Plus ove najave za pojacanja na lijevom krilu i golmanskoj poziciji. Jos jednom Sablicu i igracima puna podrska, bit ce fajde od ovoga.![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Kanuric

Ovo se ne uči u juniorima, ovo se uči u pionirima otac te yebo nesposobnog! Lik stoji na stativi, sut ide po sredini gola ali to njemu dodje kao, da ide u stranu jer tokmak nije ni znao gdje stoji.
Znaci 3 gola smo primili ako brojimo Milsami i za sve 3 je najvise kriv Kanuric. Smece jedno, da koliko danas raskinemo ugovor jer ti nisi golman niti ces to ikad biti.
Centarsut gdje se Kanuric drži svoje desne stative.

Lopta dolazi u kazneni prostor do Krpica, Kanuric i dalje drži svoju desnu stativu

Ovo se ne uči u juniorima, ovo se uči u pionirima otac te yebo nesposobnog! Lik stoji na stativi, sut ide po sredini gola ali to njemu dodje kao, da ide u stranu jer tokmak nije ni znao gdje stoji.
Znaci 3 gola smo primili ako brojimo Milsami i za sve 3 je najvise kriv Kanuric. Smece jedno, da koliko danas raskinemo ugovor jer ti nisi golman niti ces to ikad biti.
Centarsut gdje se Kanuric drži svoje desne stative.

Lopta dolazi u kazneni prostor do Krpica, Kanuric i dalje drži svoju desnu stativu

Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 19 jul 2021, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Evander, Hightower, Napapijri, Serha, sirferguson i 72 gosta.