FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
64
31%

Ukupno glasova: 204

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 19 jul 2021, 21:14

Da nije bio trener kad smo ostavili ovo gov.no iz siminog hana u ligi, sad bi seljacine igrale prvu ligu, yebo im husref sce zene sto imaju u selu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 19 jul 2021, 21:15

Kanurić kao i Melunović onomad, još večeras da pokupi prnje i da se gubi iz svetinje. Husrefe, yebo ti Sisoje pleme i ti njemu
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 19 jul 2021, 21:15

Obisli smo stadione sirom Evrope,
Najljepse o tebi pjevali smo stihove,
Ne reci mi hvala to ne trazim od tebe,srce na terenu dovoljno je za mene!
Radost nam donesu pobjede I golovi,na sjeveru tada grme naši glasovi.
Zastava vijori na njoj zlatni ljiljani
Nasoj zemlji, gradu, klubu mi smo odani...
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 jul 2021, 21:16

Bravo Vukicevicu!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2021, 21:16

AlfredNobel je napisao/la:
19 jul 2021, 21:14
bordobijeli je napisao/la:
19 jul 2021, 20:52
Sta se desava s navijacima FKS jesmo li slijepi ili je došlo do promjene struktura medju navijacima Sarajeva. Uvijek su se postivali igraci FKS Vukicevic, Musemici, Čala, Pašić, Fazlagic, Muzurovic, Sušić, Zeka, Semjon, Obuca,, Torlak itd itd ovi ljudi bi sad bili popljuvani a dizu se neki Namovi, Sabrine, Jahicu da su najbolje sto je klub iznjedrio.
Papane onaj dosadni, prestani glumiti pakaša i curicu, podbadati hinjski i praviti dodatni rusvaj na temi. Ko kaže da se ne poštuju legende? Ne spinuj vazda hinjski.

Vukičević se poštuje, Čalu nema ko ne voli. Obuću, Muzurovića, Fazlagića i Papeta isto tako. Zeka i ne zaslužuje poštovanje, jer je najobičniji klošar i mahalac. Pašić isto smrdi jako. Semjon isto tako najobičniji miš, koji je šurovao s kojekakvim likovima i sad se priklonio Rundi i ostalim mentolima.
A ko si ti da donosiš te zaključke ko je dobar ko loš. Ti si papan

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 19 jul 2021, 21:17

Zoran28 je napisao/la:
19 jul 2021, 21:12
ledesma je napisao/la:
19 jul 2021, 21:09
**** vas husref i borac iz banja luke, zajedno sa vicom zeljkovicem, zaboravili ste kako se bacao u tuzli protiv nas a kako protiv mafije iz banja luke, jel pi*ke?

**** li mu sve mu **** ono seljackoo
:bow: :bow: :bow:

Ono pljuje momka koji je svaku utakmicu tu, yebem li ga u glavusinu kockastu !!! Legende i qrca...

Kur.cina od covjeka, Sarajevo mu je dalo sve u zivotu, svee. A on nam je vratio igrom u tuzli kad nam je gorilo, a on apsolutno nikakve sanse nije imao nizasta. Je*bem li.mu zenu, od sad cu ga pljuvat gdje god ga vidim u gradu. Yebem li mu staru
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 19 jul 2021, 21:17

Ma yebo Husrefa, papak koji više prismrditi Koševu nece, pichka koja je dobro svoje suze i svoju ljubav naplatila.
Nemojmo kriviti Kanurica, nije on kriv sto je celava ubleha užasna u procjeni igrača.
Ali zato je kriv sto je rupetina.
Mislim da je najgore iza nas, i od sad idemo ka boljem, samo sabura braćo brzo cemo se mi vratiti na stare staze.

Ja sam prvi bio skeptičan pa eto i skoro nezadovoljan oko Sablića za trenera, ali yebo majku kako ga zavolih u ovih prvih par utakmica, mislim da ćemo mnogo dobrog s njim napraviti
Zadnja izmjena: Saban123, dana/u 19 jul 2021, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 19 jul 2021, 21:18

staravremena je napisao/la:
19 jul 2021, 21:06
GOLOVI:

Penal?!
Komentator kod 2. gola TC. :D :D
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2021, 21:19

Sabljica ne treba dirati, vidi se da ima petlju i da zna sta radi. Nije dobro krenuo al treba mu podrsku dati, nije on kriv sto nesposobna uprava uvijek kasni

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 19 jul 2021, 21:20

19 jul 2021, 21:19
Sabljica ne treba dirati, vidi se da ima petlju i da zna sta radi. Nije dobro krenuo al treba mu podrsku dati, nije on kriv sto nesposobna uprava uvijek kasni
Ja samo ne kontam zasto ubaci Velkoskog danas a izbaci Sabanovica,al haj..

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 19 jul 2021, 21:23

Ma realno, kome ovo danas na terenu nije bilo ok, taj veze nema o fudbalu. Sablićeva izjava je 100% na mjestu.
Jednostavno nam fali individualnog kvaliteta i uigranosti. Valjda ona baLez završi to sa registracijama što prije.
Siguran sam da ćemo iz kola u kolo biti bolji.

A i ostali su vala go qrc, tako da..

I da, ono na golu nije golman. Njega što prije otjerati, a rumenog Carlosa iz Bugojna hodži poslat.
Lično mi se Palić danas posebno svidio. Raditi i napredovati još mora, ali sam siguran da ima potencijala da bude i više nego solidan igrač.

Bićeš opet Prvak čest!
The saddest thing in life is wasted talent.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2021, 21:23

Sanchez1987 je napisao/la:
19 jul 2021, 21:20
19 jul 2021, 21:19
Ja samo ne kontam zasto ubaci Velkoskog danas a izbaci Sabanovica,al haj..
Ma covjek je došao u totalno rasulo ne treba mu nista prebacivati, svidja mi se njegov stav i ako ostane na duze staze mislim da moze napraviti dobre stvari.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 jul 2021, 21:24

Sta se desava s navijacima FKS jesmo li slijepi ili je došlo do promjene struktura medju navijacima Sarajeva. Uvijek su se postivali igraci FKS Vukicevic, Musemici, Čala, Pašić, Fazlagic, Muzurovic, Sušić, Zeka, Semjon, Obuca,, Torlak itd itd ovi ljudi bi sad bili popljuvani a dizu se neki Namovi, Sabrine, Jahicu da su najbolje sto je klub iznjedrio.
Papane onaj dosadni, prestani glumiti pakaša i curicu, podbadati hinjski i praviti dodatni rusvaj na temi. Ko kaže da se ne poštuju legende? Ne spinuj vazda hinjski.

Vukičević se poštuje, Čalu nema ko ne voli. Obuću, Muzurovića, Fazlagića i Papeta isto tako. Zeka i ne zaslužuje poštovanje, jer je najobičniji klošar i mahalac. Pašić isto smrdi jako. Semjon isto tako najobičniji miš, koji je šurovao s kojekakvim likovima i sad se priklonio Rundi i ostalim mentolima.
Samo bi dodao da ove ljude uopste u istu kategoriji ne treba svrstavati. Vecina ih ima respekt kakav su i zasluzili.
You are someone else I am still right here

gandi
Kontakt:

Post Postao/la gandi » 19 jul 2021, 21:25

robertkosar je napisao/la:
19 jul 2021, 21:06
"Kanurić je dobio prednost na početku sezone nakon razgovora sa trenerom golmana Adilovićem. Nezahvalno mi je njega spominjati jer je mlad i ne bih htio da potone nakon ovoga, ali njegove reakcije u ove dvije utakmice su mogle biti kvalitetnije. Možda Dizdarević dobije šansu iduću utakmicu", rekao je Sablić. Ovog majmuna Adilovica trenera golmana treba pod hitno nogirat iz kluba :mrgreen:
Smetljar zenički, posao u reprezentaciji dobio samo zahvaljujuci tome što mu je debilni brat Eldin nerazdvojan sa Džekom, po toj liniji je uvaljen kod Peteva u stručni štab.On inace ne bi mogao u Natronu iz Maglaja biti trener.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 19 jul 2021, 21:25

Utisci nakon meca su sljedeci:

- Kanuric je potpuni amater i ko ga opet stavi na gol direktno je kriv za sve gluposti koje ovaj napravi
- Krste vise nije za ozbiljnog fudbala, on svjez u 75.minuti ne moze proci nijednog umornog igraca ni na bilo koji drugi nacin doprinijeti igri
- Oremus nesto slicno, manje-vise beskoristan
- Andrej vrlo los prve dvije utakmice, u odbrani sporadicno bljesne, ali u napadu ne postoji
- u Palicu smo dobili solidnog sigurnog igraca na sredini koji zna stati na loptu i dodati prvom do sebe
- Kurdic i Dupovac sasvim solidni u paru
- bez napadaca se ne moze igrati ozbiljan fudbal, cast Dervisagicu koji se stvarno borio, ali on nema instinkt napadaca, i ni pri jednoj lopti ga nema gdje bi trebao biti postavljen jedan ozbiljan napadac

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 19 jul 2021, 21:26

:clap: :clap: :thumbup: :thumbup:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 jul 2021, 21:27

**** husrefa i sabrinu!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jul 2021, 21:28

fera je napisao/la:
19 jul 2021, 21:24

Samo bi dodao da ove ljude uopste u istu kategoriji ne treba svrstavati. Vecina ih ima respekt kakav su i zasluzili.
Normalno da ima, imali su i imaće. Problem je ovako kad po ko zna koji put ova hablečina krene da spinuje, a dobro zna šta radi, nije mu prvi put. Sve izokola, sve okolišanje i podbadanje neko, pa se uzme praviti fin nešto. Veće sline od ovog lika forum nije vidio.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

gandi
Kontakt:

Post Postao/la gandi » 19 jul 2021, 21:32

spezial je napisao/la:
19 jul 2021, 21:25
Utisci nakon meca su sljedeci:

- Kanuric je potpuni amater i ko ga opet stavi na gol direktno je kriv za sve gluposti koje ovaj napravi
- Krste vise nije za ozbiljnog fudbala, on svjez u 75.minuti ne moze proci nijednog umornog igraca ni na bilo koji drugi nacin doprinijeti igri
- Oremus nesto slicno, manje-vise beskoristan
- Andrej vrlo los prve dvije utakmice, u odbrani sporadicno bljesne, ali u napadu ne postoji
- u Palicu smo dobili solidnog sigurnog igraca na sredini koji zna stati na loptu i dodati prvom do sebe
- Kurdic i Dupovac sasvim solidni u paru
- bez napadaca se ne moze igrati ozbiljan fudbal, cast Dervisagicu koji se stvarno borio, ali on nema instinkt napadaca, i ni pri jednoj lopti ga nema gdje bi trebao biti postavljen jedan ozbiljan napadac
Oremušu je neko opravdanje, što mu je izmišljena pozicija danas, nažalost samo jedan u nizu igraca u zadnjih nekoliko godina, kojem izmisljamo poziciju.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 19 jul 2021, 21:32

Zastone je napisao/la:
19 jul 2021, 20:44
sonpenn je napisao/la:
19 jul 2021, 20:41
visokohz je napisao/la:
19 jul 2021, 20:38
Tako je Slaviša Vukileviću,dosta više!!!

slika
:salut: :bow:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Arnelv52, perodeformero, Posejdon, riki46, Vanja8 i 90 gostiju.