Pa ti podrzavas trenera protivnicke ekipe koji psuje naseg navijaca a zatim ga pokusava i fizicki napasti..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
E jesi nam i našao golmana, ebem te u oči.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:20Kanuric![]()
Ovo se ne uči u juniorima, ovo se uči u pionirima otac te yebo nesposobnog! Lik stoji na stativi, sut ide po sredini gola ali to njemu dodje kao, da ide u stranu jer tokmak nije ni znao gdje stoji.
Znaci 3 gola smo primili ako brojimo Milsami i za sve 3 je najvise kriv Kanuric. Smece jedno, da koliko danas raskinemo ugovor jer ti nisi golman niti ces to ikad biti.
Centarsut gdje se Kanuric drži svoje desne stative.
Lopta dolazi u kazneni prostor do Krpica, Kanuric i dalje drži svoju desnu stativu![]()
![]()
![]()
![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hvala Bogu dosao sam i ja na svoje sa trenerom koji zna pricati,godinama trubim da mi je dosta onih jednih te istih trenera i izjava koji sve sto znaju reci je da je utakmica bila prava prvenstvena i da cestita protivniku.
Bukvalno 5 put vracam video sa pressa,nek sam i to docekao.
Ono sto mi je drago i sto mi je zapelo dok sam slusao da je naglasio za Bodula da je igrac" izrazene invidualne kvalitete i kreacije".Znaci bukvalno kroz jedan trening je vidio da baš kvalitetan igrac i neko ko ce mozda i odskakati iz ove ekipe ili vec odskace po samom kvalitetu ,e sad je do njega da to individualno prenese na timsko.
Ono sto mi je drago i sto mi je zapelo dok sam slusao da je naglasio za Bodula da je igrac" izrazene invidualne kvalitete i kreacije".Znaci bukvalno kroz jedan trening je vidio da baš kvalitetan igrac i neko ko ce mozda i odskakati iz ove ekipe ili vec odskace po samom kvalitetu ,e sad je do njega da to individualno prenese na timsko.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Puno bitnije je istaknuti da je uprava kriva za ovu situaciju u kojoj se nalazimo, al eto bolje pricati o Pidri, Husrefu i glupostima nego o stvarnim problemima i krivcimafeniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:21Pa ti podrzavas trenera protivnicke ekipe koji psuje naseg navijaca a zatim ga pokusava i fizicki napasti..
- feniksptica
- Kontakt:
Ti npr ne znas kako se trener preziva. Al da uprava je jedan od najvecih krivaca i sta cemo sad ? Treba zbog toga dozvoliti i opravdavati ono sto Hus radi ?bordobijeli je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:25Puno bitnije je istaknuti da je uprava kriva za ovu situaciju u kojoj se nalazimo, al eto bolje pricati o Pidri, Husrefu i glupostima nego o stvarnim problemima i krivcimafeniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:21Pa ti podrzavas trenera protivnicke ekipe koji psuje naseg navijaca a zatim ga pokusava i fizicki napasti..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Mislim da je rekao da se još nije cuo s Bodulommiky_hz je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:24Hvala Bogu dosao sam i ja na svoje sa trenerom koji zna pricati,godinama trubim da mi je dosta onih jednih te istih trenera i izjava koji sve sto znaju reci je da je utakmica bila prava prvenstvena i da cestita protivniku.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sablic je moderan trener sa autoritetom. Lik osu paljbu po upravi nakon Milsamija i to mi se svidja. Odmah na početku reci ako nesto nije u redu.
A ne kad dobijes nogu onda pričati bila je slaba ekipa, ja sam zelio bolje igrace uprava nije dala.
Ne znam za vas ali ja nekako nisam zabrinut. Mislim, da ce to sve doci na svoje i da cemo prestati sa ovim brukanjem.
A ne kad dobijes nogu onda pričati bila je slaba ekipa, ja sam zelio bolje igrace uprava nije dala.
Ne znam za vas ali ja nekako nisam zabrinut. Mislim, da ce to sve doci na svoje i da cemo prestati sa ovim brukanjem.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pojacanje na poziciji golmana i lijevog krila je neophodno. Buricu sarni sto prije, a uporedo cemo da trazimo i neko krilo. Koliko god trazi daj mu samo da potpise. Ljudi su imali 2 stopostotne sanse u koje su usli zahvaljujuci nasim greskama i iz toga zabili golove. Bio je onaj jedan sut sto je Kanuric isto zamalo unio u gol.
Sama pobjeda TC ne moze biti iznenadjenje, jer se to objektivno moglo i ocekivati. Medjutim, bili smo bolji nego protiv Moldavaca koliko-toliko. Bio je onaj dobar centarsut na Oremusa u petercu, gdje bi to bilo koji napadac zakucao u gol vjerujem. Mehanovic, Jovanovic, Buric + svi stranci koji ne igraju i onda ce aBd biti bolje...
Sama pobjeda TC ne moze biti iznenadjenje, jer se to objektivno moglo i ocekivati. Medjutim, bili smo bolji nego protiv Moldavaca koliko-toliko. Bio je onaj dobar centarsut na Oremusa u petercu, gdje bi to bilo koji napadac zakucao u gol vjerujem. Mehanovic, Jovanovic, Buric + svi stranci koji ne igraju i onda ce aBd biti bolje...
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 19 jul 2021, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Samo Sabre se treba drzat,yebes sve ostaloBjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑19 jul 2021, 21:55Husrefeee, yebem li ti pleme seljacko.
Ne krocio vise nogom na Kosevo.

Ako ćeš tako, niko od njih nije prošao pripreme kako Bog zapovijeda. Vidjećeš da ćeš biti pozitivno iznenađen..Kometa je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:06Fali uigranosti,i to ce dobiti sa 4 nova igraca koja nisu prosla pripremescholsey je napisao/la: ↑19 jul 2021, 21:23Ma realno, kome ovo danas na terenu nije bilo ok, taj veze nema o fudbalu. Sablićeva izjava je 100% na mjestu.
Jednostavno nam fali individualnog kvaliteta i uigranosti. Valjda ona baLez završi to sa registracijama što prije.
Siguran sam da ćemo iz kola u kolo biti bolji.
A i ostali su vala go qrc, tako da..
I da, ono na golu nije golman. Njega što prije otjerati, a rumenog Carlosa iz Bugojna hodži poslat.
Lično mi se Palić danas posebno svidio. Raditi i napredovati još mora, ali sam siguran da ima potencijala da bude i više nego solidan igrač.
Bićeš opet Prvak čest!
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Odlicna izjava Sablica
Pokusava biti sto vise otvoren prema nama
Potpisujem sve sto je rekao
Sablicu samo daj prostora i vremena i on ce pokazati da je odlican strucnjak
Mislim da cemo mi biti dosta jaci kada Bagaric,Bodul,Lazic,Sevelj...dobiju pravo nastupa
Takodjer najavio je brz povratak Ahmetovica koji ce nam svakako puno pomoci
A vidim da Sablica bas puno radjue Mersin povratak
Zna li neko kada ce ovi igraci imati pravo nastupa?
Bagaric mislim da ce protiv Posusja moci bez problema igrati jer ima nase papire
Lazica i Sevelja isto ocekujem u Posusju
Kada mozemo ocekivati Bodula
Kakvi su ti Afrikanci na probi?
Kako idu pregovori sa Buricem,on se mora po svaku cijenu zavrsiti
Pokusava biti sto vise otvoren prema nama
Potpisujem sve sto je rekao
Sablicu samo daj prostora i vremena i on ce pokazati da je odlican strucnjak
Mislim da cemo mi biti dosta jaci kada Bagaric,Bodul,Lazic,Sevelj...dobiju pravo nastupa
Takodjer najavio je brz povratak Ahmetovica koji ce nam svakako puno pomoci
A vidim da Sablica bas puno radjue Mersin povratak
Zna li neko kada ce ovi igraci imati pravo nastupa?
Bagaric mislim da ce protiv Posusja moci bez problema igrati jer ima nase papire
Lazica i Sevelja isto ocekujem u Posusju
Kada mozemo ocekivati Bodula
Kakvi su ti Afrikanci na probi?
Kako idu pregovori sa Buricem,on se mora po svaku cijenu zavrsiti
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 jul 2021, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma nije ovo nikakvo brukanje. Jednostavno ova postava ne moze vise. Ovo je maksimum i realno. To je i sam Sablic rekao...ElCartel11 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:28Sablic je moderan trener sa autoritetom. Lik osu paljbu po upravi nakon Milsamija i to mi se svidja. Odmah na početku reci ako nesto nije u redu.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Ma sta imam pravdati nije mu ovo trebalo. Ko je kome tu šta rekao nije ni bitno al nije trebao ulaziti u konflikt s navijacima. Al mislim da ovaj detalj i Husref trenutno nisu bitni za FKS. Puno bitnija tema katastrofaklan rad upravefeniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:26Ti npr ne znas kako se trener preziva. Al da uprava je jedan od najvecih krivaca i sta cemo sad ? Treba zbog toga dozvoliti i opravdavati ono sto Hus radi ?bordobijeli je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:25Puno bitnije je istaknuti da je uprava kriva za ovu situaciju u kojoj se nalazimo, al eto bolje pricati o Pidri, Husrefu i glupostima nego o stvarnim problemima i krivcimafeniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:21
Pa ti podrzavas trenera protivnicke ekipe koji psuje naseg navijaca a zatim ga pokusava i fizicki napasti..
Sablic je odlican trener, govorio sam to kada se spominjao kao opcija, a govorim i sada kada je lose krenuo. Mi ne pamtimo kada smo imali trenera koji je u toku meca mijenjao formaciju, sa izuzetkom Vinka u jednom mecu (Tuzla kup cini mi se?). Covjeka treba pustiti da radi, nece se bojati dati sansu mladima sto je jos jedna dobra stvar. Sabanovic je u ova dva meca jako dobar, ne znam da li je to do trenera ili je on sazrio, ali svakako je za.pohvaliti. Pidro ce se dozvati, momka ne treba napadati jer se na njemu vidi da nema samopouzdanja i da mu je potrebna podrska. Oremus ga je danas u par navrata propisno nahvalio i bas tada je i Pidro igrao dobro.
Momcima pruziti podrsku, ginu, rade, bore se, ali kvaliteta fali. Dolaskom Burica i Mehanovica, uz postepeno uigravanje, najmanje sto ocekujem je drugo mjesto i borba za jedan od trofeja.
Momcima pruziti podrsku, ginu, rade, bore se, ali kvaliteta fali. Dolaskom Burica i Mehanovica, uz postepeno uigravanje, najmanje sto ocekujem je drugo mjesto i borba za jedan od trofeja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Pidro je uz Kanurica danas kumovao kod oba gola, nekoliko puta opet ispadao kao protiv Milsamija...izvini al za momka koji ima 23 godine i dosta tekmi u premier ligi ja vise nemam razumjevanja... Shvatite da neko sa 23 godine se nema sta vise cekati...ili znas ili ne znasNapapijri je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:33Sablic je odlican trener, govorio sam to kada se spominjao kao opcija, a govorim i sada kada je lose krenuo. Mi ne pamtimo kada smo imali trenera koji je u toku meca mijenjao formaciju, sa izuzetkom Vinka u jednom mecu (Tuzla kup cini mi se?). Covjeka treba pustiti da radi, nece se bojati dati sansu mladima sto je jos jedna dobra stvar. Sabanovic je u ova dva meca jako dobar, ne znam da li je to do trenera ili je on sazrio, ali svakako je za.pohvaliti. Pidro ce se dozvati, momka ne treba napadati jer se na njemu vidi da nema samopouzdanja i da mu je potrebna podrska. Oremus ga je danas u par navrata propisno nahvalio i bas tada je i Pidro igrao dobro.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bodul nije odradio trening. Vec ga zna, zna se u Hrvatskoj za Bodula, nije to anonimus neki, pa da ne znas na cemu si dok ne dodje na trening.miky_hz je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:24Hvala Bogu dosao sam i ja na svoje sa trenerom koji zna pricati,godinama trubim da mi je dosta onih jednih te istih trenera i izjava koji sve sto znaju reci je da je utakmica bila prava prvenstvena i da cestita protivniku.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Ta tvoja je i napuckala ovakve debile da psuju legende,kao i na forumu sto ih ima,za cenera piskaraju sta im se kaze,svi iza momci podrzavaju husrefa,nasla se jedna budala da psuje,Sabrin lizac,jedino zamjerim husrefu sto se raspravljao sa njim trebo ga je samo pljunuti i proci.feniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:21Pa ti podrzavas trenera protivnicke ekipe koji psuje naseg navijaca a zatim ga pokusava i fizicki napasti..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakav je ovaj Sabljić gospodin, nevjerovatno. Kako vrijeme odmiče stičem dojam da je jedan od najboljih trenera koji nas je vodio. Ovaj čovjek zaslužuje veliku podršku, makar sve izgubili.
Nadam se do sljedećeg kola da će riješit pitanje ovih neregistrovanih igrača jer sa ovim ne ide, mi Posušja nema šanse da dobijemo sa ekipom od danas, a Posušje je amaterska ekipa. Mi ne pobjedismo Tuzlu koja je igrala bez dva kapitalca, Brkića i Doffoa koji su među najboljim igračima lige, plus im se u toku utakmice povrijedi treći najbolji veznjak, Karjašević. Ljudi bez veze igrali i dobiše nas. Toliko oslabljeni i jesu bili loši al opet nas pobjediše.
Posušje je jače od ove oslabljene Tuzle danas i igrat će bolje nego Tuzla danas sljedeće kolo.
Nadam se do sljedećeg kola da će riješit pitanje ovih neregistrovanih igrača jer sa ovim ne ide, mi Posušja nema šanse da dobijemo sa ekipom od danas, a Posušje je amaterska ekipa. Mi ne pobjedismo Tuzlu koja je igrala bez dva kapitalca, Brkića i Doffoa koji su među najboljim igračima lige, plus im se u toku utakmice povrijedi treći najbolji veznjak, Karjašević. Ljudi bez veze igrali i dobiše nas. Toliko oslabljeni i jesu bili loši al opet nas pobjediše.
Posušje je jače od ove oslabljene Tuzle danas i igrat će bolje nego Tuzla danas sljedeće kolo.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 19 jul 2021, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
U katastrofalnom stanju kluba ovaj slucaj uopste nije bitan. Niti ima ikakve veze sa bilokakvim podrzavanjem bilokojeg trenera protivnicke ekipe.feniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:21Pa ti podrzavas trenera protivnicke ekipe koji psuje naseg navijaca a zatim ga pokusava i fizicki napasti..
Manipulisati rajom i trazenjem alibija za smradulju nece vise proci.
Husref nije u klubu, smradulja jeste.
Nemamo priprema, nemamo pojacanja na vrijeme, igracima kasne plate, nemamo igre, ispdamo od runje iz Evrope, ceka se ispadanje iz Evrope, da se dovode klocevi i panjevi.
Zna se krivac i adresa, a obmanjivati vise nikog ne mozete. Yebeni City nas dobije na nasem terenu, o cemu mi ba ovdje pricamo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- feniksptica
- Kontakt:
Tebi je Hus bitniji od kluba. Otice Sabra a on ce opet isto radit ??? mSta ces onda rec..koju ces laz izmislit i kako ces srozat klub da ga odbranis ??Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:37Ta tvoja je i napuckala ovakve debile da psuju legende,kao i na forumu sto ih ima,za cenera piskaraju sta im se kaze,svi iza momci podrzavaju husrefa,nasla se jedna budala da psuje,Sabrin lizac,jedino zamjerim husrefu sto se raspravljao sa njim trebo ga je samo pljunuti i proci.feniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2021, 22:21Pa ti podrzavas trenera protivnicke ekipe koji psuje naseg navijaca a zatim ga pokusava i fizicki napasti..
A koja moja..pa najmanje 3x si mi se ti nakacio i citiro me kad ja ja pisao protiv nje i uprave..buncas momak, dozovi se
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Amidzaa, Bing [Bot], bordobijelisampion, Burberry46, Dave, HyperOS, iliyaa8, insimadop, Kaunas, ledesma, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, propoklopac, Serha, skoJaa, Tatamata1946, ŠTA_JE i 130 gostiju.