FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

HeraklitMracni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HeraklitMracni » 19 jul 2021, 23:04

joker90 je napisao/la:
19 jul 2021, 23:00
Kakve smo sve poklone dobili u posljednjih par mjeseci, dobro nas je i ovoliko bilo na Koševu. Jedina pozitivna stvar od danas je što su stigli dresovi i što su top ovi bordo. Mogla je cijena biti malo niža, ali jbg, šta je tu, tu je što bi rekao ovaj bik što na navijače FK Sarajeva nasrće. Kanuriću dati papire odmah sutra, na terminima **** sam igrao protiv boljih golmana, ljudi koji se znaju postaviti i uvijek znaju gdje im je gol. On djeluje kao da je neko od nas s tribine ušao i ne zna ni dokle da ide ni gdje se nalazi. FUJ!
Bandovic za sirotinju

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 19 jul 2021, 23:05

HeraklitMracni je napisao/la:
19 jul 2021, 23:04
joker90 je napisao/la:
Kakve smo sve poklone dobili u posljednjih par mjeseci, dobro nas je i ovoliko bilo na Koševu. Jedina pozitivna stvar od danas je što su stigli dresovi i što su top ovi bordo. Mogla je cijena biti malo niža, ali jbg, šta je tu, tu je što bi rekao ovaj bik što na navijače FK Sarajeva nasrće. Kanuriću dati papire odmah sutra, na terminima **** sam igrao protiv boljih golmana, ljudi koji se znaju postaviti i uvijek znaju gdje im je gol. On djeluje kao da je neko od nas s tribine ušao i ne zna ni dokle da ide ni gdje se nalazi. FUJ!
Bandovic za sirotinju
Jos nakon drugog gola nesto mlatara rukicama, ko nekog krivi drugog...amatercina

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 19 jul 2021, 23:05

feniksptica je napisao/la:
19 jul 2021, 22:49
Sanchez1987 je napisao/la:
19 jul 2021, 22:46
feniksptica je napisao/la:
19 jul 2021, 22:40

Tebi je Hus bitniji od kluba. Otice Sabra a on ce opet isto radit ??? mSta ces onda rec..koju ces laz izmislit i kako ces srozat klub da ga odbranis ??
A koja moja..pa najmanje 3x si mi se ti nakacio i citiro me kad ja ja pisao protiv nje i uprave..buncas momak, dozovi se
To ti kazes da je bitni od kluba ne ja,ovo je stvar pojedinca "lizaca" i nase legende,sta je tebi draze od toga?dok svi iza njega podrzavaju Husrefa,neces da kazes debil cijelu tekmu psuje i proziva najtrofejnijeg trenera?nego husref psuje,naravno to nije za njega da se raspravlja zato sam i napisao ovo gore.
Pljuju se mnogi i psuju i nasih i drugi al svi glavu dole prodju i odose. I Krste se moze nazvati legenda jer je osvoji trofeja mozda i vise nego Hus..psuje se a jesi l ga vidio da se svadja ??
Ovo nema veze s Sabrom druze, ovo je drugi par cipela. Ne mozes i za ovo krivit upravu yebemu mater nerealnu u piydu ja eto. To sto nam je uprava qarina ne moe opravdati ovo.
Normalno da se nece svadjati sa navijacima kad igra za klub jos uvijek,znamo svi kako takvi zavrse,to kao prvo,a kao drugo rekao sam da mu zamjerim sto se raspravljao,i sta je trebao uraditi,ako tako upravu distanciras od problema,zasto onda branis ovog debila sto je psovao husrefu cijelu tekmu? Sto ne kazes nije Husref kriv sto smo danas bili slabi od TC pa da mu se psuje? A to za tekmu borac i tc,samo pogledaj odluke sudije sa te tekme pa ces vidjeti koliko su osteceni u toj utakmici,borca tada niko ne bi mogao dobiti tamo zbog sudija.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 19 jul 2021, 23:06

fera je napisao/la:
MaroonBjelave je napisao/la:
19 jul 2021, 22:58
Nirton je napisao/la:
19 jul 2021, 22:50

Naš Mendy. :bih:
Dida u mom slučaju, mada on nije baš onoliko začadio :D
Bernard Lama :urnebes:
Carlos Kameni (koji je trenutno bez kluba :D ) Odosmo u off
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 19 jul 2021, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 jul 2021, 23:07

Sanchez > Majkl :ljepota:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 19 jul 2021, 23:13

Husref Musemic je BIVŠI trener i BIVŠI igrac FK Sarajeva. I tu svaka prica treba da stane.

Ne treba da bude u fokusu uopste. Meni trenutno je isti kao i trener Stupcanice, potpuno nebitan lik.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 19 jul 2021, 23:15

U drugom poluvremenu pokušali smo Velež činiti nervoznim. Imali smo prisilnu izmjenu. Barišić je morao van. Neshvatljivo na ovom nivou primamo gol. Naš igrač je bio tri-četiri minute vani. Ekipa kao što je Velež to kažnjava i rutinski su završili utakmicu. U pripremnom periodu sam govorio da se nećemo moći nositi sa ekipama kao Velež. Tražit ćemo šansu na svom terenu u narednom kolu protiv Sarajeva”.
Jesmo li baš tako loši?
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 19 jul 2021, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 19 jul 2021, 23:17

Do kada će nam Pidro kidati živce ?
Ima li kraja tome ?
Daj Mihajla ili Imamovića !

Kanurić marš napolje, nabijem te na **** i tebe i ćelavu ublehu koja te dovela i Adilovića.
Neka brane Dizdarević ili Šahinović !

Da li je moguće da smo se mi rješili Jukića iako znamo da nemamo **** lijevo krilo ?!

Bogalji iz uprave, registrujte igrače !
Ja neću ništa više kupiti u shopu dok je Sabrina u klubu.
Bog zna gdje te pare idu.
Možda za Maldive
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

gandi
Kontakt:

Post Postao/la gandi » 19 jul 2021, 23:17

"U pripremnom periodu sam govorio da se nećemo moći nositi sa ekipama kao Velež. Tražit ćemo šansu na svom terenu u narednom kolu protiv Sarajeva” :facepalm: :facepalm:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 19 jul 2021, 23:18

Stvarno skroz glupa i nebitna frka se digla oko ovoga sa Husrefom
Ne podrzavam vrijedjanje bilo koje legende kluba,a pogotovo ne najtrofejnijeg trenera u historiji kluba

Ali on je sada BIVSI trener,BIVSI
Meni malo cudno sto neki podrzavaju BIVSEG trenera koji pljuje i svadja se sa nasim navijacima

Stvarno ne znam sto Husref uopste svadja se
Gdje to ima da se trener svadja i umalo potuce sa navijacima protivnickog kluba???
Druze iskuliraj samo i sta te briga,ti si ipak profesionalac

Totalno nebitna situacija,bezveze se o tome prica kada je skroz nebitno

Trebamo se okrenuti mnogo bitnijim stvarima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jul 2021, 23:22

Da napisem i ja nesto, ispusio sam kutiju cigara gledajuci ovu katastrofu, jos odem na stadion, bolje da nisam koliko sam se nasikirao
Igra solidna, realno, dosta nam je igraca falilo, a imali smo egal igru sa TC. Nazalost radi kretena i njegove 2 katastrofalne greske, izgubili smo utakmicu. Jos ovaj Adnan ima muda nakon onakve greske da se dere na nekog iz odbrane, ne vidjeh na koga, :facepalm:
Ali, nije sve crno. Imamo 4 igraca koja cekaju papire, nadam se vec sljedece kolo da ce biti tu. Koliko sam ja upućen, Burić je dogovoren, Mehanović je blizu. Eto tih crnaca, znaci vjerovatno su tek danas dosli, jer ih jucer na treningu nije bilo.
Znaci imamo 6 novih igraca najvjerovatnije(Ševelj, Lazić, Bodul, Bagarić, Burić, Mehanović), + imamo jos 2 crnca na probi, a eto navodno je jedan lijevo krilo, mora valjati yebem mu.
Ovo za Husrefa, komentara bez. Ne zna se jel gore ovo odvratno psovanje Husrefu, ili njegovo prilazenje da se sukobi, ili sta vec :facepalm:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2021, 23:25

Djokanovica sam hvalio najviše al mora bolje. S ovakvom igrom ne moze dalje od premijer lige. Dobar je trkački i agresivom samo tehnika i kreacija jako loša. Trebao bi biti lider ovog tima a uklopio se u sivilo.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 19 jul 2021, 23:26

Davno sam ja rekao da Đokanović još mora dosta pure pojesti da bi pokušao nešto vani,
dok su neki ubjeđivali da je on već prerastao PL ...

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 19 jul 2021, 23:30

Citam neko vrijedjao neke legende ? O cemu vi momci ??? Ah, da, bilo je par momaka sto su razjarenog bika upitali par pitanja, pa se ovaj jos nasrdio, ali nista strasno. Dio njegovog folklora...
Od legendi je spomenut Hase: "Svi u napad jedan je Hase" i tjt.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 19 jul 2021, 23:30

Ohrabruju ovi odgovori na pitanja.
Sablicu treba dati sansu definitivno. Treba istrpiti i neke lose rezultate. Covjek je svjestan svega i ne zataskava nista, daje te muske odgovore a ne one alibi da budem blag. Nakon dugo vremena neko ko prica o nama i nasoj igri kako to mi vidimo i bez pruzanja lazne nade.
Koliko god sam bio pesimista veceras sam prelomio da vjerujem da mozemo i sa ovim igrackim kadrom uraditi nesto a uz neke prinove mozda i daleko vise.

Covjek je svjestan stanja i samog kvaliteta ekipe i pored toga vjeruje i ima volju i zelju da nesto napravi sa njima. Ukoliko neki igrac sa ovakvim stavom trenera ne moze da se izvuce iz psihicki krize onda definitivno ne da nije za nas nego nije za ozbiljnog fudbala.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 19 jul 2021, 23:35

Sablić dobar, iznenadio me pozitivno.
Dolazimo sebi lagano.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2021, 23:35

ShofaII je napisao/la:
19 jul 2021, 23:30
Ohrabruju ovi odgovori na pitanja.
Sablicu treba dati sansu definitivno. Treba istrpiti i neke lose rezultate. Covjek je svjestan svega i ne zataskava nista, daje te muske odgovore a ne one alibi da budem blag. Nakon dugo vremena neko ko prica o nama i nasoj igri kako to mi vidimo i bez pruzanja lazne nade.
Koliko god sam bio pesimista veceras sam prelomio da vjerujem da mozemo i sa ovim igrackim kadrom uraditi nesto a uz neke prinove mozda i daleko vise.

Covjek je svjestan stanja i samog kvaliteta ekipe i pored toga vjeruje i ima volju i zelju da nesto napravi sa njima. Ukoliko neki igrac sa ovakvim stavom trenera ne moze da se izvuce iz psihicki krize onda definitivno ne da nije za nas nego nije za ozbiljnog fudbala.
I meni se Sabljic cini svijetla tačka u ovom sivilu.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 19 jul 2021, 23:36

Zoran28 je napisao/la:
19 jul 2021, 23:30
Citam neko vrijedjao neke legende ? O cemu vi momci ??? Ah, da, bilo je par momaka sto su razjarenog bika upitali par pitanja, pa se ovaj jos nasrdio, ali nista strasno. Dio njegovog folklora...
Od legendi je spomenut Hase: "Svi u napad jedan je Hase" i tjt.
A kakve li samo gadosti pisete..

Za neke je Husref legenda, dok za druge je samo neko ko je placen za ono sto je radio u klubu i tu sva prica zavrsava. A sve ove uvrede ne zasluzuje sigurno, bar zbog radosti koju nam je donio a bilo ih je boga mi... Svu ovu negativu uputiti onim koji su odgovorni za trenutno stanje, oni zasluzuju iz mnogo vise razloga.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 19 jul 2021, 23:38

Kao sto @GiS kaze, tekma sa Tuzlom je egal bila nije to bilo toliko lose nakon bruke od Moldavca. Prije tekme ljudi pisali da cemo primit peticu ovo ono, a bas smo okej bili u defanzivi, ali jbga kad imas na golu kloca, decko je kriv i za poraz od Milsamia i Tuzle i hvala Bogu pa mu je ova tekma zadnja. Sa pojacanjima bicemo duplo bolji, uz to imamo stvarno odlicnog trenera :)
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 19 jul 2021, 23:39

Nabijem i Sabrinu na kyrac za ispadanje od amatera i za postavljanje celave fukare na bilo koju funkciju i držanje Adilovica za procjenitelja golmana. Mrš u sto pyzdi materina funjaro!
Taknete li Sabljica sve vas treba zgyziti.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood, supervizor, TETRAPAK i 52 gosta.