FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 20 jul 2021, 10:10

Bajram Barecola..

Nebi se slozio ovde sa vecinom da je SABRINA KADIM RUMENI PLINOVODJA KRIVI ZA LOSE IGRE U ZADNJIH 6 mjeseci..(ponavljam zadnjih 6 mjeseci)

MOZE SE NAC VRLO LAHKO DA JE NAM PRIJE BANKROTA FINO IZJAVIO DA SE NAVIJACI SMIRE I RADUJU NOVIM DRESOVIMA I DA CE SVE BIT OK SAMO DA SE RIJESI STROGA VJETNAMSKA KONTROLA SLANJA NOVCA. , jeste

Dali je NAM PO KUPOVANJU KLUBA promjenio strategiju Tanovu (bila Sabrina i CO u klubu i tad) koja je radila po mom misljenju dobro, i rekao necu to zelim iskustvo dobre igrace racunajuci da ce sa skupim igracima (najvjerovatnije upast u grupnu fazu le) i umjesto finansiranja akademije svevte novce je prebacio u seniorski tim.

Dali je bilo fula da jeste, dali ce ih. It u buduce da hoce, dali jedan navijac ili njih 10000 bolje zna od TANA pa i NAMA koji ulazu milione u klub NEZNAJU I NIKAD NECE ZNAT, jer ti isti navijaci nemogu ni 1 m km da zarade klubu za 17 utakmica u godini na domacem prvenstvu.

Nek mi neko napiseni objasni sta bi to i ko mogao holje uradit od ove uprave u situaci u kaovoj smo bili kad je Vjetnamac sam sebe lago (kaze mjesecima nije mogo spavat))

Ako vrate TANA, i Tan odluci da zadrzi ove ljude ja cu ih podrzat.

Jer 4 titule (2 kupa 2 prvestva u 3 godine nije lahko izborit)

13 bodova nije njihova krivica ako ti neko obeca 5 m km i ti racunas na te novce i on te slaze..14 kola prije kraja..

Nek mi neko objasni gdje i radi koji pogreski i koje pogreske je napravila ova uprava..

Nemoj te samo +13

Jer sam objasnio 7 mjeseci bez plata jel vidite da pripreme nismo mogli odradit na kupresu a ne sta dalje

I da vico sudije su bile kriminalne i velka vjerovatnoca je da su kumovali borcevoj tituli

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 20 jul 2021, 10:11

Bajram Šerif Mubarek Olsun svima ❤
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

makron
Kontakt:

Post Postao/la makron » 20 jul 2021, 10:30

Ako se ovi novi igraci brzo registruju, mislim da cemo za mjesec imati izuzetno ozbiljnu ekipu. Ne bih da ga ureknem, al Sablic mi djeluje kao bolji trener od ovih koji su titule osvajali. Evo slusam press vec drugi put, milina. Nije picka i ima znanje.
Bajram Serif Mubarek Olsun bordo bolesnici

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 20 jul 2021, 10:34

Pitar6785 je napisao/la:
20 jul 2021, 10:10
Bajram Barecola..

Nebi se slozio ovde sa vecinom da je SABRINA KADIM RUMENI PLINOVODJA KRIVI ZA LOSE IGRE U ZADNJIH 6 mjeseci..(ponavljam zadnjih 6 mjeseci)

MOZE SE NAC VRLO LAHKO DA JE NAM PRIJE BANKROTA FINO IZJAVIO DA SE NAVIJACI SMIRE I RADUJU NOVIM DRESOVIMA I DA CE SVE BIT OK SAMO DA SE RIJESI STROGA VJETNAMSKA KONTROLA SLANJA NOVCA. , jeste

Dali je NAM PO KUPOVANJU KLUBA promjenio strategiju Tanovu (bila Sabrina i CO u klubu i tad) koja je radila po mom misljenju dobro, i rekao necu to zelim iskustvo dobre igrace racunajuci da ce sa skupim igracima (najvjerovatnije upast u grupnu fazu le) i umjesto finansiranja akademije svevte novce je prebacio u seniorski tim.

Dali je bilo fula da jeste, dali ce ih. It u buduce da hoce, dali jedan navijac ili njih 10000 bolje zna od TANA pa i NAMA koji ulazu milione u klub NEZNAJU I NIKAD NECE ZNAT, jer ti isti navijaci nemogu ni 1 m km da zarade klubu za 17 utakmica u godini na domacem prvenstvu.

Nek mi neko napiseni objasni sta bi to i ko mogao holje uradit od ove uprave u situaci u kaovoj smo bili kad je Vjetnamac sam sebe lago (kaze mjesecima nije mogo spavat))

13 bodova nije njihova krivica ako ti neko obeca 5 m km i ti racunas na te novce i on te slaze..14 kola prije kraja..

Nek mi neko objasni gdje i radi koji pogreski i koje pogreske je napravila ova uprava..

Nemoj te samo +13

Jer sam objasnio 7 mjeseci bez plata jel vidite da pripreme nismo mogli odradit na kupresu a ne sta dalje

I da vico sudije su bile kriminalne i velka vjerovatnoca je da su kumovali borcevoj tituli
Boze sacuvaj.
- FKS -

OzmoodPinglewood
Kontakt:

Post Postao/la OzmoodPinglewood » 20 jul 2021, 10:37

Hajdeee je napisao/la:
20 jul 2021, 10:34
Pitar6785 je napisao/la:
20 jul 2021, 10:10
Bajram Barecola..

Nemoj te samo +13

Boze sacuvaj.
:D :D :D
SARAJEVO SIAMO NOI

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 20 jul 2021, 10:44

Bajram serif mubarek olsun bordo armijo.

Svaka cast svima na korektnim i kulturnim komentarima. Svi smo isfrustrirani al brate mili budimo normalni.. Razumijem da je forum i tribina mjesto izliva svih frustracija kako zbog kluba tako zbog zivota inace ali budimo ljudimo pokazimo nezadovoljstvo bez tih psovki.
Sve mi znamo.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jul 2021, 10:49

Gdje su veće pare:

Pare od transfera Kovačevića

ili

Pare koje nam je izbio Kanurić ispadanjem od Milsamija
+ pare za plate novog golmana zbog rupe na golu Kanurića
+ oštećenjem za bod u prvom kolu lige zbog rupe Kanurića
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 20 jul 2021, 10:50

Madafaka je napisao/la:
20 jul 2021, 08:01
Puna podrška Sablicu ali on je kriv za poraz. Poslije one bruke protiv moldavaca njemu opet igraju Kanuric i Pidro pa naravno da ćeš izgubiti.
Rekao je u intervjuu za Kanurica da je to Adiloviceva stvar, a za pidru ocigledno nema bolje opcije valjda on na treningu vidi ko je bolji...nisam previse optimistican oko Imamovica

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 20 jul 2021, 11:14

Pozdrav za vas sviju, šteta sto ste ispali
Ali znam da je bilo navijača Sarajeva koji su tražili karte za utakmicu na Grbavicu Velež - Coleraine ali je bilo samo 5000 i moralo se je testirat, sada ima 7000 karata i bez testiranja, znaci bujrum svima
I bajram šerif mubarek svima koji slave!
Sorry na upad

slika
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jul 2021, 11:17

keli je napisao/la:
20 jul 2021, 10:50
Madafaka je napisao/la:
20 jul 2021, 08:01
Puna podrška Sablicu ali on je kriv za poraz. Poslije one bruke protiv moldavaca njemu opet igraju Kanuric i Pidro pa naravno da ćeš izgubiti.
Rekao je u intervjuu za Kanurica da je to Adiloviceva stvar, a za pidru ocigledno nema bolje opcije valjda on na treningu vidi ko je bolji...nisam previse optimistican oko Imamovica
Kad dobije prava pojačanja onda mu možemo suditi i od mene ima punu podršku do kraja kao i Ješić što je imao ali on je trener, nije Adilović. Razumijem da mu je rekao prvi put ali sve ostalo je tvoja krivica. Znači vidiš da ne ide u europi i da je rupetina samo takva koja ne zna gdje se nalazi i ti ga opet staviš na gol nakon što si bruku gledao svojim očima.
Trenutno je dijete od 16 godina bolje od Pidre, promijeni formaciju ako ništa. Sve dok se to ne desi ovo će biti standard. Ne možeš isto raditi a očekivati drugačije.
Raduje me što se u toku utakmice mijenja taktika, valjda to dođe do izražaja kada registrujemo ove igrače pa da počnemo redati dobre rezultate.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 jul 2021, 11:22

Buric se vratio u Poljsku...Znaci nista od njega?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 jul 2021, 11:25

NajvecaRadosti je napisao/la:
20 jul 2021, 11:22
Buric se vratio u Poljsku...Znaci nista od njega?
Ako mu je porodica gore, nije cudno jer je danas bajram
Ps, Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave :salut:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 20 jul 2021, 11:26

Bajram Šerif Mubarek Olsun braćo
Valjda nas obraduju za ovaj praznik s kojim pojačanjem :kafa:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jul 2021, 11:35

OnlyLeft22 je napisao/la:
20 jul 2021, 11:14
Pozdrav za vas sviju, šteta sto ste ispali
Ali znam da je bilo navijača Sarajeva koji su tražili karte za utakmicu na Grbavicu Velež - Coleraine ali je bilo samo 5000 i moralo se je testirat, sada ima 7000 karata i bez testiranja, znaci bujrum svima
I bajram šerif mubarek svima koji slave!
Sorry na upad

slika
Sretno Rođeni u četvrtak, da na najbolji način predstavite jednu nam jedinu. :salut:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 jul 2021, 11:37

Napredak u igri je vidljiv u ove dvije utakmice. Odnosno, između ove dvije utakmice, međutim neke stvari se ne mogu nadoknaditi, kvalitet i pripreme.
Nema šanse bez priprema i pripremnih utakmica da trener moze znati kanutic ili Dizdarević ili dovesti golmana. Nema sanse da trener moze znati Pidro ili IMamovic ili dovesti beka. Pripreme sluze da izmedju ostalog igrace imas pod kontrolom 24h, da kontrolises spavanje, odmor, hranu, treninge, da izgradis zajedništvo, te da u toj izolaciji budu 100% koncentrirani na pripreme.

S obzirom na to da covjek nije imao pripreme, nema potrebe uopste raspravljati o nekim stvarima. Ovo je sve u hodu a opet ffizicki bolje izgledamo nego u februaru sto je nevjerovatno.

Vrlo je jednostavan nas problem, dva defanzivno zadnja vezna u prvoj utakmici, Dupli blok i napadac koji ne moze odigrati ni dupli pas niti loptom i kretnjom otvoriti prostor. Drugi problem je to sto nemas kreativca koji ce iskreirati nesto pred goloom. Sušić to nije, njegovo je da igra u paru sa djokanovicem, prenosi loptu i to je to. Ako je protivnik povučen kao Milsami ili Tuzla poslije gola, onda ga približiti golu jer ima nekog smisla za odigrati sa napadacem ili 10kom. Napadac pod hitno, Dervišagić mi je nekako nedorečen, jucer ima priliku iz prve da suta, da udje u pitanju protivniku on loptu gura u stranu i sutirra. To su situacije koje nekako pokazuju trenutne limite. Steta sto su ga vratili njemu bi jos pola godine ili godina igranja konstantnog dala rutinu i ne bi bilo lose poslati ga na posudbu.

Kreativnost u zadnjoj trećini terena je nikakva, bezidejni smo, ne punimo 16 sa igracima (ali smo i limitirani sa visinom trenutno). Nadam se da će i Sabliću biti lakse kada dobije ovih par pojačanja i bude imao vise fudbalske inteligencije u zadnjoj trećini napada vjerujem da ce i drugi igraci biti samim time i bolji jer kada imas kvalitet u napadu protivnik se manje odlucuje ici naprijed i time pada pritisak na ekipu.

Definitivno vec sad treba reci koji mladi igraci su za igrati, klupa,a koji su za povratak u u19 ili pronaći im posudbe. Od sjedenja na klupama nemaju nista. Obavezno shvatiti da igrac od 19 nije golobradi mladić već fudbaler a da od 17 godina vec trebaju da skupljaju minute i da one najpotentnije treba gurati.

Vidjet cemo i ova dva afrikanca kakva su, po onome sto se zna je da im je zastupnik dosta kvalitetan i da ne bi trebali biti promasaj nikakav, vec obrnuto.

Bajram šerif mubarek olsun svim navijačima FK Sarajevo, dobrih tableta i pravac Koševo 😎
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 20 jul 2021, 11:39

Hztesanj je napisao/la:
20 jul 2021, 00:18
bordobijeli je napisao/la:
19 jul 2021, 22:14
Tuzna slika praznog koseva nije bilio ni 2000 to mi je veci poraz od ovog na terenu.
Tačno.
Ja sam iznenadjen da je bilo i ovoliko kako je negativna atmosfera.
A opet bila guzva za kupovine karti. Bruku raje kasnilo na utakmicu jer samo jedan covjek prodaje karte. Trebalo je slikati red u 18:00 iza istoka

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 jul 2021, 11:45

Tatamata1946 je napisao/la:
20 jul 2021, 11:39
Hztesanj je napisao/la:
20 jul 2021, 00:18
bordobijeli je napisao/la:
19 jul 2021, 22:14
Tuzna slika praznog koseva nije bilio ni 2000 to mi je veci poraz od ovog na terenu.
Tačno.
Ja sam iznenadjen da je bilo i ovoliko kako je negativna atmosfera.
A opet bila guzva za kupovine karti. Bruku raje kasnilo na utakmicu jer samo jedan covjek prodaje karte. Trebalo je slikati red u 18:00 iza istoka
Istina. Ali ja otisao na zapad i kupio 3 covjeka ispred mene bila :mrgreen:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2021, 11:47

Ja sam misljenja sad kada se ispalo iz Evrope i kada je pauza izmedju utakmica po 7 dana,da se srijedom opet kao nekad u Butmiru odigravaju prijateljske utakmice.Ima sad nizeligasa nisu im lige pocele,odazvat ce se rado. Kad vec nismo igrali kad smo trebali i sad kad se ima vremena to se treba nadoknaditi .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 jul 2021, 11:59

Nadam se da ce ovo biti nas roster za narednu polusezonu, ako dodju pojacanja s kojima se pregovara
Golmani : Jasmin Burić ( :pray: ), Belmin Dizdarević, Muhamed Šahinović
Stoperi: Lazić, Kurdić, Dupovac, Bešić, Trako
Bekovi: Pidro, Šabanović, Oremuš, Imamović(?)
Vezni red: Mehanović( :pray: )Sušić, Đokanović, Palić, Salčin, Varešanović, Ramić
Krila: Garonja( :pray: )Fanimo, Hebibović, Dervišagić, Velkoski
Spicevi: Bagarić, Bodul, Ahmetović, Cmiljanić
Valjda nisam nikog fulao :D
Sahinovic je tu, cisto da ne moram citati ime onog kretena
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 20 jul 2021, 12:08

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
20 jul 2021, 11:59
Nadam se da ce ovo biti nas roster za narednu polusezonu, ako dodju pojacanja s kojima se pregovara
Golmani : Jasmin Burić ( :pray: ), Belmin Dizdarević, Muhamed Šahinović
Stoperi: Lazić, Kurdić, Dupovac, Bešić, Trako
Bekovi: Pidro, Šabanović, Oremuš, Imamović(?)
Vezni red: Mehanović( :pray: )Sušić, Đokanović, Palić, Salčin, Varešanović, Ramić
Krila: Garonja( :pray: )Fanimo, Hebibović, Dervišagić, Velkoski
Spicevi: Bagarić, Bodul, Ahmetović, Cmiljanić
Valjda nisam nikog fulao :D
Sahinovic je tu, cisto da ne moram citati ime onog kretena
Ševelj i to on ce nam biti jako bitan u nastavku prvenstva, dobar igrac pravo :opaopa:

Samo da je lijevog beka naci to nam je mozda i najbitnije ali optimističan sam oko ekipe bas bit ce ovo dobroo sto sam i Šef kaze :opaopa:

Bajram Šerif Mubarek Olsun braćo :salut:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, boki86, Fudo, MaroonBjelave, zagorski i 79 gostiju.