FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nabijem ga na k ocemol to plakat za nekim hebenim Merzedom nek trune u TC
- feniksptica
- Kontakt:
Nabijem i ja onog ko za Azmira kaze da je gospodin. P obicna koja u Americi ne smije ni pomislit da vara drzavu..ovdje jos ima one sto ga bodre i podrzavaju u tome
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovoj upravi možeš naći hiljadu mana i propusta, ali poslovanje po ps-u nije jedna od njih. To što neko drugi vara i prolazi nekažnjeno, ne moramo značiti da i mi trebamo tako.holyman je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:19Izvoli uputi nam svoj prijedlog, ocito smo na pravom putu vec 2 godine. Sve sto radimo ispravno je, a kada boldiras moj post mozda bi trebao i da pojasnis gsje sam pogrijesio prije nego nesto glupo napises.Mokes je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:07Prekucao si sam sebe, nema dalje.holyman je napisao/la: ↑20 jul 2021, 15:59Zasto psujes gospodina Azmira Husica? Jer nam je ukrao igraca zato sto je ponudio vise para?Pa nasi da su pametni kao on, isto bi potplatili sve porezne uprave i ne bi nam ljudi nikad usli u klub, ali ne razlikuje se dzaba milioner i komsinica mu seljancura koja se yebe za ugovore po sarajevu.
Šta misliš da li taj pametni gospodin Azmir Husić ovo isto radi i u Sjedinjenim Država.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Još jednom ce Sisoje baciti pare, zauzvrat nece dobiti apsolutno ništa.
Uvijek kad se nekom igracu ovako nadamo a on na kraju ne dodje, ispadne bas los u ekipi za koju potpise
Bajram mubarek svima koji slave.

Bajram mubarek svima koji slave.

Nabijaj po sarajevu koga hoćeš.feniksptica je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:35Nabijem i ja onog ko za Azmira kaze da je gospodin. P obicna koja u Americi ne smije ni pomislit da vara drzavu..ovdje jos ima one sto ga bodre i podrzavaju u tome
Gospodin Azmir je svojim parama ušao u visoke pozicije saveza i ima veće ovlasti nego mi. Ovdje za male novce može raditi po državi šta hoće, a već i radi. Koliko predstavnika u savezu ima FK Sarajevo? Šta smo dobili time što radimo po ps-u? Dobili smo kojekakve inspekcije svakih 15 dana koje u tuzlanski kanton nisu ušle od 2015.
Naravno da bih i ja radio šta hoću kad mi daju ovlasti, pišam se na ovu državu.
NEMA NAZAD
Ako je nekome lakse da kaze ma yebo Mehanovica, ma yebo Sisoje to vise govori o toj osobi koja zatvara oci pred vlastitoj nemoci svoje uprave koja je dovela do toga da taj isti Sisoje moze da ponudi vise para i otme ti igraca. Mene ne zanima koliko on daje na ruke, ispod stola, placa li porez nista me od toga ne zanima i zaboli me ona stvar. Mene zanima sposobnost ljudi koji vode moj klub, sposobnost sportskog direktora kojeg nemamo a i kad imamo obicno je neki poluamater, šalabajzer ili lopov. Kad budemo imali sportskog direktora koji ce raditi za dobrobit kluba a ne za svoj licni interes, kada budemo imali upravu koja ce namači pare pored para koje ti daje invenstitor onda cemo lako dovesti Mehanovica i bolje igrace od Mehanovica. Pretvaramo se lagano u klub neznalica i amatera na svim poljima.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bilo je odluciti izmedju Bodula i Mehanovica. Razloga ima vise. Nece se gomilati sada roster, ocekivao sad da se Mehanovice nece dovesti nakaon presice Sablica sinoc.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nek si nam javio da je i Vico gospodin. Nismo znali da je saldo na računu mjerilo koliki si gospodin.holyman je napisao/la: ↑20 jul 2021, 17:01Nabijaj po sarajevu koga hoćeš.feniksptica je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:35Nabijem i ja onog ko za Azmira kaze da je gospodin. P obicna koja u Americi ne smije ni pomislit da vara drzavu..ovdje jos ima one sto ga bodre i podrzavaju u tome
Gospodin Azmir je svojim parama ušao u visoke pozicije saveza i ima veće ovlasti nego mi. Ovdje za male novce može raditi po državi šta hoće, a već i radi. Koliko predstavnika u savezu ima FK Sarajevo? Šta smo dobili time što radimo po ps-u? Dobili smo kojekakve inspekcije svakih 15 dana koje u tuzlanski kanton nisu ušle od 2015.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ne razumijem, sad je problem sto plaćamo porez?
Zato za par godina, ili nekad u budućnosti vratit će se sve svakom ko je zakino ovu državu.
Niko nikad nije prošao skroz bez posljedica sa svojim krađama, pa tako neće ni Azmir
Zato za par godina, ili nekad u budućnosti vratit će se sve svakom ko je zakino ovu državu.
Niko nikad nije prošao skroz bez posljedica sa svojim krađama, pa tako neće ni Azmir
1. Tog chetalja nisam nigdje spomenuo.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 jul 2021, 17:10Nek si nam javio da je i Vico gospodin. Nismo znali da je saldo na računu mjerilo koliki si gospodin.holyman je napisao/la: ↑20 jul 2021, 17:01Nabijaj po sarajevu koga hoćeš.feniksptica je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:35Nabijem i ja onog ko za Azmira kaze da je gospodin. P obicna koja u Americi ne smije ni pomislit da vara drzavu..ovdje jos ima one sto ga bodre i podrzavaju u tome
2. Ti se poslije blamaža sa hadžijom i upravom ne bi trebao više javljati ako imaš ikako obraza
3. Njegov saldo dokazuje samo kakav je biznismen. A kakav je čovjek, to vi iz Sarajeva i okoline ne znate, a možda je bolje da tako i ostane.
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Mehanovic je igracina za ovu ligu budimo iskreni.
Ali ja bi zelio, da mi dovedemo prvo pojacanja na ove pozicije: golman, lijevo krilo i bek.
Kad te 3 pozicije dovedemo onda pokusati dovesti jednog klasičnog CM box to box igraca, da nam poveže redove.
Mehanovic bi nam legao pravo, jer svaki kvalitetan igrač je dodatni plus. Ali eto ako moze Bodul to odigrati nije lose, a imamo tu jos dosta igraca za tu poziciju.
Ali ja bi zelio, da mi dovedemo prvo pojacanja na ove pozicije: golman, lijevo krilo i bek.
Kad te 3 pozicije dovedemo onda pokusati dovesti jednog klasičnog CM box to box igraca, da nam poveže redove.
Mehanovic bi nam legao pravo, jer svaki kvalitetan igrač je dodatni plus. Ali eto ako moze Bodul to odigrati nije lose, a imamo tu jos dosta igraca za tu poziciju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nisam rekao da je problem.
A ti spinovi "vratit će se sve" brate, to ti je priča za vrtić. Tako govore baketu i ostalima već 20 godina, a ljudi žive sve bolje i bolje, bez ikakvih problema. Na kraju će biti klasična priča "vratit će im bog na onom svijetu"
NEMA NAZAD
Da li je uopste se i pregovaralo s ovim igracom?Ne mora znaciti da je istina sve sto ovdje neki luzer napise pa onda ispadne kao neko nam uzeo igraca,kako smo mi nesposobni itd...Samo se nadam da cemo se izvuci iz svega ovoga jos jaci,da udju jos neki sposobniji ljudi u klub koji ce raditi za platu profesionalno,samo da se vise ne ponovi da udje neko u klub na bilo koju poziciju ko voli Sarajevo vise od zivota kao onaj kocijas sinoc...
Ma uzeo bi Krste to opet, i promašio. Idemo dalje.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovo sa Mehanovicem je samo dokaz na kako niske grane smo spali
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Koja je razlika u načinu uticajnosti između Vice i Azmira kad su i jedan i drugi tu gdje jesu zato što imaju para i pri tome je nebitno što je jedan chetalj, a drugi nije kad obojica varaju državu? Ti si druže mnogo glup dečko, uostalom šta se sekiraš, navijaj za Tuzlu i riješen problem.holyman je napisao/la: ↑20 jul 2021, 17:181. Tog chetalja nisam nigdje spomenuo.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 jul 2021, 17:10Nek si nam javio da je i Vico gospodin. Nismo znali da je saldo na računu mjerilo koliki si gospodin.holyman je napisao/la: ↑20 jul 2021, 17:01
Nabijaj po sarajevu koga hoćeš.
2. Ti se poslije blamaža sa hadžijom i upravom ne bi trebao više javljati ako imaš ikako obraza
3. Njegov saldo dokazuje samo kakav je biznismen. A kakav je čovjek, to vi iz Sarajeva i okoline ne znate, a možda je bolje da tako i ostane.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: admir1946, amypitar, Bejker, Beli98, BeYaZ, bordobijeli, MSOZ101, napoleon72, Sazg i 100 gostiju.