Još ništa drug ti najavi u utorak...NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jul 2021, 20:17Drazen Bagaric & Darko Bodul
Double DB
Sutra odmaramo, pa u utorak jedan, pa opet u cetvrtak jedan novi 1+1.. Moramo ispunit kvotu dva dana jedno pojacanje.
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nedavanje izjave za medijsku kuću koja radi prijenos utakmice Premijer lige BiH u posljednje vrijeme postalo je praksa za trenere u stručnom štabu FK Sarajevo.
Ta praksa je nastavljena i jučer na meču protiv Tuzla Cityja (1:2), kada se Goran Sablić i njegovi pomoćnici pred kamerama Moje TV nisu pojavili ni na poluvremenu meča, niti nakon njegovog završetka.
Isti slučaj je i proljetos bio s predstavnicima Sarajeva, dok je na klupi bio Vinko Marinović, a bordo klub bi zbog ovoga mogao da bude kažnjen od strane NSBiH.
Naime, nedavanje izjava medijskoj kući koja radi prijenos kažnjivo je i prema Propozicijama Premijer lige BiH koje je odredio Nogometni savez BiH.
“Trener je obavezan nakon utakmice dati izjavu nosiocu TV prava, na mjestu koje je određeno od nosioca TV prava. U suprotnom, klub i trener snose disciplinske sankcije”, piše, između ostalog, u članu 20 Propozicija PLBiH.
Zbog više prekršaja ovog pravila, za očekivati je da NSBiH isporuči kaznu na adresu Sarajeva…
Ta praksa je nastavljena i jučer na meču protiv Tuzla Cityja (1:2), kada se Goran Sablić i njegovi pomoćnici pred kamerama Moje TV nisu pojavili ni na poluvremenu meča, niti nakon njegovog završetka.
Isti slučaj je i proljetos bio s predstavnicima Sarajeva, dok je na klupi bio Vinko Marinović, a bordo klub bi zbog ovoga mogao da bude kažnjen od strane NSBiH.
Naime, nedavanje izjava medijskoj kući koja radi prijenos kažnjivo je i prema Propozicijama Premijer lige BiH koje je odredio Nogometni savez BiH.
“Trener je obavezan nakon utakmice dati izjavu nosiocu TV prava, na mjestu koje je određeno od nosioca TV prava. U suprotnom, klub i trener snose disciplinske sankcije”, piše, između ostalog, u članu 20 Propozicija PLBiH.
Zbog više prekršaja ovog pravila, za očekivati je da NSBiH isporuči kaznu na adresu Sarajeva…
Sarajevo ljubavi moja.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nisam racunao da je danas Bajram, tako da se pomjera sve. Bit ce pojacanja do petkavisokohz je napisao/la: ↑20 jul 2021, 17:49Još ništa drug ti najavi u utorak...NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jul 2021, 20:17Drazen Bagaric & Darko Bodul
Double DB
Sutra odmaramo, pa u utorak jedan, pa opet u cetvrtak jedan novi 1+1.. Moramo ispunit kvotu dva dana jedno pojacanje.
![]()

Sablic je rekao da se trazi lijevo krilo i golman, na tim mjestima mozemo i ocekivati pojacanje.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 20 jul 2021, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ici ce garo po krilu ko mane
Fakat ne razumijem što ovo rade. Da smo pokradeni shvatio bih to kao neki vid protesta, ali ovo ovako je bespotrebno skroz.sonpenn je napisao/la: ↑20 jul 2021, 17:51Nedavanje izjave za medijsku kuću koja radi prijenos utakmice Premijer lige BiH u posljednje vrijeme postalo je praksa za trenere u stručnom štabu FK Sarajevo.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Pali smo na niske grane sto, neki, Mehanovic, nije došao kod nas?
Je li iko od nas gledao tog Mehanovica, osim onih klipova?
Mislim da odabir Tuzle prije Sarajeva vise govori o njemu samom, da je neko ko nema ambicija i da mozda ne moze podnijeti pritisak da igra u klubu kao Sarajevo.
Svi igrači, ali bas svi kažu da je poseban pritisak igrati za Sarajevo i Zelju na odnosu na sve ostale ekipe.
Tuzla je ekipa gdje bi mi trebali slati igrače na posudbu da se kale, jer nemaju ama bas nikakav pritisak, nemaju navijaca niti nekih ambicija. Oni su projekat koji će trajati maksimalno jos 4 ili 5 godina, a ako sad ne izbore evropu i puno manje.
Nije dosa kod nas i ja o njemu više ne bih slova napisao na ovom forumu.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 20 jul 2021, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Neko kaze da je lijevi bek, neko krilo, haj' ga znaj

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Moze, jos boljeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2021, 17:59Neko kaze da je lijevi bek, neko krilo, haj' ga znaj![]()
![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Prezivjeli smo beciraja i hiljade ispisanih stranica, prezivjet cemo i mehanovica
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ne mogu da vjerujem da se kuka za nekim anonimusom koga niko nije nikad gledao u zivotu kako igra...
-
- Kontakt:
Ma ako su bar malo brzi,obojici dati ugovor
Samo nas je ovo pravilo oko stranaca opasno jeb.alo ali bas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ima li Bodul nase papire??
Bagaric ima koliko znam?
Bagaric ima koliko znam?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kao i ovo sa bonusima U21.U Srbiji su prošlo ljeto uveli dva obavezna bonusa u prvih 11, pa se Zvezda i Partizan pobunili, vršili pritisak na Savez, te su nedavno smanjili na jedan obavezni bonus. Valjda i kod nas to urade.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jul 2021, 18:18Ma ako su bar malo brzi,obojici dati ugovor
Samo nas je ovo pravilo oko stranaca opasno jeb.alo ali bas
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dosli su preko agencije koju je Cioffi spominjao u Bordo sedmici. Ta agencija radi ujedno i sa najvecim Europskim klubovima poput Intera, Rome, Atletico Madrida.obrijanopile je napisao/la: ↑20 jul 2021, 18:04Znas li, možda, kako su uopšte došli, kod nas, na probu?Aduka87 je napisao/la: ↑20 jul 2021, 18:00Moze, jos boljeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2021, 17:59
Neko kaze da je lijevi bek, neko krilo, haj' ga znaj![]()
![]()
![]()
Bodul je rodjen u Sarajevu, pa tako i ako sad nema nase papire moze ih dobiti vrlo brzo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Extra, onda je moguće da i nenadano dobijemo dva dobra pojačanja. Hvala ti na odgovoru.NisamInSajder je napisao/la: ↑20 jul 2021, 18:44Dosli su preko agencije koju je Cioffi spominjao u Bordo sedmici. Ta agencija radi ujedno i sa najvecim Europskim klubovima poput Intera, Rome, Atletico Madrida.obrijanopile je napisao/la: ↑20 jul 2021, 18:04Znas li, možda, kako su uopšte došli, kod nas, na probu?
Bodul je rodjen u Sarajevu, pa tako i ako sad nema nase papire moze ih dobiti vrlo brzo.
Evo i oni tebe selame!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakva debilčina ebo sebe, oplakah..Mokes je napisao/la: ↑20 jul 2021, 16:07Prekucao si sam sebe, nema dalje.holyman je napisao/la: ↑20 jul 2021, 15:59Zasto psujes gospodina Azmira Husica? Jer nam je ukrao igraca zato sto je ponudio vise para?Pa nasi da su pametni kao on, isto bi potplatili sve porezne uprave i ne bi nam ljudi nikad usli u klub, ali ne razlikuje se dzaba milioner i komsinica mu seljancura koja se yebe za ugovore po sarajevu.

Priželjkuje da klub za koji "navija" počne s mutnim radnjama i ugleda se na Azmira. Kakav panj tito te ebo..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Dave, johntravolta123, MaroonBjelave, mercurial, Tarapi i 50 gostiju.