alemsa je napisao/la: ↑21 jul 2021, 00:15
bogdanbogdanovic je napisao/la: ↑20 jul 2021, 23:18
alemsa je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:00
Normalno da ne zna igrati kosarku, 0 skilla ima, cim mu opadne atletcizam bit ce k'o brat mu.
Da je taj bradati bio i na 50% Netsi bi rijesili grcku spodobu u 5 tekmi. Ovako eto mu prsten povrijedjene sezone, i LAL i Clippe i Netsi
Pa fora je dok mu opadne atleticizam lik ce biti na par prstena, visestruki mvp, 10+ all nba/all star, DPOY i td. i td.
S ovim prstenom vec u svakom smislu preskace bradatog chokera, jos 5.5 godina mladji..
Meni je jasno da su ti nabili komplexe Stef i ekipa ali izdzi.. Uzet ce brada i neki Dvajt prsten kao mahac peskirom za par godina..
Mada donekle te i razumijem, svi veliki 30+ godina igraci u ligi su osvojili prsten ili vise njih, samo pumpaci statistike RW i choker nijesu.. Sad kad pocnu i ovi mladji da osvajaju ocekujem jos vece kmplexe i nebuloze s tvoje strane.
Ne znam stvarno sto te boli cinjenica da lik ima 0 skilla, nista ofanzivno ne zna, sto zahtjeva skilla. Kad ga vidim kako izvodi slobodna odma bi ugasio tv, dijete u 5om osnovne izvodi bolje slobodna.
Ne znamo samo koga bole cinjenice.. Prije bi rekao tebe.
Ma lik slucajno daje 26-30 po mecu evo vec 4 godine, nema on pojma, plus mu poklanjaju i all nba, all star, dopy i par mvp.. Vjerovatno ti bolje znas od cijelog svijeta..
Znam da ti volis da gledas slobodna, jedino u cemu ti je ljubimaca bradati choker dobar..