Antikloc je napisao/la: ↑22 jul 2021, 11:04
donDondon je napisao/la: ↑22 jul 2021, 08:57
tri utakmice nisi nikog dobio,od tog dvije ekipe iz Tuzle i Vatikanci,i tebi je najveci krivac golman.
dvije utakmice na Kosevu si izgubio,nisi ni pogledao prema golu.
Slazem se da Kanuric nije bio na visini zadatka ali od njega se to i najmanje ocekivalo,mi da imamo golmana sa 20 godina koji moze odmah branit za prvi tim i biti klasa,bio bi u Realu .
Nekad pomislim da pola ljudi ovdje nije nikad macku sutnulo sa praga a kamoli loptu
smatram da se on mora istrpiti do polusezone kako en bi odstupili od ove reorganizacije
Ti ili zivis u nekom paralelnom kosmosu ili si iz Olovskih Luku,pa ne mozes stici na utakmice Sarajeva
Ova utakmica igrana u ponedeljak u 18,00 casova na Kosevu,Sarajevo je ne da nije samo pogledalo na gol,nego je i dalo gol i stvorilo nekoliko sansi,kroz cijelu utakmicu bili bolji i opasniji protivnik. A izgubilo je samo i iskljucivo zbog greski odbrane i onog abortusa na golu.
Nije me zasad onaj brbljavi Dalmoš impresionirao. Jedna od zamjerki mu je sto nema muda i orginalnosti. Da nam je recimo Ciro na mjetu trenera,on bi poslije prve tekme rekao Pidri i Kanuricu : Sine,jbm li ti mater i nogom ih nabio iz kluba. I tako mi tekmu protiv Tuzle ne bi izgubili. To je pravi nacin na ne trpljenje,nismo ku.rve pa da nekog trpimo. Ako neko ne valja ,posalji ga u Kakanj,neka ga tamo trpe.
Ne moze klub forsirati djecu i graditi igru na akademcima i omladincima,kad mi njih nemamo. Nemas mladog igraca da valja. S njima bi se borili za opstanak. Zato treba malo iskusnijih a prvenstveno boljih igraca,dok nam Italijan ne napravi djecu !!
Btw u vezi Sabljice i trenera - Ne postoje dobri i losi treneri,nego samo treneri sa dobrim rezultatima i treneri sa losim rezultatima.
joj kad mi se ovako javi i proziva za neke olovske luka i nedolazenje na utakmice,sve si upravu
ako je Sarajevo izgubilo samo zbog greski odbrane i golmana,onda nam svaka cast,dovedi golmana i jednog odbrambenog i mi cemo harati ligom ,pozz
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21