Velez iznad nas?90minut je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:11Velež je jedan veliki klub koji je tik iznad nas na vjecnoj tabeli navijaci koji su pokazali solidarnost 100 puta, da li su me iznervirali igraci koji su se valjali naravno da jesu.
Samo da li ce me to odbiti od toga da navijam za njih pa ni u ludilu, tacnije uvijek me nerviralo to što HZ nisu nikad ozvaničili prijateljstvo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Znam da će me neki forumasi napasti, ali ja sam siguran, koliko god smo mi bili loši prošlu polusezonu, da nas Borac ne bi stigao da Vico I Pilav nisu stimali.bodi123 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:39Borac ti je primjer suprotnosti od zdravog načina vođenja fudbalskog kluba. Zato im se i dešava ovo što se dešava večeras. Oni će se za 5 godina ugasiti.obrijanopile je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:31Pa ne bih se složio da je ovo zdrav način, vise je to velika ljubav pojedinaca. Nije zdrav način ako ti predsjednik kluba kaze, u jednom intervjuu, da se moze desiti da za nekoliko mjeseci mogu ostati bez svega.
Hvala Bogu, njima se poklopilo i sad uživaju u tome. Oni tek sad mogu početi da prave uslove za zdrav način funkcionisanja kluba.
Velež je od nule krenuo, ništa nisu imali. Sad imaju stadion, igraju najljepši fudbal u ligi i evo napraviše skalp u rangu našeg Genka.
Njihov način je ta bahatost, koja je trenutna. Paogledaju onaj video koji su napravili, pred utakmicu sa ovim S.Ircima. dizanjem tri prsta. To je klasična provokacija, nas ovde, kakav tri komada. Onda ti ljudi utapaju 4 komada.
Oni su dobili ono sto su zaslužili, i neka su...
Evo pazi sta ti kažem sad, opet ce ispasti iz lige...
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 22 jul 2021, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
Zašto me citirati kad znaš na šta sam misliojoker90 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:53Velez iznad nas?90minut je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:11Velež je jedan veliki klub koji je tik iznad nas na vjecnoj tabeli navijaci koji su pokazali solidarnost 100 puta, da li su me iznervirali igraci koji su se valjali naravno da jesu.
Samo da li ce me to odbiti od toga da navijam za njih pa ni u ludilu, tacnije uvijek me nerviralo to što HZ nisu nikad ozvaničili prijateljstvo.

Kad je liga navijam za Sarajevo logično, neću protiv nas navijati Hahahahahah
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Vjeruj da si mi pao na um. Ja isto govorio zimus da sam na mjesto Hadzije doveo bih Hirosa i Hadzica u paketu. Ista reakcija. I eto bi sta bi. To je onaj naš mahalski mentalitet STA CE ON VID MU GLAVEemir79 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 21:26Kad sam pisao da dovedemo Dudića umjesto ovih nazovi trenera Vinka i Sablica ovdje se smijali. Ovdje hoce akademike i govornike, nekakve lijepe price, a ne strucnjake.
Neka se ugledaju svi treneri u ligi kako se pravi ekipa koja moze trcati i odrzavati tempo. Kako se igra srcem , a ne kao ovi nasi sto se po terenu povlace kao prebijene mačke. Mogu svi od Dudića da nauče.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Neka daju 1000%, ljudi će ih nabiti.egocentrik je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:51Čemu to 3 4 komada, ljudi pod euforijom dace 500% od sebe i proci nadam se. Igraju muški bez kalkulacija sreća prati hrabre. Mi smo Celtica imali da smo muški pristupili. Historijske prilika ali "sta je tu je". Nadam se da će Velez proci aeka a i naredne prepreke.fks74 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:38Ljudi će im dole dati 3-4 komada.obrijanopile je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:05Ovo je za Velez posebna utakmica i sigurno ce oni dati 200 %, mislim da neće moći ovako igrati u ligi. Svi ovi igrači žele da se pokažu i dokažu tako da se bore, trče a i fintiraju.
Sad je pitanje koliko će ih ovo koštati...
Mada svaka im čast, na svemu do sada...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Blic sličan našem s Atalantom kad je Šišić bio Salah a Handžić Lukaku.
Edit: Je li ono prošle ili pretprošle godine isti ovaj Velež nam nije udovoljio zahtjevu za odgodu utakmice?
Edit: Je li ono prošle ili pretprošle godine isti ovaj Velež nam nije udovoljio zahtjevu za odgodu utakmice?
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 22 jul 2021, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Cestitke Velezu, ovo je evropa, cak bi i borcu cestitao da su casno osvoili titulu, i da su uspjeh ovakav kakav je vekez napravio. Sto navijaci borca mrze drzavu i sve ljude druge nacijonalnosti ce doc za 30-40 godina na svoje i stidice se..
Al u pl bh je nesto drugo.
Velez mi je gotivan klub i sigurno jedini klub posle SARAJEVA koji nebi imo nista protiv da budu prvaci ako mi nemozemo, al mislim ono sto nisu htjeli da pristanu na pomjeranje utakmice na kosevu (2:2) nije uredu, al posto su izboriki evropu na jraju i nama ta 2 boda vjerovatno nebi znacila nista a oni radi tog boda bi ispali iz evrope onda ok al takve stvari kvare odnose a ja mislim da treba stvarat zdravu atmosveru izmedju svih klubova i onda ce svima bit bolje i napravice se i udruzenje i bolje sudjenje i bolje plate igraci igre i rezultati u evrpi svih nasih klubova..
Cestitam Velezu a ko nemoze da im cestita onda nek i nepise kontru..
Al u pl bh je nesto drugo.
Velez mi je gotivan klub i sigurno jedini klub posle SARAJEVA koji nebi imo nista protiv da budu prvaci ako mi nemozemo, al mislim ono sto nisu htjeli da pristanu na pomjeranje utakmice na kosevu (2:2) nije uredu, al posto su izboriki evropu na jraju i nama ta 2 boda vjerovatno nebi znacila nista a oni radi tog boda bi ispali iz evrope onda ok al takve stvari kvare odnose a ja mislim da treba stvarat zdravu atmosveru izmedju svih klubova i onda ce svima bit bolje i napravice se i udruzenje i bolje sudjenje i bolje plate igraci igre i rezultati u evrpi svih nasih klubova..
Cestitam Velezu a ko nemoze da im cestita onda nek i nepise kontru..
Brate zamisli ja dolazim na posao nenaspavan, sef mi kaze napsavaj se ja opet dodjem nenaspavan.NisamInSajder je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:50Konkretno sam mislio period kad je bio u klubu, recimo prva polusezona, pa cak i druga polusezona kad su svi igrali njegovu poziciju osim njega, dok Vinku nije doslo do grla, pa ga uvodio da spasava i klub u Kupu i produzio Vinkov mandat.
Realno, imas na hiljade primjera gdje igracu dodju sa viskom kila i kroz pripreme sa ekipom to skinu. Naravno, nije profesionalno, ali nit je prvi nit zadnji koji dodje na pripreme sa nekoliko kila viska.
Ovakav momentum kakav sada Velez ima, imalo je i Sarajevo 2014te.
I tako dvije godine ja svaku Noc dernek pa na posao i kad me otjeraju dodjem ja i kazem "E pa kad ne znaju, i drugi dernece pa rade a meni ne da"
Ne mozes ti skinuti kile ako ti odes kuci i ždereš. A niko ne moze za njim hodati i kašiku nositi. Postoji nesto sto se zove odgovornost.
Na kraju sezone i na početku priprema imas vaganje. Nakon toga jasno je ko je na odmoru jeo sta je stigao i mrdnuo nije, a kamo je ko se prodrzavao uputa.
I nakon svega toga, na utakmici u 10 metara sprinta svaki igrac u ligi ce ga za 5 metara ostaviti. Nema tu igraca.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Moguce da ih dobiju, ali da će im dati 3-4 komada, tesko.fks74 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:38Ljudi će im dole dati 3-4 komada.obrijanopile je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:05Ovo je za Velez posebna utakmica i sigurno ce oni dati 200 %, mislim da neće moći ovako igrati u ligi. Svi ovi igrači žele da se pokažu i dokažu tako da se bore, trče a i fintiraju.
Njima su ovo prve utakmice, nisu uigrani i to se vidjelo na ovoj utakmici. Da je revanš za 14 dana onda bi i bilo moguće, ovako revanš je za 7 dana. Nemaju oni vremena da se bas tako ustemuju...
Da ce ih shvatiti ozbiljno, to je sigurno
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Ti bi haman bas volio da ih tamo neki usrani grci nabiju?fks74 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:56Neka daju 1000%, ljudi će ih nabiti.egocentrik je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:51Čemu to 3 4 komada, ljudi pod euforijom dace 500% od sebe i proci nadam se. Igraju muški bez kalkulacija sreća prati hrabre. Mi smo Celtica imali da smo muški pristupili. Historijske prilika ali "sta je tu je". Nadam se da će Velez proci aeka a i naredne prepreke.

Sta te ko ima napasti buraz. Normalno da jesu im nastimali. Od 30 bodova osvojenih 18 je namjesteno. Sasvim dobra zaliha za titulu je bila pogotovo u odnosu na jadove iz Banja luke. Da je regularno sudjenje bilo i sa onakvim rezultatima titula ne bi dosla u pitanje. Pilav i i bosnjaci u savezu su za progona. Ali o tom po tom. Prvo na njih udariti kad sve krene . Jer su oni najgora sorta.obrijanopile je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:54Znam da će me neki forumasi napasti, ali ja sam siguran, koliko god smo mi bili loši prošlu polusezonu, da nas Borac ne bi stigao da Vico I Pilav nisu stimali.bodi123 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:39Borac ti je primjer suprotnosti od zdravog načina vođenja fudbalskog kluba. Zato im se i dešava ovo što se dešava večeras. Oni će se za 5 godina ugasiti.obrijanopile je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:31
Pa ne bih se složio da je ovo zdrav način, vise je to velika ljubav pojedinaca. Nije zdrav način ako ti predsjednik kluba kaze, u jednom intervjuu, da se moze desiti da za nekoliko mjeseci mogu ostati bez svega.
Hvala Bogu, njima se poklopilo i sad uživaju u tome. Oni tek sad mogu početi da prave uslove za zdrav način funkcionisanja kluba.
Velež je od nule krenuo, ništa nisu imali. Sad imaju stadion, igraju najljepši fudbal u ligi i evo napraviše skalp u rangu našeg Genka.
Njihov način je ta bahatost, koja je trenutna. Paogledaju onaj video koji su napravili, pred utakmicu sa ovim S.Ircima. dizanjem tri prsta. To je klasična provokacija, nas ovde, kakav tri komada. Onda ti ljudi utapaju 4 komada.
Oni su dobili ono sto su zaslužili, i neka su...
Evo pazi sta ti kažem sad, opet ce ispasti iz lige...
100%egocentrik je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:51Čemu to 3 4 komada, ljudi pod euforijom dace 500% od sebe i proci nadam se. Igraju muški bez kalkulacija sreća prati hrabre. Mi smo Celtica imali da smo muški pristupili. Historijske prilika ali "sta je tu je". Nadam se da će Velez proci aeka a i naredne prepreke.fks74 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:38Ljudi će im dole dati 3-4 komada.obrijanopile je napisao/la: ↑22 jul 2021, 22:05Ovo je za Velez posebna utakmica i sigurno ce oni dati 200 %, mislim da neće moći ovako igrati u ligi. Svi ovi igrači žele da se pokažu i dokažu tako da se bore, trče a i fintiraju.
Ali Vinko veliki znalac ,svi iza lopte.Familiju mu j.ebem i njemu i onog od koga je prepisivao zanat i pogled njegov na fudbal defanzivni .Taj Bratstva na pripremnoj nije smio napasti a kamoli sta više.
Ja kad budem vidim da Sarajevo igra visoki presing i bez pardona se postavi prema protivniku bez obzira kako se zove, pa taman to bilo i na treningu kad se podjele izmedju sebe ja cu taj dan slaviti ko rodjendan
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 jul 2021, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Btw, zna li neko jel Begic prekuc'o veceras 

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- feniksptica
- Kontakt:
Od Benkarinih obecanja s kafa do podrzavanja kluba kojeg vjerovatno svi postujemo al nam se prosle sezone malo ogadio. Neodgadjanje utakmice ( to je jos najmanji problem) pa do glumljenja Radnika i valjanja po terenu cijelu utakmicu i preseljackog fudbala.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Pogledajte, kako pojedini "Navijači FKSarajeva" na temi o evropskim utakmicama hvale Zelju, a ne nas u utakmicama sa Atalantom, Besiktasem, Gladbahom, Genkom...
E, @otvoriteoci
otvorio si nam
E, @otvoriteoci
Evo i oni tebe selame!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sta je to napisao majke tiobrijanopile je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:13Pogledajte, kako pojedini "Navijači FKSarajeva" na temi o evropskim utakmicama hvale Zelju, a ne nas u utakmicama sa Atalantom, Besiktasem, Gladbahom, Genkom...
E, @otvoriteociotvorio si nam

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Meni oni dobro igraju kondiciono dobro stoje, nama niko nije kriv sto nam treba 12 m km a njima 2.4 m km i oni dodju dalje u evropi nego mi..
-
- Kontakt:
Hajde dijete drago,jbt Zeljo da te ****.obrijanopile je napisao/la: ↑22 jul 2021, 23:13Pogledajte, kako pojedini "Navijači FKSarajeva" na temi o evropskim utakmicama hvale Zelju, a ne nas u utakmicama sa Atalantom, Besiktasem, Gladbahom, Genkom...
E, @otvoriteociotvorio si nam
Ono je neutralna tema i pisem sta mislim.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dave, Google [Bot], stokastoka23 i 35 gostiju.