Ma prilikom sastavljanja sam zaboravio na to pravilo. Djokanovic upada kao taj drugi u21, prvi je Dizdarevic. Tako da ima vise varijanti kako rijesiti to:NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jul 2021, 15:00Nemas ovdje 2 U-21 igraca brtNisamInSajder je napisao/la: ↑23 jul 2021, 14:27![]()
Ovako nesto bi volio vidjeti u nedjelju. A na klupi su Varesanovic, Salcin, Cmiljanic i Djokanovic, sto znaci da ima neko ko bi mogao preokrenuti igru sa klupe. Kada se registruje Sevelj, on ide na mjesto Oremusa, a tada bi Oremusa mogli i na desnom beku koristiti.
Sabanovic ima skoro 22 godine i on se ne racuna u to
Samo stavi Oremusa na desnog beka umjesto Sabanovica
I ubaci Djokanovica na veznog
Nema opustanja ali realno dobijamo glat sa ovim timom
Opet bit ce i dosta solidna klupa
Varesanovic,Salcin,Velkoski,Cmiljanic,Sabanovic,Dervisagic,
Hebibovic mozda,i jos par juniora
Uskoro i Ahmetovic
1. Djokanovic umjesto Palica, obojica su isti tip igraca, i mislim da bi ovo bilo najbolje, ali Palic je mnogo bolje odigrao od Djokanovica u ove dvije zadnje utakmice, tako da prema zaslugama Palic bi trebao na teren, a naredne opcije su sa njim na terenu.
2. Palic ostaje, Djokanovic upada umjesto Oremusa.
3. Djokanovic upada umjesto Oremusa, koji prelazi na mjesto desnog beka umjesto Sabanovica koji ispada iz prvih 11.
Samo da je Sablic uz ekipu, bilo bi to sve bolje jos. Nadam se da ce za 3. kolo rijesiti ovaj dug i da ce se registrovati Sablic, Lazic i Sevelj. Takodjer, sto se Sevelja tice, kada bude dostupan mislim da on u ovoj mojoj formaciji ulazi umjesto Oremusa i da ce biti neki box to box veznjak.