Tad smo kući izgubili prve 3 utakmice. Zrinjski, Gošk, Željezničar. Dobili Čelika u gostima nakon xy godina (liga) i 2 remija s Mladosti i Borcem.Aduka87 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 22:37Izgubili kuci od Goska 1:0, valjda nece maiku mu haha
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Titula se osvaja neprosipanjem bodova protiv malih ekipa 

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Ja mislim da Goran mora dizat formu u skladu sa kondiciom, jer ova ekipa nije odradila pripreme i ako je preforsiramo moglibi kaputulirat oko 15 kola, zato mislim da se ekipa treba lagano uigravat a vise radit na snazi i kondici..
Jer mi ima fanima budula bagarica ahmeta krstu sasvim dobar broj kvalitetni i iskusni igraca koji mogu dat go, posebno kad je veza i obrana na nivou.
Jer danas obrane belmina su dinijele bodove..
Lazis i sevilj ce donijet jos kvaliteta u obrani i vezi..
Susic je teska prevara od i igraca
Jer mi ima fanima budula bagarica ahmeta krstu sasvim dobar broj kvalitetni i iskusni igraca koji mogu dat go, posebno kad je veza i obrana na nivou.
Jer danas obrane belmina su dinijele bodove..
Lazis i sevilj ce donijet jos kvaliteta u obrani i vezi..
Susic je teska prevara od i igraca
-
- Kontakt:
Uhh 500k eura bi nam ekstra doslo sadZukanovic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 22:29Sarajevo trebalo dobiti značajnu svotu novca: Sablić stopirao transfer Fanima
Tokom aktuelnog ljetnog prelaznog roka, a kada je riječ o igračkom kadru viceprvaka naše zemlje FK Sarajevo.
Ime koje se po medijima najviše selilo s Koševa u neku drugu sredinu bilo je ono Matthiasa Fanima.
Ipak, navijači bordo tima mogu odahnuti barem ovog ljeta kad je ovaj sjajni engleski fudbaler u pitanju, a na tome se najviše mogu zahvaliti jednom čovjeku – novom šefu struke Sarajeva Goranu Sabliću.
Naime, Sablić je stavio veto na odlazak Fanima u Saudijsku Arabiju gdje mu je bio skoro završen transfer, piše ****. Klub s Koševa je navodno trebao zaraditi 500.000 eura.
Međutim, Sablić je očito ima drugačije planove s ovim igračem, pa se potrudio da ostane u BiH.
Ali realno malo je za ovakvog igraca
Mozda je trenutno van forme ali siguran sam da ce se Fani brzo vratiti zabijanju golova
I prosle sezone je tek u 8.kolu zabio prvi gol u sezoni
Mozda na zimu nesto razmisljati o prodaji ali sada nam je i vise nego potreban
Bravo Sablicu na ovome
Samo treba njemu pustiti da gradi ekipu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa kostur ekipe haman nikako i ne igra od početka sezone. Da su kao medo spavali zimski san, imali su vremena da rade na snazi i kondiciji. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
I protiv lažnih sam na Kosevu pa ako neko hoće da se upozna sa provincijom

12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Nema ovdje puno price i diskusije, ova ekipa kada se kompletira i uz eventualno neko pojačanje na lijevoj strani, mora napasti titulu.
Koja patnja bojca... sudija se ziv polomio da im pokusa namjestit pobjedu, minut pred kraj ono strasno pojacanje iz druge turske lige fuli prazan gol s metar
Btw sta bi s onih "4-5 kapitalnih pojacanja" sto su oni najavljivali, znam da su govorili da bi pejovic i dusan hodzic mogli kod njih, cak su im navijaci i fanima prizeljkivali

Btw sta bi s onih "4-5 kapitalnih pojacanja" sto su oni najavljivali, znam da su govorili da bi pejovic i dusan hodzic mogli kod njih, cak su im navijaci i fanima prizeljkivali

-
- Kontakt:
Ponudio bih se al sam iz teske vukoyebine, nece ti bit zanimljivo

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Jebbote koja promjena sto se tice golmana.. i bas me zanima koji levat predlozi da Kanuric bude prvi golman. Ustvari koji kuurac dođe kod nas uopste. Dizdarevic je za njega Kahn u najmanju ruku. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Snimka golova iz TV prijenosa uz onaj poništeni

Ja iz još teže, manje vrijedan navijač, ali ću ipak biti na tribinama kao i protiv Tuzle..

12. igrač kluba iz Titove 38b
Fuj, zauzimat nekom pravom navijacu mjesto i disati sarajevski zrak. Nije to za nas, mi smo niza klasa

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, Chony533, Dave, Giuseppe1, N3R3D, nedimmmm1337, USB i 50 gostiju.