FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tino je u Hajduku izgledao nezainteresovano, u Sarajevu ne da izgleda, nego je nezainteresovan !!! Radije bi gledao bilo koga, samo da hinju ne gledam kako setka po terenu... Sevelj-Peci-Bodul 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- 19BordoBijeli46
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Naš najveći problem je širina i veliki broj igrača koji ne mogu izdržati 90 minuta. Mi kad počnemo mjenjat, mi padamo, umjesto da sa novim igračima podignemo nivo igre mi totalno padnemo jer oni koji uđu nemaju kvalitet ili su previše neiskusni. Primjer toga je i današnja utakmica gdje smo spašavali živu glavu u drugom poluvremenu i na sreću došli do tog drugog gola pa je, hvala Bogu, bez prevelike nervoze dočekan kraj utakmice.
U drugom poluvremenu dosta igrača se počne vuć po terenu i odmah sve linije izgledaju razdvojene i amaterske, a manjak širine i manjak kvalitete na klupi ne mogu riješiti taj problem.
Bit će to bolje kad na dispoziciji bude i Hebibović, Ahmetović, Ševelj, Oremuš, Velkoski, Lazić.. I pored njih, nama treba još 2-3 igrača kvalitetna.
Bodul i Bagarić će biti prava pojačanja, danas su bili konkretni i osjetilo se odmah da u ofanzivi imamo neku kreativnost što je falilo zadnjih godinu dana ali i to brzo ispuha zbog nespreme i manjka širine.
Na Kurdića možemo računati ozbiljno za drugog ili trećeg stopera, od mlađih, on je najstabilniji bar za sada.
U drugom poluvremenu dosta igrača se počne vuć po terenu i odmah sve linije izgledaju razdvojene i amaterske, a manjak širine i manjak kvalitete na klupi ne mogu riješiti taj problem.
Bit će to bolje kad na dispoziciji bude i Hebibović, Ahmetović, Ševelj, Oremuš, Velkoski, Lazić.. I pored njih, nama treba još 2-3 igrača kvalitetna.
Bodul i Bagarić će biti prava pojačanja, danas su bili konkretni i osjetilo se odmah da u ofanzivi imamo neku kreativnost što je falilo zadnjih godinu dana ali i to brzo ispuha zbog nespreme i manjka širine.
Na Kurdića možemo računati ozbiljno za drugog ili trećeg stopera, od mlađih, on je najstabilniji bar za sada.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
leotar još uvijek nije skinuo gaće
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
Igra li Mulina za Leotar 

Sarajevo trebalo dobiti značajnu svotu novca: Sablić stopirao transfer Fanima
Tokom aktuelnog ljetnog prelaznog roka, a kada je riječ o igračkom kadru viceprvaka naše zemlje FK Sarajevo.
Ime koje se po medijima najviše selilo s Koševa u neku drugu sredinu bilo je ono Matthiasa Fanima.
Ipak, navijači bordo tima mogu odahnuti barem ovog ljeta kad je ovaj sjajni engleski fudbaler u pitanju, a na tome se najviše mogu zahvaliti jednom čovjeku – novom šefu struke Sarajeva Goranu Sabliću.
Naime, Sablić je stavio veto na odlazak Fanima u Saudijsku Arabiju gdje mu je bio skoro završen transfer, piše ****. Klub s Koševa je navodno trebao zaraditi 500.000 eura.
Međutim, Sablić je očito ima drugačije planove s ovim igračem, pa se potrudio da ostane u BiH.
Tokom aktuelnog ljetnog prelaznog roka, a kada je riječ o igračkom kadru viceprvaka naše zemlje FK Sarajevo.
Ime koje se po medijima najviše selilo s Koševa u neku drugu sredinu bilo je ono Matthiasa Fanima.
Ipak, navijači bordo tima mogu odahnuti barem ovog ljeta kad je ovaj sjajni engleski fudbaler u pitanju, a na tome se najviše mogu zahvaliti jednom čovjeku – novom šefu struke Sarajeva Goranu Sabliću.
Naime, Sablić je stavio veto na odlazak Fanima u Saudijsku Arabiju gdje mu je bio skoro završen transfer, piše ****. Klub s Koševa je navodno trebao zaraditi 500.000 eura.
Međutim, Sablić je očito ima drugačije planove s ovim igračem, pa se potrudio da ostane u BiH.
Jako dobro prvo poluvrijeme. Momcima koji su ušli ne možeš ni zamjeriti kada nemaju kontinuitet igara. Drago mi je što imamo trenera koji se ne boji rotirati ekipu, formaciju, taktiku...odličan upgrade zaista.
Fanimo i Đokanović su u ove 2 tekme + Moldavci na Koševu među najlošijim ubjedljivo. 2 igrača manje na terenu, nikakva učinka nemaju.
Profitirali smo na po meni jednim od boljih do sada po pitanju energije, truda i učinkovitosti a to je Kurdić. Više bih volio gledati njega sa 22 godine na ovom nivou nego Lazića.
Pidroni danas korektan, Dizdarević igrač utakmice.
Novi trojac također pozitivno iznenađenje
Fanimo i Đokanović su u ove 2 tekme + Moldavci na Koševu među najlošijim ubjedljivo. 2 igrača manje na terenu, nikakva učinka nemaju.
Profitirali smo na po meni jednim od boljih do sada po pitanju energije, truda i učinkovitosti a to je Kurdić. Više bih volio gledati njega sa 22 godine na ovom nivou nego Lazića.
Pidroni danas korektan, Dizdarević igrač utakmice.
Novi trojac također pozitivno iznenađenje
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
2017 godine
Ispali u prvom pretkolu od Moldavaca
Izgubili prvu tekmu na Kosevu u ligi sa 2:1
Pobijedili u drugom kolu sa 2:0 u gostima
2021 godina
Sve isto
Ispali u prvom pretkolu od Moldavaca
Izgubili prvu tekmu na Kosevu u ligi sa 2:1
Pobijedili u drugom kolu sa 2:0 u gostima
2021 godina
Sve isto
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Izgubili kuci od Goska 1:0, valjda nece maiku mu haha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nije drug provokacija, ali vidim dosta sad u Bosni koriste to nešto, kao ti ovo, "sta je s Oremusa", "sta je s liste", jel to neka nova fora ili?feniksptica je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:32Sta je bilo s Oremusa. Nadam se da je ispao iz prvih 18. Sabanovic sa svim nedostatcima pokazao kako jedna bek mora igrati.
Nedavno mi jedan na poslu nešto govori, pa mi doslo da mu kazem da je nepravilno, baš mi zapara usi..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aduka87 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 22:37Izgubili kuci od Goska 1:0, valjda nece maiku mu haha

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa zavisi odakle sikeno83 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 22:46Nije drug provokacija, ali vidim dosta sad u Bosni koriste to nešto, kao ti ovo, "sta je s Oremusa", "sta je s liste", jel to neka nova fora ili?feniksptica je napisao/la: ↑25 jul 2021, 21:32Sta je bilo s Oremusa. Nadam se da je ispao iz prvih 18. Sabanovic sa svim nedostatcima pokazao kako jedna bek mora igrati.
Nedavno mi jedan na poslu nešto govori, pa mi doslo da mu kazem da je nepravilno, baš mi zapara usi..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Hvala plavo - bijeli

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, N3R3D, napoleon72, NeSamSafetee, sekac, Vanja8 i 90 gostiju.